Clal
Anka Cyclist
- Tepki
- 849
- İsim
- Celal
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben tekstil mühendisiyim
Jenerik isim kullanmanın sıkıntı olmayacağını düşündüm
Özellikle kanayan yara kışlık ceket, uzun kollu kalın forma değil ama.
Paraşüt olmayan, güzel oturan, detayları düşünülmüş (boynu, beli, kol ağzı) kışlık ceket can simidi olur. Marka vermeden, cebinde akrep-yengeç logosu olan bir ceketim var, kışın 0°-10° arasında bile sadece onu giyip çıkıyorum. Y. dışına servet harcamayalım, zaten fiyattan ötürü gümrük derdi var. Yapın bir güzellik, inanın ciddi satışlara ulaşacaktır. Gerekirse ürün tasarımında destek bile verebilirim, 40 yıldır 2 teker üstündeyim, giymediğim ürün marka kalmadı
Yorumlarınız için teşekkür ederiz.@Jordanred 3-4 sene önce airmesh taytınızdan almıştım.200 kmlik turlarda bile işimi gayet iyi görüyordu.Shimanonun taytından çok daha iyiydi benim için.
Tek sıkıntım taytın bacak eteklerideki ribanalı kısım mı diyeyim,lycralı kısım mı diyeyim biraz sıkıntılıydı.Çiçek gibi açılıyordu.Şimdi öyle değildir inşallah
Bir de nefes alabilir yağmurluk almıştım ondan da memnundum.
Merhaba yakın zamanda yeni ürün tasarımlarımız çıkacak.Fermuar olarak COATS marka kitlenebilir fermuar kullanıyoruz. Belki bizden bu fermuarı kullanmadan önce üretilen bir ürün almış olabilirsiniz.Ben sizden bugüne kadar 4-5 tane forma aldım. 1 Adet de tayt aldım. Taytın pedi fazla geniş geldi bana. onun dışında dikiş kalitesi ve kumaşı iyi. Formalar da genelde iyi. Formalardaki tek sıkıntı fermuarlarının çok kaliteli olmaması. Ama uzun süredir bakıyorum tasarım olarak alınacak gibi bir forma göremiyorum. Tasarım konusuna lütfen daha fazla önem verin.
Merhaba yakın zamanda yeni ürün tasarımlarımız çıkacak.eskiden çok güzel tasarımlar vardı. şu anki tasarımlar çok kötü ve basit duruyor. tasarım ekibini geliştirip kaliteli bir baskı ile çok güzel ürünler ortaya çıkacaktır.
Bizimle telefon üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışalım.Daha önce gurup olarak forma yaptırmıştık tekrar yaptırmak isteyen arkadaşlar oluyor 1 - 2 kişi olsa da yapar mısınız yoksa minimum sayınız var mı ??
Yukarda yazmış olacak diye ancak muhtemelen tutarı tatmin etmeyecek bu ekonomideForuma Özel indirimler olacak mı?
Merhaba evet yeni geliştirdiğimiz kumaşımız ile düz renk tasarımlar oluşturuyoruz.Düz renk ve daha kaliteli formalarınız çıkacak mı ?
Evet olucak yakında bilgilendireceğiz.Foruma Özel indirimler olacak mı?
Merhaba , iki pamuk t-shirt sepete eklediğini zaman 600 TL oluyor hedeflediğiniz fiyatın biraz üzerinde ancak yinede bilgi vermek istedim pamuk t-shirtlere özel sepet kampanyasıyla ilgili.Tişört almam lazım çok beğendiğim ürünler var ama fiyat fazla geliyor. 200-250 TL bandında olması lazım diye düşünüyorum.
Merhaba. 2 adet Jordanred Racing fit bisiklet formam var, sürüşlerimde ikisini de çok severek giyiyorum. Yalnız bandana kullanmayı pek sevmiyorum, onun yerine cycling cap tercih ediyorum.
319881 dosyayı görüntüle
Bu ürünleri AliExpress ve Temu üzerinden aldım, o yüzden formalar ile aralarında ton farkları var. Önümüzdeki dönemde formalarınızla eşleşecek şapkalar üretmeyi düşünüyor musunuz?
Düşünmüyorsanız, bence düşünmelisiniz.
Rica ederim, bilgilendirme için teşekkürler. 2 sorum daha var;Merhaba güzel mesajınız için teşekkür ederiz. Şapka ile ilgili şimdilik bir düşüncemiz yok.
Merhaba,Rica ederim, bilgilendirme için teşekkürler. 2 sorum daha var;
- Racing fit M forma giyiyorum. Yelek almayı düşünüyorum, göğüs çevrem 92 cm. Yeleği de M almamı mı önerirsiniz? Yoksa L beden mi tercih etmeliyim? Jordanred Turuncu Bisiklet Yeleği - Göz Alıcı Stil ve Üstün Konfor
- 24 Temmuz'da "Yakın zamanda bisikletforum'a özel bir indirim kodu hazırlayacağız" demiştiniz, hali hazırda yaptığınız sezon sonu indirimi hariç indirim konusunda gelişme var mı?
Merhaba,Merhaba,
Regular fit forma üretiminiz var mı? Sitenizde tek tasarım görünüyor. Daha fazla seçenek olacak mıdır? Eskiden fit kısmını siparişte kendimiz belirliyorduk diye hatırlıyorum.
Baselayer ürünümüz stokda kalmadı şu anda stoklar yenilendiğinide bilgi verceğiz.@Jordanred merhaba
Baselayer/içlik ürünü yapmayı düşünüyor musunuz?
Önceden yurtiçi ile geliyordu. İkisi de iyi bursa da en azından benim bölgemdeSendeo kargo şirketini çok aradınız mı acaba ?