Scudo Sports

Kadın bisikletçiler

@Deda

açıkçası benim etapta bayan yol bisikletçiler ile olmak isterdim,özellikle bostancı-göçbeyli etapta,(45km)
yarın tek başıma durma yapmadan pedal basacağım,bütün kış bu etapta idman yaparak mayıs ayında 1 günde kartepeyi alacağım,17'inci tur tamamlanmış olacak.performans sürüşler yapan bayanlara 1980 senesinde norveçte rasladım,ve norveçli bayanın tozunu bi güzel yedim,kendi kendime dedimki bizim bayanların nesi eksik, pekala onlarda performans yapabilirler,bu ülkede bence eksik olan performansa dayanan bayanlardan kurulu yol bisiklet takımı,temennim inşallah istanbulda böyle bir takım kurulur,hatta bisiklet forumda bu takımın yer alması beni fazlası ile sevindirecektir.

Scudo
Herkese merhabalar,

Tuğba ben :) forumun yeni üyesi ve yıllar sonra tekrar bisiklete kavuşmuş biri olarak aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Henüz 1 ay kadar oldu bisikleti alalı. O günden bu yana her haftasonumu bisiklet üzerinde geçirdim. İzmir'de bulunan arkadaşlarla buluşup tanışmak, müsait oldukça birlikte minik turlar yapmak keyifli olabilir. Hazır bahar da geliyorken, bu güzel havaları kaçırmak olmaz.

Selam kızlar Sinemis bende :) Başlığı şans eseri keşfettim :) Eğer buluşursanız bana da haber verin mutlaka...

Kızlar sadece sohbet mi edeceğiz, bence bir buluşma organize edelim :)

@leyla_p Çok iyi düşünmüşsün canım bu aralar çok doluyum ama ilk fırsatta tanımak isterim hepiniz :) belli günleriniz var mı

@sinemis3434
Belirli günlerimiz yok. Ben bugün bisikletle işe gidip gelmeye başladım mesela, artık her gün bisikletle giderim hava muhalefeti olmadığı sürece :) ilk fırsatta organize olalım o zaman :)

@sinemis3434
Hoşbulduk :))) B
ulunduğum yerde bilinçli kadın bisikletçi yok :(
Keşke daha büyük bi şehirde olsam diyorum :(
Yıllardır bisikletle uğraşıyorum ama tek başımayım bu küçük yerde

@selen-oz Yine de iyi tarafından bakalım iyi ki bu forumu keşfetmişsin :) Farklı şehirlerde olsak da buradan her daim destek çıkarız sana emin ol :)

Merhaba bende aranıza katılıyorum bu hafta sonu 4 leventteyim istanbulda haftasonu eşlik edicek birilerini arıyorum istanbul trafiğinden tedirginim henüz desteğinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
İzmirde yaşayan kadın bisikletsever dostlarla bir şeyler mi organize etseeek???
:asik::srnsml::rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Merhabalar..
Forumu taradim ama yeni basliklarda bulamadim. Yegenime 26'' bayan dağ bisikleti hediye edecegim. Bütçe 500 TL civari. Ne önerirsiniz? Kullanici yorumlari ve tavsiye lutfen :)

bayanların bisiklet kullanımına engel olan ve sosyalleşmelerine engel olan yaratıklara ÖLÜM :)

Valla bu konuya bende bir şey yazmak istiyorum. Erkek ve normal kız olması nedeniyle ayrıca tavırlara girmeyen çok bisikletçi arkadaşımız var. Ancak bayan arkadaşlarımız bizlere pek nedense katılmıyor. Evli sözlü insanlarda var yani. Bide bu diğer erkek grupları yüzünden karma bisiklet grupları oluşamıyor. Bizlerde aramızda bayan sürücü arkadaşlarımızı görmek istiyoruz. Çaylarımızı güzel manzaralarımızı turlarımızı fikirlerimizi paylaşmak istiyoruz. Biz genellikle bahçelievler - bakırköy hattından florya - bostancı - bakırköy - eminönü - galata gibi yerlere gidiyoruz. Ve whatsapp grubumuza da seçerek alıyoruz. Gittiğimiz yerlerde şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık. Bunu da ayrıca belirtmek ve sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Saygılar dostlar.

Geri