Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kablolu / Kablosuz KM Saati Hakkında

@akın özen
Marka ve modellere göre çok çeşitlilik gösterebiliyorlar

Scudo
ben dağ bisikletine çamurun, çiziğin yakıştığını düşünenlerdenim; pompa, matara, çanta gibi arazide dolanırken illa ki lazım olan aksesuarlar da bisikletin silüetini geliştirirken detaylarla karizmasını da arttırıyor bence. olaya bu şekilde bakınca maşanın bir koluna sarılıp gidona doğru yükselen, güzel bir işçilikle sabitlenmiş bir kablo da güzel duruyor :)

ama bu herkesin kendi zevki tabi; pırıl pırıl bir estetik harikası olan bir yol bisikletine de kablosuz daha çok yakışır ;)

Yaz başında connadle IQ144 km saati almıştım 124,9.kmde kadans kablosu koptu ondan sonra çalışmamaya başladı daha önce 25km kadanssız kullandım.Bugün denedim uğraştım baya bir türlü çalışıtaramadım sizce neden böyle oldu?ne yapmam gerekir?

Forum açilali epey olmuş ancak ben yeniden açmak zorunda kaldim sorum su
Cateye strada slim almayı düşünüyorum, ancak kadans özelliği yok. Yarışlara katılmıyorum şart mıdır? Kadans? Çok gerekli bir olay mıdır? Bilgili olan varsa sevinirim çünkü arada 100 TL ye yakın bir fark var

(link)
Bu da diğeri, kalp vs için ekstra sensor gerekiyor sanırım kadans için lazım mi bilmiyorum

(link)

Kadans çok önemli değil. Yarışlara hazırlanma kaygınız yoksa sorun etmeyin.

@boşgezeninboşkalfası
Tamam bu durumda kablosuz lardan birine bakar alırım. Teşekkürler bu iyi oldu herkes bir şey soyleyince bazen insan bocalayabiliyor

@alper 76 Kablolulara da bakın derim. Cateye'in kablolu ve kadans özelliği olan var ve baktıklarınızdan daha ucuz. Kablo kalabalığı olmuyor onu da ekleyeyim.

@alper 76 kafa karıştırmak gibi olmasın ama bence kadans en önemli şey.
ne kadar yol yaptığınızı yaklaşık ortalama hızını vs size akıllı telefonlar da söylüyor. Basit matematik hesapları, yanılma payları çok az.
ama kadans olayı gerçekten çok mühim. Elbette bakkala giderken kadansınıza bakın demiyorum ama, hele ki yol bisikleti kullanıcısı için kadan olmazsa olmaz.

Şu konuyu da inceleyin derim,
Yüksek kadans her derde devaymış

ARKADAŞLAR BENİMDE BU KM SAATİ İLE İLGİLİ Bİ SORUM OLACAKTI BEN İNTERNETTEN BİR KABLOLU KM SAATİ ALDIM ÖYLE ÇOK KALİTE PAHALI BİR ŞEY DEĞİL. TÜM BAĞLANTILARI YAPTIM MIKNATISI FALAN TAKTIM HEPSİNİ AMA ÇALIŞMIYOR YANİ MODU SEÇİYORUM DENEMEK İÇİN LASTİĞİ DÖNDÜRDÜĞÜMMDE HIZI ÖLÇMÜYOR '0' DA SABİT KALIYOR NEDEN YAPIYOR OLABİLİR BUNU ACABA

@Kazuya
Teşekkürler okuyorum ... Benim sol dizim menuskus ameliyatı geçirdi sagii ise daha ameliyat ettirmedim. Zaten aşırı basınç uygulayamadigimdan çok kadans yapmak durumundayim ama kaç yaptığımı da bilmiyorum. Aradaki fark bana yüksek göründüğü için kararsız kaldım. Araştırma aşamasındayız...

@SELO64 mıknatısın alıcıya yakın(değmeyecek ama teğet geçecek kadar) ve aynı hizada olması gerekiyor.

@SELO64 tele yaptığınız magnet ile sensor birbirine değecek kadar yakın olmalı. Uzak kaldığı içindir... Araya bir şey koyup yaklaştırın, ya da lastik boyutunu yanlış girmiş olabilirsiniz

@alper 76 çok geçmiş olsun.
söylediğiniz gibi yüksek kadans sizin için iyi olacaktır. Antrenman yaparken kendi adıma tek baktığım şey kadans ( ve nabız).
benim önerim, sıfır kadanssız almaktanda, ikinci el kadanslı bir model almanız. Ben eski km saatimi 125tl ye satıştım yakınlarda. xlc marka idi. Memnundum. Sahibindende ya da forumda bulursunuz. Elbette son kakar sizin.

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İLGİNİZ İÇİN SENSÖRLE MIKNATIS ARASINDAKİ FARKTAN KAYNAKLANIYOR O ZAMAN SÖYLEDİĞİNİZE GÖRE ÇOK YAKIN OLMASI GEREKİYOR AMA BENİMKİNDE ARADA MESAFE VAR BAYA SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ YAPACAĞIM UMARIM ÇALIŞIR

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Kadans önemli, peki heart rate ? ( Nabız) ve yükseklik ne derece önemlidir?
Bir de bunların gpsli olanları var gps ssiz olanlar ama smart özelliği ile Bluetooth tan telefona bağlanan ve ondan bilgi alan nispeten ucuz olanları var . Rakamlar havada ucuşuyor kafalar karışıyor doğal olarak...

Ornegin bu cat eye ucuz değil ama insana acaba pil tüketmez rahat rahat ve nispeten daha ucuz olduğunu dusundurdu
(link)
20198_cateye_padrone_smart_cc_cycling_computer_with_heart_rate_and_cadence_sensor.jpg
Ama bir de polar lar var ki fiyatları yakın... bu iş gittikçe yukarı gidiyor
Polar a da sensor takiyorsun (eminim 100tl vardır) oluyor sana .....22039_polar_v650_gps_cycling_computer.jpg

Sonuç : 600 700 lu rakamlar

(link)

Her şey bir tarafa adamlar en temel özellikleri olmadan satıyor ustune gerekli malzemeleri alınca mevlaya doğru bir eğik dönüş gerçekleştirmiş oluyorsunuz.. :):):) :'(sağolsun kapitalist ekonomi

assize as 8000 kullanıyorum. nadiren hız göstergesi takılabiliyor. ama güzel tavsiye ederim.

bir hafta önce count 4 aldım bisiklet eskimeden km si saysın diye.. İleride değiştiririm ama iş görür

km sayac bende almak istiyorum sigma diyorlar oda pahalı 3 tane özelliigi bir arada gösteren km sayaç lazım hız-km-saat bunu aynı anda gösteren km sayaç varmı bilen pahalı olmasın 100 tl max

@alper 76 Hocam, bisiklet sektöründe birşeyi alırken ya 1 defa alacaksın ya da 2 - 3 defa alıp sonunda istediğine kavuşacaksın. Hangisi daha ucuz ve sürdürülebilir onu bulman gerek kesene göre bence.

(link)
(link)

1 defada halledeyim diyorsan kafa göz bu iki ürüne dal ve odaklan derim.

Geri