Scudo Sports

Kadın bisikletçiler

Scudo
@Eznora hoş geldin :) inşallah güzel turlarda bir araya gelme imkânımız olur :)

Çok iyiyim. Gözüm 2 gün kapalı kaldı. Sonra geçti :) İse ve turlara başladım bile. Geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara teşekkürler.

@Ö. Kurt Teşekkürler. Hoş bulduk. Bu yaz bol pedallamalı geçeceğe benziyor, elbet yaparız bir şeyler.
Bu arada geçmiş olsun. Geçmiş entrylere şimdi baktım. Senin başına gelen bu talihsizlik bizlere ders olsun. Çabucak düzelmene sevindim.

Çok geçmiş olsun Özlem :( ben de gözlük kullanmiyorum hiç şimdi fikrim degişti tabii :)

evrim hanım ,

bu topiği ve hareketinizi aynen destekliyorum ,
istanbulda anadolu yakada performansa dayanan bayan sürücülerin olması bence son derece güzel bir olay,
anadolu yakada performans etap olarak bostancı-kaynarca -bostancı etap var eğim yok düz yol
burada bayan sürücülerin düz yolda yüksek tempo çalışma yapması bence görüntü olarak muhteşem olacakta
tabi öküzlere dikkat etmek gerekiyor,(bu öküzler sonradan görme bazı taşıt sürücüleri yani kamikazeler )
bunların ters hareketlerine karşı görüntü alınması bence iyi olur (yani plakaları ) ve emniyete şikayette bulunulur,
emniyet bunların icabına bakar ,
mesafe uzatılması gündeme gelince bostancı-formula-bostancı olur
bu güzergahta sadece iki eğim var ,hafif bi eğimde var pendik kurtköy arası ,
dahada mesafe uzatılmak isteniyor ise ,şile var tabi bostancı-şile -bostancı yaklaşık 150 km 'yi geçmekte
size başarılar dilerim aktivitelerinizin sürekli olmasını dilerim ..

saygılarımla ,,

@Kudret Kurtcebe Teşekkürler Kudret Bey, ben bir iki arkadaş ile irtibat kurdum. En yakın zamanda çıkacağız beraber.
Yol üzerindeki sıkıntılara karşı uyarınız için de teşekkürler , çok fazla sorun yaşamayacağımızı ümit edelim.

@evrim bilgen

takipteyim evrim... sessiz ve derinden :p :kahve: :harika:

Merhaba Evrim, Benimde Cannondale marka bir şehir bisikletim var ve Bostancı'da oturuyorum. Bayanlardan oluşan bir gruba dahil olmayı ve çeşitli turlar düzenlenmesini ben de çok isterim :harika: Hatta bu konuda facede kapalı bir grup oluşturup , oradan da haberleşilebilir diye düşünüyorum ;)

Neden soruyorsun? Kadinlar birbiriyle kaynaşıyor burada? Amaç ne yani???
10 km olsa nolucak 100 olsa nolucak? Boy mu ölceceksiniz? Bi çıkın Allasen!!

------

İşine bisikletle giden kadınlarımız :) Bu akşam iş çıkışı Beşiktaş'ta buluşuyoruz..
19:15 Kadıköy iskelede, 20:00'de Beşiktaş İskeleden hareketle..
Bugün işine bisikletle giden tüm kadın arkadaşlarımızı bekleriz.

Evt. Beşiktaş tan Bebek'e sürüs olacak. Bisikletli Kadin İnisiyatifi sayfasında detayları bulabilirsin. Avrupa yakasindaysan Zeynep ile irtibata geçmesi sağlarım birlikte anadolu yakasını karşılaşabilirsiniz. Ben anadolu dan geleceğim. Eğer burdan geçmek isteyen varsa haberleşebiliriz.

Tamamdır bakıyorum..Teşekkür ederim..

Geri