Scudo Sports

Kaç bisikletiniz var?

Scudo
1 adet var şimdilik :krnz:

1. Castello mtb; ilk gözağrı ortaokul lise dönemlerimde yaklaşık 20 yıl önce kardeşimle ortak kullanıyorduk şuan tüm orjinalliği ile şehiriçinde babam kullanıyor.

2. Bisan Mustang yol; bu bendeki üçüncü yaz mevsimi ve temmuz-ağustos iki ay boyunca hem şehir içi ulaşım amaçlı hem 50-60 km lik turlarda zevkle kullanıyorum.
Yaşlıdır kendisi ancak çok akışkandır.

3. Scott Sub35 şehir; envanterime yeni katıldı, daha önce onun işini Salcano İstanbul M yapıyordu. İstanbulum şimdi başka bir pedalistte görevini icra ediyor.
Sub35 göbekten vitesli ve ömür boyu kullanmak istediğim bir bisiklettir.
Günlük uzun turlarımda kullanıyorum.

4. Dahon Vybe c7a katlanır; aldığımdan beri şehir içinde onsuz hiç bir yere gidemiyorum. Katlayıp işe götürüp dönüşte tüm yorgunluğumu da sık sık alır kendisi.

2017 yılında da nasip olursa Fuji Touring ile vuslat yaşamayı çoktan kendime ödev olarak verdim.

Hepsinin hakkını verdiğimi düşündüğüm içün fazlalık olarak görmüyorum.

Castello'yu tabiki babam almıştı ve kardeşimle beni çok mutlu etmişti.
Bisan Mustang'ı arkadaşım hediye etti sağolsun.
Diğerlerini de kolay edinmedim dişten tırnaktan arttırıp taksit usulü aldım.

Bu demir atlara sahip olmayı ve kullanabilecek sağlığı bana lütfettiği için Rabbime şükürler olsun.

Allah herkese gönlüne göre nasip etsin.

corratec x-verts 0.2 ( dağ )
corratec x-verts 0.2 ( yol )
corratec x-verts 0.2 ( şehir )
corratec x-verts 0.2 ( evde dekor )

4 tane varmış bende :D

2 hurda iskelet evde yatıyo bi tanesi çalındı bu 4. De kullandığım :D

Küçüklükten beri birçok genç gibi klasik mtb sürdüm bianchi argon. Ancak artık karar verdim ve yol bisikletine Geçmek istiyorum 3000 tl BÜTÇE var sizce Scott speedster 30 alsam doğru mudur yoksa başka öneriniz var mı? Bu arada forumda yeniyim konu açamadım :) 2 bisikletim var zaten biri eski biri de bianchi argon işte :)

1 Trek xcaliber 9.0
1 Trek Marlin 7
1 Trek Fx 7.1
1 Bianchi
Yakında bir yol alcağım inşaallah...

1-btwin triban 500
2-btwin rockrider 340 geçtigimiz gun katildi aramiza
3-salcano efes
4-ne oldugunu bilmedigim bir bisan galiba cyclocross

2014 Sedona 720
2010 Dahon eco c3

Ben daha bir bisikletin türüne karar veremedim millet mağaza açacak kadar bisiklet toplamış.

rockrider 300 var şimdilik.

henüz 1 ay olmadı alalı. ama bunu fazla kullanamam gibime geliyor. satamam da zaten, kim alır ki bunu :kptmya:
veririz heralde bi çocuğa.

birden fazla bisikleti olana saygım sonsuz, 3 bisikletin olsa 3000'er liradan 10bin bile etmez. millet 60-70bin veriyor arabaya... bisiklet bambaşka bir tutku ve zevk.

ama ben tek bisikletten yanayım. o da cyclocross olacak bir iki yıl içinde.

GEOTECH AIR 28-3
GT TRAFFIC 3.0 bisikletlerim var. az ve de özzz :cool::cool:

• Beğen
Tepkiler: barhan
3 adet var kron xc 500, giant atx toplama, 26 jant klasik yol bisikleti

• Beğen
Tepkiler: barhan
Geri