Scudo Sports

Kaça aldın?

11 sayfayıda okudum. Ben bağcılarda oturuyorum ve ilginçtir ki gezilerim sırasında sitede cadde de sokak da hayatımda geçtiğim heryerde evim dışında bisiklete verdiğim paranın miktarı AAAAA çok vermişsin tepkisiyle karşılaşmadı. Çöpcü amcalarla konuştum dediler ki inşallah bizde alıcaz ayrı para biriktiriyoruz. trafikte bir kargocu abiyle konuştum dedi ki "bende zamanında 10.000 tl kadar harcamışımdır ama memur olunca bıraktım şimdi bisikletlerimi başkalarına verdim" dedi. berber var bizim burada bir tane 60 yaşında vardır emekli berber o dedi ki az vermişsin daha sağlam hafif bir şey alsaydın. Eve gidiyorum annem diyor ki soba borusuna bir dünya para vermişsin babam diyor ki aylık akbil yapsaydın bari her yere yorulmadan giderdin hem seni 10 yıl götürürdü bisiletin parası ulaşım konusunda. abilerim zaten motor alsaydın derdinde uzun lafın kısası velkamtu törkiy.

Scudo
Benim iş yerinden biri geçen yıl bisiklet ve tur malzemeleri için 1.200 lira harcadığımı duyunca epey dalga geçmişti benimle. Motor, şahin alırdınlar havada uçuşmuştu. Zaten hayata bakışlarımız çok farklı olduğundan pek önemsememiştim.
Sonra bacanağı gidip bisiklet almış gelip benle dalga geçtiği için özür diledi. :D
http://www.meridaturkiye.com/images/bikes/rct5000b.jpg

Bacanağı bunu almış kendine. Birka. defa denk geldik ordan hatırlıyorum canavarı.

@emre gülbüz
Benim ki kendi gidiyor neredeyse, çok hafif bir eğim olsun pedal basmadan gidiyor işte [emoji2] (Ben eğimi farketmiyorum bazen, düz gibi....)[emoji106] [emoji106]

" ayy bu paraya araba alırdın " ne arabası uçan tenekemi yoksa yarısı çürümüş hergün sanayiden çıkmayan , motoru bitmiş yada bitmeye yakın arabadanmı bahsediyorlar daha bunun sigortası , muayenesi , kaskosu , benzini , bakımı , park parası park sorunu var aldığının bisikleti fiyatını neredeyse 2 katı arabaya gidecek şehir içinde arabadan hızlı giden, sağlığınızı koruyan , istediğiniz yere park edilebilen, arabanın giremediği yerlere giren, fazla yer kaplamayan , trafiğe takılmayan vs bir taşıt varken neden hala araba ısrarı

bisiklete binse instegram'a nasıl giricek ? facebook'ta nasıl durum güncellemesi yapıcak ? boş muhabbetini nasıl yapıcak ? yolu nasıl kapatıp zamanımızı boşa harcıcak ? kimin üstüne kırıp benim arabam seninkinden büyük diyecek ? elini ters şekilde camdan çıkarıp millete artist edasıyla bakarak nasıl sigara içicek ? bunları da düşünün araba da lazım..

süper diyalog lar var komedi resmen hemen hemen her bisikletlinin başından geçmiş diyalog lar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet için duyduğum en iyi yorumu kayın biraderim yapmıştı. "Bisiklete o kadar para verip bir de pedalı ben mi çevirecem. Şoför tutar arkasına binerim" dediği an benim için dönüm noktası oldu. Rampa inerken arada kendimi selenin arkasına atıp tadını çıkartıyorum lüks yaşamın :)

Bu tarz muhabbetler insani her ne kadar uzuyorsa,bisikletten anlayan bilincli insanlarla yapilan muhabbetler de bi okadar mutlu ediyor insani

• Beğen
"Kaça aldın?" diye soranlara, "Dün serinofil derneği beleşe dağıttı.Yazık kaçırmışsın fırsatı" .diyorum.Hem kafaları karışıyor,hem yüreklerine iniyor.

• Beğen
Bende aldım bisiklet çalışan arkadaslarimin hepsi verdigim parayı duyubca keşke motor alsaydin dediler ama takmadim ki hiçbirini. Hayat bana tasası onlara düşüyor

• Beğen
En iyi cevap şu, "aldığımın yılında kendini ödedi oğlum yola vereceğim paraya". Düşen suratlar akıllarda acabalar :D

• Beğen
Tepkiler: C. Yavuz
@Gökhan G.

kendini 1 sene de amorti etti dersen akıllarda acabalar olur :) yoksa anlamayabilirler :koptum:

@DKN

Otobüs parasına denk gelmesi öte yana, üstelik bir sene sonra elle tutulur bir eşya sahibi oluyorsunuz, otobüse verdiğiniz para gibi havaya gitmiyor :)

• Beğen
Şirkette bir genç arkaşadım var; motor sevdalısı. Üç ay önce ehliyet aldı, üç ayda üç motor değiştirdi. Geçen hafta aldığı motor 700 cc Yamaha. Benim bisiklet bağımlısı olduğumu biliyor arada takılmak için "sana da güzel bir motor bakalım Bahadır abi" diyor. Benim cevabım net: "Yaşlanıp elden ayaktan düşersem o zaman alırım, belki ihtiyacım olur" :)

Geri