Hocam ,232556 dosyayı görüntüle
İkinci el aldığım saatin nabız bandı bu şekilde geldi. Bu şekilde çalışır mı bu?
Nabız ölçer göğüs bandı sorununa çözüm projem (test başarılı)@Hami Bulut sensörü var ayrı takmamıştım. Benim takıldığım nokta kemerin vücuda değen plastik kısmının yırtık olması.
@bugra_5211
Pili yoktu sensörün, pilini takıp test edicem akşam.
Yeni aldığım Igpsport 10 ile Tchibo nabız bandını eşleştiremiyorum. Dediğin gibi ANT özelliği yok. Map My Ride ile sorunsuz çalışıyor ama km saatinde işlevi yok. Magene kadans ölçer sıkıntısız. Sanırım Magene’in nabız sensörünü de almak gerekecek. ☹️Bryton uyumlu derken bluettooh değil ant + olanlar genelde km saati ile uyumlu oluyorlar. Bu HRM de ant özelliği yok galiba.
Ant+ destekleyen bir bisiklet bilgisayarı almalısınız.Arkadaşlar merhaba bisikletimi yeni aldım Dolayısıyla pek bilgim yok.şuan bisiklet üzerinde fotoğraftaki giant marka hız ölçer bağlı ama bunun ekranı yok bunu nasıl temin edebilirim herhangi bir marka uyarmı yoksa illa aynı markamı olmalı çalışıp çalışmadığı konusundada bilgim yok şimdiden teşekkürler241432 dosyayı görüntüle241433 dosyayı görüntüle
Telefonlar için uygulaması olduğunu okudum birkaç yerde fakat app store da bulamadım bilginiz varmı bu konuda teşekkürlerAnt+ destekleyen bir bisiklet bilgisayarı almalısınız.
Telefonlar için uygulaması olduğunu okudum birkaç yerde fakat app store da bulamadım bilginiz varmı bu konuda teşekkürler
Hiç ihtiyacım olmadığı için telefon uygulaması kullanmadım ama bir yerde IPBike diye bir app okumuştum, daha farklıları da vardır araştırTelefonlar için uygulaması olduğunu okudum birkaç yerde fakat app store da bulamadım bilginiz varmı bu konuda teşekkürler
Arkadaslar bu kadans ve hız sensörü ile ilgili kafama takılan Bir soru soracağım. Diyelim sensörleri pedal ve tekere taktık ve açtık kurulum vs tamam. Sürüş bitti sensorleri kapatıyormusunuz yoksa sadece km saatinizi kapatmak yetiyor mu