Scudo Sports

Jordanred markası ve hizmetleri hakkında bilgilendirme

Konu forumda sürekli karşıma çıktığı için aklima birkaç sene önce aldığım 2 kere kullanıp kenara attığım tayt ve forma geldi. Dedim bari trainerda kullanayım. 5 dk sonra değiştirip gene kenara attım, herhalde toto alıştı diğer rahat taytlara jordanred çekilmez geldi 5 dk içinde.

Scudo
Konu forumda sürekli karşıma çıktığı için aklima birkaç sene önce aldığım 2 kere kullanıp kenara attığım tayt ve forma geldi. Dedim bari trainerda kullanayım. 5 dk sonra değiştirip gene kenara attım, herhalde toto alıştı diğer rahat taytlara jordanred çekilmez geldi 5 dk içinde.

2 çeşit pedleri var, airmesh "8 saat ve üzeri sürüşler" ve jelped "4 saate kadar "
4 saat ve 8 saat sürüş iddia ediyorlar. Sizin ki jelped olabilir mi?
Airmesh kullanıyorum memnunum aslında. Tabi kişi anotomisi de değişkenlik gösterir. Tamamen kişisel bakmak gerekiyor diye düşünüyorum.

2 çeşit pedleri var, airmesh "8 saat ve üzeri sürüşler" ve jelped "4 saate kadar "
4 saat ve 8 saat sürüş iddia ediyorlar. Sizin ki jelped olabilir mi?
Airmesh kullanıyorum memnunum aslında. Tabi kişi anotomisi de değişkenlik gösterir. Tamamen kişisel bakmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Valla bilmiyorum hangi pad var üzerinde. 2018 yılında satın almıştım.

Ben de sora ve jordanredin taytı var jordanredin pedi daha rahat geliyor bana

Formaların fermuar kaliteleri güzel, hava alıyor, arka ceplerinin biri hem fermuarlı hem de fermuarsız şekilde kullanılabiliyor. Diğer türlü olunca her sarsıntıda el arka cepteki telefonu kontrol etmeye gidiyor ; fermuar şart telefon için. Taytların da dikişleri güzel ama pedleri mükemmel değil.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Yazın Decathlon'dan aldığım turuncu pedli taytı ,kışın Jordanred'den aldığım airmesp pedli uzun taytı kullanıyorum.İkisi arasında bir fark göremiyorum. En uzun turum 118 km.Yine malzemede uyuşma oluyor.Acaba tayttan beklentim mi farklı benim?Ya da bilmediğim bir şey mi var?Hiç giymesem daha kötü elbette ama kullandığım iki taytta da bir fayda göremedim

Jordanred'in airmesh padli taytını bir seneye yakın kullandım. Mutsuz ettiğini söyleyemem. 150km'ye kadar sürdüm, bence f/p oranı oldukça yüksek.
Kışlık formalarından 2 adet var. Bence gerçekten sıcak tutma konusunda çok başarılı. Cepleri hala ilk günkü gibi. En memnun olduğum ürünleri kışlık formaları.
Yazlık formalarına gelirsem, en başarısız ürünleri bence bu. teri dışarı atma konusunda çok başarısız. İnsan kendi kokusundan nefret ediyor Jordanred formalarla.

Yazın Decathlon'dan aldığım turuncu pedli taytı ,kışın Jordanred'den aldığım airmesp pedli uzun taytı kullanıyorum.İkisi arasında bir fark göremiyorum. En uzun turum 118 km.Yine malzemede uyuşma oluyor.Acaba tayttan beklentim mi farklı benim?Ya da bilmediğim bir şey mi var?Hiç giymesem daha kötü elbette ama kullandığım iki taytta da bir fayda göremedim
Sizin sıkıntıniz sele olabilir mi ? 😀

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Sizin sıkıntıniz sele olabilir mi ? 😀
Muhtemelen diyeceğim de siz haklı gibisiniz kesin olarak.Çünkü kaliteli bir sele kullanma imkanım hiç olmadı,var mıdır hiç "şuna şu parayı ver ama değecek "dediğiniz yol bisikleti selesi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Muhtemelen diyeceğim de siz haklı gibisiniz kesin olarak.Çünkü kaliteli bir sele kullanma imkanım hiç olmadı,var mıdır hiç "şuna şu parayı ver ama değecek "dediğiniz yol bisikleti selesi

Ezbere konuşmamak ve ölçülerinize göre bakmak gerek. Hatta aynı ölçülere sahip farklı markalar da bile rahatlık farklı hissettirebiliyor. Deneme selesi veren yerler var ise bir bakmak gerek. House of bike veriyor sanırım. Ölçü de alıyor.

Geçmişte Airmesh pedli taytın kullanmış çok ta memnun kalmıştım. Yine almaya niyetlendim ama site yağmadan çıkmış gibi. Yeni stok girmiyorlar mı nedir anlamadım.

• Hahaha
Tepkiler: yusuf_49
Geçen seneden beri pedsiz tayt kullanıyordum, ilk başta acısa da sonradan alışmıştı:) kışın ara verip tekrar başlayınca ilk sürüş sonrası baya rahatsız etti ben de jordanred'in fırsat ürünlerindeki bu taytından dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Hafta sonu deneme fırsatı bulacağım: (link)

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geçen seneden beri pedsiz tayt kullanıyordum, ilk başta acısa da sonradan alışmıştı:) kışın ara verip tekrar başlayınca ilk sürüş sonrası baya rahatsız etti ben de jordanred'in fırsat ürünlerindeki bu taytından dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Hafta sonu deneme fırsatı bulacağım: (link)
bu zamana kadar neden almadım diyeceksiniz.
ay başında 2 takım daha alacağım.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
bu zamana kadar neden almadım diyeceksiniz.
ay başında 2 takım daha alacağım.

Bu pedli taytların altına iç çamaşırı giyiliyor mu? Sade mi kullanıyoruz?

• Beğen
Bu pedli taytların altına iç çamaşırı giyiliyor mu? Sade mi kullanıyoruz?
Ben de giyilmemesi taraftarıyım o bölge terlemeye çok müsait ve aşırı terliyor zaten iç çamaşırı teri emdiği için mantar vs tarzı enfeksiyona sebep olabiliyor tecrübeyle sabit asla giymem artık :)

• Beğen
Ben boxer ile beraber giyiyordum. Bir sorunda yaşamadım öbür türlü çok ciplakmış hissi veriyor ya insan metroya felan binince herkes ters ters bakıyor zaten 😂

Geri