@Sadettin Z.
günaydın sadettin biraz önce alışverişe çıktım valla yürüyemedim, zar zor markete gittim, acaip kar var ,her neyse konuya bilgi vereyim ,yav esasında 8 bisiklet almış idim , ama ,diyorumki keşke satmasa idim ,
1- pejo yol 76 model 28 jant
2- geroni 26 jant
3- explorer 26 jant
4- atx gıant 840 -26 jant
5- bianci meta pro-26 jant
6- salcano 28 jant şehir bisikleti
7- scott scale 30 mtb
8 -gıant yol tcr
son aldığım gıant yolu pek satacağımı zannetmiyorum ,jant telleri atana kadar jantı kullanacağım ,daha sonra dt swiss janta geçeceğim,ayna kolu değiştirmeyeceğim 50-34 kalacakta zamanla dişler aşınır iseki aşınabilir tek tek değiştireceğim ,aktarıcı ön sram force ve frenler, bunlar uzun zaman gidecek diye düşünmekteyim, 4 zincir eskittim 20 ayda, ama zamanında değiştirmem iyi oldu, şu anda arka deore rublede(onlu 11-34 ) sorun yok ,keza ayna kolda atlama yapmıyor,arka aktarıcı sram x5 uzun bacak, muhakkak küçük tekerlerin ucu zamanla sivrileşecek o vakit tek tek tekerleri değiştireceğim ,teker ikinci teker ,şivalve maraton korumalı 25 hacim sağlam henüz ve asla patlamadı 4 ay önce aldım.
90 hava basıyorum 65 kiloyum,bu teker malesef hızlı değil çünki üzeri su oluklu ,gülü seven dikenine katlanır, silik içten korumalı teker var ,fakat oldukça pahalı ,sram force fren kollarını korumak lazım ,düşmelerde, mazallah oraları sakatlamamak lazım ,kırılması işime gelmez doğrusu.furç yatağıda zamanla işlevini yitirebilir .pek masraf çıkarmayacak bu gıant yol ,öyle gözükmekte.
@mehmetsunu
mehmet sunu selamlar mesajın 2015 tarihli ama son makinen acaip doğrusu.....