Scudo Sports

Kaç bisikletiniz var?

carraro cr 012 ' m var , bir tanede katlanir geotech fold up 20.2 almayi dusunuyorum yanina :)

Scudo
Aynı soru cyclingweekly de vardı. Cevaplar güzeldi!
'How many bikes do you own, and which is your favourite?'

Dinamica no fear ve Dinamica Airborn var ikisinden de gayet memnunum
Gönül isterdi ki hep eski bisikletler alıp restorasyon yapıp yollara döndürüp satıyım :)

1 Tane Salcano Ng550'm var yanında bir tanede Triban 3 Bianchi SLR400 olmasını isterdim ama buna da şükür Allah olmayanlara da versin.

• Beğen
Tepkiler: trattataa
Satın alma tarihlerine göre (eskiden yeniye doğru) şu an elimdeki bisikletlerim;

1-SPECIALIZED SIRRUS SPORT 2014
2-LAPIERRE RAID 700 2013
3-SCOTT SCALE 770 2015
4-FOCUS LOST LAGOON 2.0 2013
5-LAPIERRE SENSIUM 200 2013

• Beğen
Tepkiler: barhan
Carraro CRS 600 MTB ( 2013 Haziran alınış )
Bianchi Folding Bike ( 2013 Ağustos alındı )
Kron XC 150 24" ( 2014 Mart alındı - Kardeşimin )
Focus Culebro 4.0 ( 2014 Haziran alındı)

Birde 2 tane daha var ama bir tanesi 20" jant çocuk diğeri 26" çift süspansiyonlu ucuz bir dağ bisikleti.

bendede bi ara 3 tane vardı sonra lan bunlar ne işe yarıyor delimiyim evde 3 bisiklet var diyip kullanmadığım 2 tanesini sattım.
parayıda yedim,çok zevkliydi :)

@mtb_rider Gerginlik ya da kaos yaratma gibi bir amacım yok öncelikle, günümüzde genel olarak bir bakınca mala mülke ne kadar bağlıyız. Bu konuyu görünce aklıma geldi :) Kimseyle çatışmak istemem ancak bana dediğiniz gibi siz de bakmadan geçebilirsiniz. Belirli kurallar çerçevesinde herkes fikrini paylaşıyor, benim yaptığım da bundan öte bir şey değil. Lütfen yanlış anlamayın dediklerimi. Bu arada bi tane bisikletim var :)

salcano istanbul
focus culebro 2.0

Cannondale Quick CX 4 şehir bisikletim var fakat bir tane de yol bisikletim olsaydı iyiydi :D

Bütün işleri mükemmelen yapamasa da her işten anlasın diye cube Sl road pro aldım. Yani bir nevi her ne iş varsa yaparım abi durumu. Tabi bir yol bisikletinin olmasını da isterim ama bisiklet dediğin mag gayvır gibi olmalı elini attığı her işi başarmalı. Sağolsun bizimkide yüzümüzü kara çıkarmadı. Ha birde nerdeyse hiç kullanmadığım bir whistle miwok var. Bu mtb ler şehir için hakkaten gereksiz. En azından şimdiye kadarki bisiklet maceramdan bu sonucu çıkardım.

1 bu var. Bide 15 senelik dağ bisikletim.https://i.hizliresim.com/7bk8lL.jpg

• Beğen
@Çağlar Çağlayan

Bir ara çağlar halil ibrahime mi laf yetiştiriyor dedim. ortada bir yanlış anlama olabilirdi H.İ.D anti müsrifçi bir arkadaşımıza benziyordu. Sonra baktım ki elinde bir kamera H.İ.d in bir benzeri daha var. Hatta makinalarının kasası bile aynı. Belki aynı kamerayı ortaklaşa kullanıyor da olabilirler. Dostum bu konuya höngürdek diye girmemekte fayda var. Nede olsa bisiklet, ali ağaoğlunun araba koleksiyonu değil.

@mehmetsunu Kimseye laf yetiştirdiğim yok :) Ayrıca Halil İbrahim beyin yazdıklarıyla benim yazdıklarım aynı doğrultuda şeyler. Kamera muhabbetini pek anlamadım yalnız konuya nasıl girdiğimin size nasıl bir etkisi oldu onu biraz merak ediyorum. Bisiklet tabii ki, bisikleti farklı amaçlarla süren bir çok insan tanıyorum. Daha önceki mesajlarım genele idi, kimseye bir garezim yok

@Çağlar Çağlayan

Tamam dostum sırf profil fotoğrafın için seni bağışlıyorum. Şaka ya şaka.:D Bak hatta yeşil sırıtan adam resmide koyuyorum ki yanlış anlaşılmasın. Şurda ne güzel eğleniyoruz be.

• Beğen
Tepkiler: eren cerciz
@mehmetsunu Öyleyse kusura bakmayın şakayı anlayamadığım için :)

sanırım en mantıklısı iki tane olması gibi...:)

Şaka maka 3 olmuş
1) Hanımın B'Twin Elops 300
2) Benim Triban 520
3) Benim emektar frankeştayn (dağ+şehir+hibrid+hede+hödö karışımı)

En kullanışlısı hanımın Elops'u aslında. Bagajı var, sepeti var, süper rahat, hız önemli değilse her yola gelir, tur bisikleti bile olur :)

• Beğen
@mehmetsunu

HİD uzun zamandır tanıştığım ağabeyimdir. Makinalar ortaklaşa değil. :) Onunki sanırım 60D idi. Bende ki Mark2

Geri