Kimseye bir tane neyine yetmiyor dememişim ki iki bisikletim var. Üçüncüsü kargoda ve dördüncüyü de toplayacağım (espri değil gerçek). Mesajımın sonuna da gülücük koymuşum. Anlamayacak kadar dar kapasiteli olduğun belli yorumundan.
2 adet var
1. Bisanın eski bir süspansiyonuz mtb şehir içinde kullanıyorum bir yerlere giderken
2. btwin triban 520 yol olarak ve tur için kullanıyorum
Uşak mı var senin karşında konuda onca paylaşım yapan insanı umarsızca itham ederek sok lafı ondan sonra sonunda gülücük var de şu kadar şunum bunum var de kaypak kaypak sıyrıl.
Ettin bi laf herif gibi dur arkasında
Kapasitem sekiz üssü sekiz kere kapsar seni.
Aslında konu başlığına yazdığım cevap bazılarının zannettiği gibi mal beyanı, ego tatmini veya zenginlik ifşası falan değildi, ki beni bilen bilir, öyle bir iddiam da mevcut değil.
Evdeki dört bisikleti üst üste koysanız forumdaki bazı arkadaşların bir bisikletini alamıyorsunuz. Yine de abartılı bulan olabilir. Sigaraya yılda 5000 TL verip benim bisikletime "çoğ para" diyeninki de bir bakış açısı. İlk bisikletimi alırken verdiğim 500 lira bana da çok gelmişti o zaman.
Size danadan hayırlı kazançlar dilerim, ben bu ülkede birşeyler başarmaya çalışan enayi halimle mutluyum.
1 adet city bike ım var
tabiki yol mtb katlanır ayrı ayrı olsun isterim ama maddi olarak şuan mümkün değil, olsada vicdanen alamam her aldığım ürün karbon salınımına sebep olan bir üretim ciddi anlamda iklim değişikliği yaşıyoruz ve bir şekilde karbon salınımını azaltmamız lazım
Laflarına dikkat et adamın canını sıkma. Sana hakeret etmedim, haddini bil. O kadar insan üstüne alınmamış, bir sen sazan gibi atlamışsın. Herkes aptal bir sen anladın. Bravo sana. Kapasiten baya yüksekmiş. Az ötede oyna.
2-3 bisikleti olan abilerimin en az bu kadar bisiklet forması da vardır öğrenci kardeşiniz yardımlarınızı bekliyor(ortam yumuşasın sakin abilerim) Tek bisikletim var fakat 8 bisiklet deneyimim oldu Carraro big 829 der susarım.