@Sadettin Z.
Bir Rockrider 340'ım vardı. 6 Ayda 1000 km'yi geçip, üzerine sigarayı bırakınca gidip sigara paramın yarısıyla Scott Aspect 710 aldım. Evde 2 bisiklet olmuş oldu. Bisikletime çoğ para dedirtmiyorum ama. Sigara parasından ucuz sonuçta
(Ekleme yapayım; Her ay sigara içiyor gibi ayırıyorum paramı hala. O parayla pasaport ve vize işlerini, zırhlı lastikleri falan aldım. Yunanistan turum için sadece takvimi bekliyorum artık)
Arkadas ne tartisma donmus burada ya.Hayir zaten konu basligi belli.Hem ister kisinin 1 ister 100 bisikleti olsun biz sanki bisiklete sadece gereklilikten mi biniyoruz?Kendim icin soyleyeyim ben bundan zevk aldigim icin biniyorum.Ve ogrenci olmayip calisiyor olsam benim evimde yol,single speed,katlanir ve dagdan olusan en az 4 bisiklet olacagini biliyorum.Yani surada birbirimizi yemeye,kiskanmaya ne gerek var?
Sahsen ben ileride cogu kisi gibi 80-90bin liraya krediyle 0 araba alacagima beni sikintiya sokmayacak bir araba alip geri kalan parayi da bisiklete yatirmayi dusunuyorum.Olamaz mi yani?
Neyse sinirlendim biraz kusura bakmayin.
Basligin esas konusuna gelirsek benim 1 bisikletim var o da KIRAT'ım triban 3
yakindan ve bisiketin tek kendisini gosteren foto bulamadim k.b.
1 bisikleti olana da 100 bisikleti olana da Allah kaza bela vermesin,guzel guzel binmeyi nasip etsin