Scudo Sports

Jordanred markası ve hizmetleri hakkında bilgilendirme

Hayırlı olsun kendi sitesinden mi aldınız kışlık tayt göremedim ben sitesinde
Evet sitesinden aldım. Bugün giriş yaptığımda farklı bir site var. Değişim için görüştüğümde sordum, altyapı geliştirmesi falan filan dediler. Mevcut üyeliğim ile giriş yapamıyorum. Bir şeyleri bozdular yeniliyorlar sanırım.

Evet ya kışlık değilmiş. Uzun olunca kışlık zannettim. Aynı taytın kısa olanı var çok memnunum ondan.
Kışlık formaya gelince içi şardonlu güzel. Beden seçimi olarak hata yapmışım aradım Asi bey ile görüşüp değişim yapacaklar. Çok ilgili ve nazik bir beyefendi.
Kapüşonlu ya gelirsek onu da beğendim. Baskı kalitesi iyi gibi. Tabi yine tersten ve 30-40 derece de yıkamak gerekiyor. Bilek kısmı çok sıkı değil. İlgili görseller ektedir.

Dosyalar

• photo_2023-01-20_12-50-31.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-31.jpg
    36,3 KB · Okunma: 83
  • photo_2023-01-20_12-50-33.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-33.jpg
    38 KB · Okunma: 88
  • photo_2023-01-20_12-50-40.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-40.jpg
    61,1 KB · Okunma: 93
  • photo_2023-01-20_12-50-42.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-42.jpg
    65,1 KB · Okunma: 87
  • photo_2023-01-20_12-50-47.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-47.jpg
    67,6 KB · Okunma: 85
  • photo_2023-01-20_12-50-54.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-54.jpg
    62,1 KB · Okunma: 80
  • photo_2023-01-20_12-50-51.jpg
    photo_2023-01-20_12-50-51.jpg
    94,7 KB · Okunma: 73
Scudo
Ücretsiz kargo için minimum 1000 TL çok yüksek, ayrıca kredi kartlarına taksit yok, havaleye indirim yok. Bisikletçi ve tüketici dostu iseler bunlar olmalı.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve M.İhsan
Ücretsiz kargo için minimum 1000 TL çok yüksek, ayrıca kredi kartlarına taksit yok, havaleye indirim yok. Bisikletçi ve tüketici dostu iseler bunlar olmalı.

1674800462248.png

Dün kapşonlu ile iron bisiklet taytı aldım bakalım beden ölçüleri nasıl olacak

Vade farklı taksit mi kaldı bu devirde.

Bu biraz enteresan bir durum. Hiç bir bankanın taksit komisyonu ile tek çekim komisyonu aynı değil. Peşin fiyatına taksit yapanlar genelde en yüksek komisyonu peşin fiyata eklemiş oluyorlar zaten. Bu da peşin alanlara haksızlık oluyor haliyle. Yukarıda en fazla taksit sayısına yüzde 10a yakın bir fark eklenmiş. Peşin fiyatı yüzde 10 daha fazla olsa kimse niye bu paraya satılıyor demezdi bence.

Tam tersi psikoloji uygulamalarını tavsiye ederim. Erdoğanlar sitesinde ki gibi peşine ve havaleye indirim yaparlarsa daha pozitif bir yaklaşık kazanmış olurlar. Fiyatlara ne kadar bindirirlerse bindirsinler.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Dün kapşonlu ile iron bisiklet taytı aldım bakalım beden ölçüleri nasıl olacak

Kapüşonluyu beğendim. Hem kalıp hem de kumaşı.
Taytlarını da beğeniyorum. Süngeri çok iyi.

Kapşonlunun bedeni uymadı beden tablosuna göre sipariş vermiştim nerdeyse 3 beden büyük geldi askılı tayt ise cuk diye oturdu

Bu firmanın yazlık formaları Freysport kalitesi seviyesinde mi? Şuanda büyük bir indirim var sitelerinde. Şöyle uzaktan bakınca pek kaliteli gözükmedi ne yalan söyliyeyim, özellikle fermuar olayı beni korkutuyor.

Bu firmanın yazlık formaları Freysport kalitesi seviyesinde mi? Şuanda büyük bir indirim var sitelerinde. Şöyle uzaktan bakınca pek kaliteli gözükmedi ne yalan söyliyeyim, özellikle fermuar olayı beni korkutuyor.
Görünüşe göre Frey sporttan daha kaliteli gibi geliyor benim gözüme. Uzun kollu kışlık forması var bende ama 4 sene önce falan almıştım. Şuanki formalara bakınca kumaş kalitesi bir tık daha artmış gibi görünüyor. Beğenmezsen kullanmadan iade etme hakkın var en fazla kargo parası kaybın olur.

Hem tayt hem formasını kullanıyorum. İletişimi kuvvetli ve yapıcı bir firma. Fermuarları freysport a göre çok çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
bunun şikayet edilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. bir tayt bir forma alsanız fiyat 1000TL'yi geçiyor zaten. tayt almayıp 2 forma alsanız yine 1000TL'yi geçiyor.

5 sene önce aldığım taytı var. Artık çok bol geliyor. Buna rağmen hala trainer üzerinde evde kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Bende taytını kullanıyorum. Daha önce kullandığım diğer marka ürünlere göre kumaşın biraz kalın olduğunu söyleyebilirim.
Özellikle ped kısmı oldukça kaliteli. :harika:

Her iki markanın da formaları var elimde jordanred daha kaliteli.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
bunun şikayet edilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. bir tayt bir forma alsanız fiyat 1000TL'yi geçiyor zaten. tayt almayıp 2 forma alsanız yine 1000TL'yi geçiyor.
700 liraya bir tayt alsam peki sayın hocam? 🤔 700 liralık bir üründe kargo ücreti olması normalse. İçinde bulunduğumuz fahiş fiyatlara da sesiniz çıkmıyor olsa gerek.

700 liraya bir tayt alsam peki sayın hocam? 🤔 700 liralık bir üründe kargo ücreti olması normalse. İçinde bulunduğumuz fahiş fiyatlara da sesiniz çıkmıyor olsa gerek.
Doğru bence de. 50-100 TL'lik bir şey olsa anlarım da. 700 TL'lik ürüne kargo almak nedir. Hadi onu geçtim. Görüyorsun bu kadar göze batıyor. Bari ürün fiyatının içine yedir kargo ücretini de göze batmasın.

taksitli ödemede vade farkını bile ürünün fiyatına yedirememişler, faturada ayrı satır olarak gösterip bir de kdv eklemişler :D Bence fazla beklentiye girdik bazı konularda.

Geri