benim boyum 169 ve aynı şey bendede geçerli bisikletin modeli sedona711 kadro boyu 16 ve ortadaki kadro da 4,5 cm lik boşluk yok tam tamına şeyime değiyor nedendir anlamadım..
Arkadaşlar o şekilde yapılan değerlendirmeler sadece yere paralel olan destek hatları için geçerli,yeni bisikletler hep eğimli gidona yaklaşınca sıfır olur seleye yaklaşınca boşluk olur.
velspit olcum yapmis. (link) ama 169 boy icin 16 inc tabloda normal gibi.anlamadigim selenin ustunden kalkmak lazim.ayak durunca orta kadronun bacak arasının asagisinda bayag mesafe olması lazim.ani duruslarda ortayı patlatir abov dusunmek istemiyom.kadro gerçekten dedigim gibi yapilinca orta cubuk bacak arasına tam geliyorsa tuhaf.normalde 18 inc bile gelmemesi lazim.knightonline oynayan varmi bilmiyorum.ben oynuyordum ara verdim.magelere dötten bacak yerden bitme derler oyle bir sey olmak lazim en firlama karakterdir.
Arkadaşlar bugün bisikletcim.comdan salcano city sport 24 vs modelini seçtim ve 19'' kadro boyu istedim. Fakat salcano 19'' üretmiyormuş bu doğru mu ? 18 '' ve 20'' arasında tercih yapmam istendi yarın cevap vermem gerek acil cvp yazarsanız sevinirim. Boyum 182...
Meraba arkadaşlar bisiklet kullanmaya yeni başladım bundan dolayıda kadro boyundan ve sele yüksekliğinin ne kadar olmasından pek anlamıyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim boyum 1.73 teşekkürler...