merhaba ,
Ben aliexpresten sunding marka bluetooth lu (ant+ desteksiz aldım daha uygun olduğu için) nabız ölçer , hız ve kadans ölçerli sensör aldım. ikisi toplam 20 doları geçmedi
Şimdi benim kafamdaki olay hep şuydu bu sensörleri alıp , elimde boşta duran samsung a7 2015 cep telefonuma bisiklet uygulaması yükleyip sensör gerektiren tüm ;
-anlık nabız
-ortlama nabız
-anlık kadans
-ortlama kadans bilgilerimi sürüş esnasında tek bir ekrandan görmekti.
Ayrıca tur sonunda bu verileri strava yükleyip detaylı verileri orada grafik olarak inceleme , haritaya bakıp nerede en yüksek hızımı yaptım , nerede nabız yükselttip , nerede kadanslı gittim görmemi sağladı.
Sensörlerin şarjı gayet iyi dayanıyor .
Hatta gpx dosyasını alıp garmin vird adlı pc uygulaması ile aksiyon kamerası ile çektiğim videolara hız, nabız , kadans , eğim gibi verileri ekliyorum videonun ekran görüntüsü ektedir.
2. telefonumda sim kart olmadığı için şarjı da hemen bitmiyor gps ve bluetooth açık olduğu halde 10-11 saat dayanıyor.
Şimdi olayın can alıcı kısmına gelelim
Sensörler play storede bulunan %99.9 uygulama ile çalışıyor fakat
runtasticte bluetooth bağlantısında sorun yapıyor verileri ekrana yansıtmıyor.
wahoo ekrandaki veriler çok saçma ve menü düzeni değişmiyor.
bir çok uygulamanın içi boş kullanışlı değil bana göre
ben "ride with gps" adlı uygulamayı kullanıyorum hem haritası var hemde sensörler ile kullanmış olduğum en sorunsuz uygulama sayfa sınırı yok 1 sayfada 5 adet veriyi gösteriyor uygulama
linkleri aşağıda fakat aliexpreste araştır daha uygun fiyatlıları da var ben hızlıca fiyatına bakmadan koydum linkleri sensörleri gör diye
aliexpreste sunding cadence , sunding heart monitör diye aratınca çıkıyor
Ben yeni kullanıcı kampanyası ile 2 sömsörü toplamda 8 dolar indirimle aldım
nabız ölçer:
(link)
hız ve kadans sensörü ( tek sensör 2 iş yapıyor) :
(link)
Soracağınız birşey olursa yazabilirsiniz forum haftada 2-3 giriyorum