StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.285
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Durmaz senden kötüleri var rahat ol. (kötüsü banko var.) 1.77 boy 96 kglar dolanıyor etrafta utanmadan.Jordanred den tayt ve forma almayı planlıyorum fakat kilolu birisiyim kötü durur diye korkuyorum, 92kg 180cm.
Kilon gayet normal,benim 176cm boya 96kilom var,gayet güzel oturuyor tayt forma.😀👍Jordanred den tayt ve forma almayı planlıyorum fakat kilolu birisiyim kötü durur diye korkuyorum, 92kg 180cm.
Formada regular kesimlere yönelirseniz çok sırıtmaz. Tayt için çok sorun yaşamazsınız 2 yıl önce aynı şekilde yola çıkmıştım. Şimdi 79 kglara düştüm. Sıkı bir antrenman ve rejim programı ile. Bol şansJordanred den tayt ve forma almayı planlıyorum fakat kilolu birisiyim kötü durur diye korkuyorum, 92kg 180cm.
Dert etme. Öyle çok kilolu da değilsin. Böyle başlıyor. Sonra bir bakmışsın bacakları tıraş ediyorsun.Jordanred den tayt ve forma almayı planlıyorum fakat kilolu birisiyim kötü durur diye korkuyorum, 92kg 180cm.
Bazı modeller yaka yapısından dolayı kaybetti. Kalite olarak Sora nın yarı kalitesinde ürünler (Bence)Soraya göre fiyatları çok iyi durumda. Outlet olanlar 290 tl digerleri 590 tl. Sezona girmeden bi forma alsam mı düşüncesi..
hepsiburadanın internet sitesinde soranın bazı ürünleri de benzer banda iniyor (500 tl civarı) bu arada onu da az evvel keşfettim.Bazı modeller yaka yapısından dolayı kaybetti. Kalite olarak Sora nın yarı kalitesinde ürünler (Bence)
Ben sipariş verdim. 2 adet forma ve bir adet pedli tayt seri sonuymus gelince nasıl olduğu ile ilgili burda paylaşım yaparım.Soraya göre fiyatları çok iyi durumda. Outlet olanlar 290 tl digerleri 590 tl. Sezona girmeden bi forma alsam mı düşüncesi..
Hayırlı olsun ama ben forma için belirtmiştim alt (taytlar) yine M aldım ve tam uydu.Yuksek yaka konusunda bende size katılıyorum.Sayın @Cihangir38 bende bu firmadan iki mayo aldım. L giyiyorum diye L aldım ve bilgilendirmeyi sonradan gördüm.
Aslında kardeşim aldı ve bana gönderdi. Yurtdışında olunca biraz zaman geçti üzerinden ve aynısından XL aldırdım. Şimdi mayolarımı bekliyorum. 😅
Ancak "keşke yüksek yakalı olarak da üretselermiş" diye içimden geçirmiyor değilim.
Hayırlı olsun kendi sitesinden mi aldınız kışlık tayt göremedim ben sitesindeDün kışlık forma-tayt ve kopüşonlu aldım. Fabrika adresime tealş. Edilmiş. Yarın size yakın çekin bilgi fotoğrafları atarım.
Bana güncelleme geldi bir kaç gün önce.Sayın @Cihangir38 bende bu firmadan iki mayo aldım. L giyiyorum diye L aldım ve bilgilendirmeyi sonradan gördüm.
Aslında kardeşim aldı ve bana gönderdi. Yurtdışında olunca biraz zaman geçti üzerinden ve aynısından XL aldırdım. Şimdi mayolarımı bekliyorum. 😅
Ancak "keşke yüksek yakalı olarak da üretselermiş" diye içimden geçirmiyor değilim.
Birkaç sene önce bende Türkiyede tatildeyken 2 set Türkiye forması sipariş vermiştim. 1 hafta içinde yolladılar. Her ikisi aynı kalıp olup L bedendi. Bir tanesi tam olurken, diğerinin sadece rengi farklı olmasına rağmen XS gibi geldi fermuarını kapatmıyordum neredeyse. Formaları üst üste koyunca aradaki fark zaten bariz olarak görülüyordu, direk iletişime geçip durumu belirtmiş ve yenisini yollamışlardı. Muhtemelen belirli bir kalıpları yok göz kararı kesip biçiyorlar 😀Bana güncelleme geldi bir kaç gün önce.
Aldırdığım ürünler ellerinde kalmadığı için ücret iadesi yapıp anamı telefonla bilgilendirmişler.
İstek dahilinde farklı bir modelle değiştirebileceklerini bildirmişler ama ben istemedim.
Sorun sadece kilo olsa hallederiz ama L beden bana nasıl dar gelebilir yahu!😅