Scudo Sports

Kaça aldın?

herkesin elinde iphone 6 var bi bisiklet alacağım 4200 TL bütün herkesin yorumu "O paraya Şahin alınır." Şahin ilanlarına baktım temiz Şahin 13000 den aşağı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Scudo
@Hasan Tunalı
Bu tenekeye 13000 verenin akıl sağlığı yerinde değildir bu arabalar benim gözümde hurdadan farkları yok.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
herkesin elinde iphone 6 var bi bisiklet alacağım 4200 TL bütün herkesin yorumu "O paraya Şahin alınır." Şahin ilanlarına baktım temiz Şahin 13000 den aşağı yok :)
@ertanmrtz

o alanlara sorsan hastalık derler ya bizimkisi... biz alınca manyak oluyoruz..

@ertanmrtz
"şahinciler " altı ayda bir lastik değiştiriyor sürekli çizdirmekten onlarınki akıllı işi bizimki delilik oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz bisiklete hala çocuk oyuncağı gözüyle bakılıyor. Bisikletin bir spor olduğu ve her yaştan insanın ulaşım için bisiklet kullanabileceğini topluma bir şekilde anlamamız lazım. .

bir de düşük sayılarla barışamayanlar var.. benim çevremde inatla pahalı olduğuna inanmak isteyenler var mesela. hayallerinde 3.000'li 5.000'li sayılar mı vardır nedir... zamanında 700 tly'ye almıştım diyince hayal kırıklığına uğruyorlar gibi -- canım arkadaşlarım, demek benim daha iyi bir bisiklete binmem gerektiğiniz düşünüyorlar :D

• Beğen
@CandanC eee hani edit :D
sen güzel yerde yaşıyorsun demekki.
bölge bölge değişiyo tabi. benim bölgemde bisikletin nazarda değeri 300 liradan yukarı etmez. :D
bikeresinde adamın teki bisikletime yaklaştı baya bi inceledi. baktı baktı baktııııı ve bombayı patlattı.
bu 800 lira var dimi ?
dedim ki jant seti 800 lira ediyor evet dedim.
şaşırıp kendisi ne kadar ki dedi.
boş ver dedim konuyu kapattım. neyseki tanıdık biri değildi

• Beğen
bisiklete bu kadar para verilirmi gidin bi ıphone 6 alın kafeye gidin masanın üstüne koyun havanız olsun biraz sonra otobüsle eve gidin en az 15 dk otobüs bekleyin gelen otobüste dolu olsun bi 15 dk daha bekleyin gelen otobüse binin sıcakta ter içinde akraba gibi yapışık gidin evinize :)

@Hüseyin Külcüoğlu
Buna kesinlikle katiliyorum.Arti olarak 5 bine sahine binecegime ki sahin gozumde afedersin apaci arabasidir.Ne kadar tehlike atlattiysam 16 yasinda ehliyeti olmayan coluga cocuga babasinin sahin verip al drift cek demesidir.O yuzden 5 bine ona binecegime 5 binlik 2 bisikletime binerim en azindan arabanin en kotusu olacagina sporcu kisiliginde bisikletim olsun gurur duyarim.Ben boyle yola ciktim.2500 S5 aldim kimse bisey demedi ayni fiyata bisikleti aldim yorumlar yazdiginiz gibi.
Bu millet cahil.Ozellikle taytla gorunce bakislari sinir bozucu.Ama umrumda degil merkezde tayt forma geziyorum millet cahilligine yansin.
Birde kizlar neden Apaci arabasi olan Asistyl sacinda bir ton Wax veya sprey bile degil jole varken onlarla takilir onuda cozemedim.Iste turk kizinin bakis acisinida genelde boyle cozersiniz.Binlerce gozlemden biri bu.
Velasil Ne kizlarin ne insanlarin Ne diger bir oltaya 2000TL veren insanin vs vs. Spora saygisi yok.
Herseye 2000-3000 baglar ovunurler konu bisiklet olunca bak salaga bak muamelesi.Ulan asil salak Sensin gobek 2 metre olmus yag icinde yuzuyorsun ne bir spor ne bir aktiflik. Biz omrumuzden kazanip sosyallesiyoruz.Neyse konu uzar gider yazan kardesim cok iyi noktata deginmis.Tesekkurler
İyi Forumlar Dilerim.

@Edip Dinçer
facede bi caps dolaşıyodu.
bisiklet satan birine adam şahinle takas olur mu yazmıştı.
bisikletin sahibide şahin kaç model demişti.
şahini öneren adamda resim atarak yok kardeşim gerçek şahin demişti :D

Vaktiyle bmw m3 ü olan bir arkadaşım 10 bin tl ye jant seti alırken ben pek ses çıkarmama rağmen aynı miktarı bisiklete verdiğimde ( parça parça ve belli bir zaman sürecinde) kıyameti koparmıştı. Sadece alım gücü ile de alakalı bir şey değil bu, kültür ve yaşam tarzı çok farklı.

@chnkrmz

bölgeden değil de, arkadaş çevresi ve benim bisiklete yaklaşımım diyelim. her ne kadar son bir yıldır uzak kalmış olsam da, pek çok planı bisiklete göre yaptığım, şaka maka ulaşımımın %80'inini falan bisikletle sağladığım için, yarış/tur vb. etkinliklere de katıldığım için... doğal olarak insanlar daha üst seviye bir bisiklet kullandığımı düşünüyorlar sanırım... halbuki frenlerim bile V :)

bu arada, edit mayosu hala benim.. kaptırmam :D

Bisiklet veya her ne olursa olsun hobi ve sağlıklı yaşam adına alınmış ürünlere verilen paraya acımam. Bunun ile ilgili tartışmamaya özen gösteririm. Hatta çok para vermişsin muhabbetini açan kişinin sigara içiyor ve ayda 250-300 TL(TOKİ de o paralara daire satıyor) para harcayan birini yerin dibini sokup çıkarıyorum.. En gıcık olduğum şey sigara içiyor olup da buna para verilir mi muhabbeti açması.

• Beğen
aynen başıma gelmiştir
-knk bisikleti ne kadara aldın
-1200 liraya
-olm salak mısın bizim evin karşısında 250 liraya satılıyo
(denedikten sonra)
-knk nerden almıştın
-unuttum kanka:kyfmyrn:

"_Fabrikadan tazminatımı aldım rıfat 3500 tl ye şahin alacam
"_manyak mısın olm o paraya giant alırsın"

@İbrahim Halil Kılınç :D :D D :D :D gece gece kahkaha attırdın supersin