Scudo Sports

Kadın bisikletçiler

Scudo
@Tasogare dikkat ettiysen bizi de çağırın demedim... Karma guruplar oluşmasını istediğimi belirttim. Zira kızkardeşime de bisiklet topladım. Ve onun gibi başka arkadaşlarımızında olmasını istiyoruz grubumuzda. Hepsi o ... Anormal bir durum yok yani :D

• Beğen
Tepkiler: buzlubadem
@Emre Nakipoğlu
şaka yaptım zaten :)
yanlamak gibi bi niyetin olduğunu düşünmedim
cinsiyet neymiş ki, yeterki kafalar uyuşsun

@Emre Nakipoğlu normal kız ne demek oluyor onu anlayamadım ben ?? :D
Bence karma grup olmamasının nedenlerinden biri yol bisikleti kullanan bayanların çok az olması. Gruplar çoğunlukla yol bisikletçilerinden oluşuyor. Hızlı sürmeyi seviyorlar, şehir bisikleti olanlar hızlarını yavaşlatıyor diye gruba bile almak istemeyenler olabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Burcuu yanlışlıkla oldu galiba ... normal anormal diye bir şey yok .... karma grup olamıyor. bu bana garip geliyor. Erkek erkeğe oturunca da sürekli parça konuları konuşuluyor. Birde aktif büyüyen binen bisikletlilerin oluşmadığını düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba, yaz-kış kulanabileceğim güzel bir parmaksız eldiven önerebilecek var mı? Rahat ve hafif olması tercihim ama en önemlisi koruma. Ellerim yeterince haşat halde zaten bilgisayar kullanmaktan :)

@salvodaze merhaba ben geçen ay aliexpressden almıştım yaklaşık 5USD. ilgini çekerse link verebilirim. gayet memnunum. aya içi silikonlu.

@Üye Adı Teşekkür ediyorum. Sağlık konusunda biraz takıntılı olduğumdan markalı bir ürün almak ve mümkünse denemek istiyorum.

@salvodaze

Kışlıklarımı Scott marka almayı düşünüyorum. ErdoganlarBisiklet ve BikeAndOutdoor sitelerinde gördüm. Kadın eldivenleri de mevcut. Bir göz atın, isterseniz.

bulunduğum ilçede kız olarak bisiklet süren ortaokullular ilkokul galiba liseli olanlar var bisiklet bile sonuçta toplumun kullanabileceği taşıma aracı kız olduğunuz için engeller olması hiç doğru değil iyi sürüşler

Arkadaşlar merhaba
Havalar ısındı, soğudu, ısındı, soğudu... Lakin bir türlü organize olamadık :(
Facebooktan birkaç kişi bu organize olamama durumunu konuştuk tartıştık. Bu cumartesi Bostancı'da buluşacağız, gelmek isteyen İstanbullular varsa bekleriz.

Etkinlik iptal edildi :bsmagryr:

Yine fikir değiştirdiler saat 11:00 de Bostancı'da toplanıyoruz.

Bayanların hepsi terk etmiş galiba forumu yaa :naslyany:
Turumuzdan bir foto :harika:
xx.jpg

İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş :) Kızıma yol bisikleti bakıyorum, konu önüme geldi.
Şimdilik 153 boyunda ama 165'e kadar yolu var gibi, annesini geçeceğini sanmıyorum ;)
44-49 arası ya da XS kadrolar makul görünüyor. Bütçe 3.000'i aşmazsa iyi olur.
Bu gruptan öneri alabilir miyim acaba?
@Burcuu

@Kaan.Özçelik
Ben yol bisikletlerinden pek hazzetmem :p o yüzden fazla bilgili değilim bu konuda üzgünüm. Bizim grupta da kimsede yoktu yol bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Nedense yanımda kız varsa ikimizde ve kask takiyorsak insanlar daha saygılı davranıyor .

@mfmayliba haha sana mı yoksa kıza mı :islik:

@Burcuu bu dünyada bayanlar da varmış!

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
@Kaan.Özçelik

Bu gruptan degilim ama onerim olabilir. Decathlon'da satilan Alur700 sezon sonu indirimi ile su anda 1999TL. Sadece XS kadro boyu var. Bu fiyata kacirmayin.

Alur700 olmazsa Carraro'nun race serisini 49 kadro boyuna bakabilirsiniz. Sezon icinde, pazarlikla,105 setli olani 3000TL, tiagra setli olani 2200TL'ye alinabiliyordu. Daha alt modelleri daha da ucuz tabi. Bu mevsimde fiyatlar biraz daha dusebilir.

Merhabalar bende aranizda yeniyim kabul ederseniz hollandada yasiyirum bisiklet tutkusuyla dort yasinda tanistim herkes bisikletci arabalarin saygilari var yol veren filan kapsli bi bayanim turkiyeye 12-9 kesin donus yapicam evliyim esime hep dedim ya orda surenessem diye filan falan bisikletim bizuldu diye aglanilirmi o derece seviyirum bisikleti kayseriye ikamet edicez biraz kaygilarim var tabiki toplum baskisi filan aman hersey tin mutlu oldugum an bisiklet surdugum an tanismak kaynasmak isterim kayseridede umarim bisiklet seruvenim devam eder

@pınar kacakkiz bayan goremedim diye uzulduydum neden bayanlar hep geri dururki diyirdum sizlerlw karsilastim hollandadan 12-9 kayserideyim

Geri