Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.719
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Konu forumda sürekli karşıma çıktığı için aklima birkaç sene önce aldığım 2 kere kullanıp kenara attığım tayt ve forma geldi. Dedim bari trainerda kullanayım. 5 dk sonra değiştirip gene kenara attım, herhalde toto alıştı diğer rahat taytlara jordanred çekilmez geldi 5 dk içinde.
Valla bilmiyorum hangi pad var üzerinde. 2018 yılında satın almıştım.2 çeşit pedleri var, airmesh "8 saat ve üzeri sürüşler" ve jelped "4 saate kadar "
4 saat ve 8 saat sürüş iddia ediyorlar. Sizin ki jelped olabilir mi?
Airmesh kullanıyorum memnunum aslında. Tabi kişi anotomisi de değişkenlik gösterir. Tamamen kişisel bakmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Valla bilmiyorum hangi pad var üzerinde. 2018 yılında satın almıştım.
Sizin sıkıntıniz sele olabilir mi ? 😀Yazın Decathlon'dan aldığım turuncu pedli taytı ,kışın Jordanred'den aldığım airmesp pedli uzun taytı kullanıyorum.İkisi arasında bir fark göremiyorum. En uzun turum 118 km.Yine malzemede uyuşma oluyor.Acaba tayttan beklentim mi farklı benim?Ya da bilmediğim bir şey mi var?Hiç giymesem daha kötü elbette ama kullandığım iki taytta da bir fayda göremedim
Muhtemelen diyeceğim de siz haklı gibisiniz kesin olarak.Çünkü kaliteli bir sele kullanma imkanım hiç olmadı,var mıdır hiç "şuna şu parayı ver ama değecek "dediğiniz yol bisikleti selesiSizin sıkıntıniz sele olabilir mi ? 😀
Muhtemelen diyeceğim de siz haklı gibisiniz kesin olarak.Çünkü kaliteli bir sele kullanma imkanım hiç olmadı,var mıdır hiç "şuna şu parayı ver ama değecek "dediğiniz yol bisikleti selesi
bu zamana kadar neden almadım diyeceksiniz.Geçen seneden beri pedsiz tayt kullanıyordum, ilk başta acısa da sonradan alışmıştı kışın ara verip tekrar başlayınca ilk sürüş sonrası baya rahatsız etti ben de jordanred'in fırsat ürünlerindeki bu taytından dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Hafta sonu deneme fırsatı bulacağım: (link)
bu zamana kadar neden almadım diyeceksiniz.
ay başında 2 takım daha alacağım.
Bu pedli taytların altına iç çamaşırı giyiliyor mu? Sade mi kullanıyoruz?
Giyilmiyor.Bu pedli taytların altına iç çamaşırı giyiliyor mu? Sade mi kullanıyoruz?
Ben de giyilmemesi taraftarıyım o bölge terlemeye çok müsait ve aşırı terliyor zaten iç çamaşırı teri emdiği için mantar vs tarzı enfeksiyona sebep olabiliyor tecrübeyle sabit asla giymem artıkBu pedli taytların altına iç çamaşırı giyiliyor mu? Sade mi kullanıyoruz?