Scudo Sports

Kadans, hız ve HR sensörü

@Tekus sistemim aliexpressteki en ucuz sensörler bende gayet stabil çalışmakta
bende de iphone 5s var günlük hayatta onu kullanıyorum bisiklet sürerken android cihazla kullanıyorum. senin için iphone 5s'e nabız ölçer ve hız-kadans sensörleri bağladım sensörler çalışıyor.
tabi bir üst yazıda da belirtiğim gibi ride with gps adlı uygulama bana çok stabil geldi onunla kullanmaktayım sensörleri.
Runtastic road pro aslında arayüz olarak gayet iş görüyor fakat bluetooth bağlantısı berbat iphone 5s ve samsung a7 denedim sürekli kopuyor güncelleme çıktı bunun ilgili fakat yine hüsran :D

sensörleri çok daha ucuza almak mümkündü bir zamanlar

nasıl mı :)

aliexpress bir ara kupon dağıtıyordu şuan var mı bilmiyorum cep telefonuna ilk kez aliexpress uygulaması yükleyince kopun kazandın diye ekrana yazı çıkarıyor ,yeni hesap açıp ve aliexpresste hiç kullanılmamış kredi kartı ile alışveriş yapmak ,minimum 5 dolar alışveriş yapmak şartı ile 4 dolar indirim yapıyor ( 5 - 4 =1 dolardı yani ) (cihaz ve hesap tamamdı benim için farklı kredi kartı şartını da sanal kredi kartı oluşturmakla buldum her alışveriş için sanal kartı kapatıp yeniden oluşturuyordum ve her kart açmada yeni kart nosu veriyordu banka aliexpresste bu durumu anlamıyordu ) sensörleri de bu şekilde toplam 12 dolar maal ettim :) normalde 20-21 dolara geliyor

kullandığım uygulamanın ekran resmi ekte.

Dosyalar

• IMG_0978.PNG
    IMG_0978.PNG
    27 KB · Okunma: 50
  • IMG_0979.PNG
    IMG_0979.PNG
    27,2 KB · Okunma: 48
Scudo
Süpermiş
Bakalım araştırıp sensör alayım
Tel olduğu için ekra lmaya gerek yok o zaman :rolleyes:

Hangi kadans ve nabiz sensorunu onerirsiniz acaba tele baglamak icin

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sinanarmy ben sunding marka nabız , hız - kadans sönserlerini kullanıyorum ve gayette memnunum
hatta şöyle diyebilirim ki sensörlerden daha ziyade telefondaki uygulama daha önemli
örneğin runtastic uygulaması ios ve android kesinlikle stabil çalışmıyor sürekli bağlantıyı kesiyor
android ride with gps uygulaması ile sunding marka sensörler sıkıntısı kopma olmadan kullandım hatta geçen ay 10 saatliktir tur yaptım sıkıntısız çalıştı.
ben samsung cihazda ekran kiliti kaldırdım on-off veya home tuşa basınca direk ekran geliyor bu sadece ekranı hemen görebiliyorum
ios cihazlarda biraz sıkıntı 2 kez home tuşa basmak gerekli vs.

• Beğen
Tepkiler: sinanarmy
Sunding sd 577c hız kadans ve ritim ölçer. Bu modeli kullanan var mı acaba? İnternette pek yorum bulamayınca kararsız kaldım.

Herkese merhaba , aklimda takilan bir konuyu forumda ve internette arastirdim ama cevap bulamadim , bisiklet ustune takilan sensorler ne derece su gecirmezdir? Sonucta bunlari bisikletin ustune takiyoruz ve suya maruz kalabilir , yagmurda da surus yapiyorum ve yeni edindigim tacx combo sensorun ne derece su gecirmez oldugunu( kitapciginda su ile ilgili hicbirsey goremedim) yagmurda surus yaparken veya yikarken ne derece sikinti olabilir? Nadiren de olsa basincli yikama ile ( uzaktan, bisiklete cok yaklasmadan) bisikletimi yikadigim oluyor eve donerken bu durumda sensor zarar gorebilir mi?

Dosyalar

• 1558812291534784238909.jpg
    1558812291534784238909.jpg
    1,6 MB · Okunma: 26
@furkanbr
Su geçirmez yazsa bile çok zorlamamak lazım. Pil yuvası contalı da olsa sonuçta ele takılıyor. Su geçirmezliğinin yüksek olması çok zor. Bence basınçlı yıkamada çıkarmanız daha iyi olur. Zaten geçmeli olması lazım. Benim sensörde öyleydi.

İki gün önce igpsport cihazım ve sensörleri ile şiddetli yağmura yakalandık kadans sensörü yoğun suya maruz kalmış olabilir ama hiçbir sorun yaşamadım, nabız bandı da hep ışlaktı tabi o an sensör düşünemedim ? dolu yağarken bisikleti kendime siper ettim. ?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Screenshot_20190526-174052_AliExpress.jpgScreenshot_20190526-174141_AliExpress.jpg

IPX7 su gecirmezlige sahip. Igs sensörleri q metre suyun içinde 30.dakika test edilmişler.

Screenshot_20190526-174614_Samsung Internet.jpg

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
kalp atış sensörü aldım ikinci el, ıslatıp gögüs kafesime bağlamama rağmen herhangi bir tepki vermiyor eşleşmiyor
aktive etmenin başka bir yolu var mıdır? ikinci el aldım ama sanmıyorum bozuk bir ürün satacağını satan arkadaşın
sadece pil aklıma geldi ama bir de buraya sorayım dedim.

@özgür duygu
Telefon ile mi eşleştirme olmuyor? Cihazların marka ve modelleri nedir?

haklısınız eksik bilgi olmuş. tchibonun nabız bandı.

(link)

@özgür duygu

Ben de Tchibo'dan almıştım bir tane - belki aynı modeldir. Düzgün çalışmayınca iade ettim. İkisi de Bluetooth 4.0 olan telefonlardan biri görüyor, diğeri görmüyordu (Xiaomi görmüyor, Galaxy S5 görüyordu). Ve sürekli bağlantı sorunları yaşıyordum. Tam hatırlamıyorum ama paketinin üstünde bir uygulama gösterilmişti, o uygulama ile çalıştırabilmiştim sadece. Yeni pil takmıştım hatta.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Ne telefon gördü (strava vs) ne de uyumlu olmasına karşın bryton

• Beğen
Tepkiler: ag249
Bryton uyumlu derken bluettooh değil ant + olanlar genelde km saati ile uyumlu oluyorlar. Bu HRM de ant özelliği yok galiba.

• Beğen
Tepkiler: specific
Biraz garip gelecek ama ride with gps hiç duyulmamış bir uygulama var ben bir buçuk yıldır , bluetooth üzerinden , samsung s6 egde cihazımda 1 senedir kullanıyorum. Uygulama nabız , hız - kadans sensörü desteğide var arayüzünde oldukça kullanışlıdır , tavsiye ederim

Bryton rider one kullanıyorum (rider 10 ile aynı nerdeyse) (link) ble uyumlu yazıyor..

alet geldiğinde çalışmayınca eski yol bilgisayarımın pilini taktım(sorunsuz çalışıyordu) sonrasında çalışmadı. garip aletler ıslattım da göğse takılan yerleri de.
ya da bozuk alet o da bi ihtimal de sanmıyorum.

Ben yine kadans sensörü arıyorum. Varsa elinde olan yazarsa çok sevinirim.

Geri