Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadın bisikletçiler

Scudo
Ceyda - Antalya /Bahçelievler :kedicik:

Selam, ben Gülşah. Haftaiçi sabahları Kadıköy'den Suadiye rotasını yapıp geri dönüyorum. Haftasonları için geniş kapsamlı tur düşünen varsa katılmak isterim.

@leyla_p Ben en fazla Pendik'e kadar gidebildim,Tuzla'ya kadar gidip dönmek istiyorum sahil şeridinden. Trafikte sürmeye cesaret edemiyorum o sebeple başka güzergahlara açılamadım Büyükada turu dışında.

• Beğen
Tepkiler: inci
Arkadaşlar merhaba. 01 Temmuz Cumartesi sabah 09:30 da, bisiklet kullanmasını öğrenmek isteyen kadınlara yönelik bir etkinlik olacaktır. Cevrenizde öğrenmek isteyen tüm kadınları Bisikletli Kadın İnisiyatifi nin bu etkinliğine bekleriz..
Bisiklet sürmesini bilmeyen kadın kalmasın :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
@uymns Ben de Pendik yaptım, bence bir haftasonu için rotayı inceleyip Tuzla yapabiliriz :)

melaba :hihi:
az önce maillerime baktım bu konuya acilen bakmam gerekiyormuş :kötü: merak ettim geldim :harika:

napıyoz kıslaaaar :komik:

@n3fr3t
avatar resminiz süper :D 3 Pedalşörler :harika:

@leyla_p Hafta içi müsait misiniz ? Tuzla'ya kadar hiç gitmedim çok isterim sizin gruba katılmayı. Sadece birkaç günlüğüne İstanbul'dayım. Olmadı Eylül'de pedallarız.

Merhaba, ben de adalarda veya bostancı sahilde bisiklet sürmek istiyorum. Bu civarda süren arkadaşlar var mı?
Ben Fatihte oturduğum için yoğun trafikten tedirgin oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Küçükçekmece civarında oturan arkadaş var mı? Hafta sonu Florya, Yeşilköy, Bakırköy sahili civarında sürmek istiyorum. Yalnız pek keyifli olmuyor..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri