Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro boyu

Scudo
1.75 boyum var 4 sene önce büyük gelen bisiklet bugün bindiğimde küçücük gelmişti. 4 senedir hiç binmiyordum.

Herkese iyi akşamlar. Başlığı açan arkadaşla aynı boydayım. Kadro boyu seçiminde kararsız kaldım. Mosso Wildfire D 29 modelini netten almayı düşünüyorum. Bisikleti görme ya da deneme şansım yok. Farklı satıcılara telefonla, maille ulaştım. Ellerinde 18"lik ve 20"lik kadrolar var. Birkaç tanesi 18"lik önerirken biri ısrarla tanesi 20"lik önerdi. Bende tutup yaşadığım şehirde(Sinop) bir bisikletçiye gidip denemek istedim. Salcano Astro 29 modeline bindim ve herhangi bir sıkıntı yoktu. Ancak ilgilenen bayan kadro boyunu söyleyemedi. Evirdi, çevirdi 22" dedi ki hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Nette birkaç araştırma yaptım ve kadro-boy grafiklerine göre 18"lik uygun görünüyor. Hangisini öneririrsiniz arkadaşlar? Yönlendirmeleriniz doğrultusunda karar verip alacağım. Bu arada kilo ile bir ilişkisi yoktur değil mi kadro boyunun? Ayıptır söylemesi 120 kiloyum. Satıcıların demesine göre sıkıntı olmazmış. İnanayım mı?

carraro 225 aldım 51 kadro demiştim fakat 56 göndermişler sanırım kadro ile bacak arasında mesafe kalmıyor bu sorun teşkil eder mi ? uğraşmak istemiyorum geri götür kargoya ver yenisini bekle montajını yap falan bacak boyum 79-80 cm

Bence gerek yok ama çok içinde kaldıysa tekrar kargoya ver. :) hayırlı olsun bu arada :)boyunuz tam olarak kaç?
@mrjoney1str

• Beğen
Tepkiler: mrjoney1str
@mrjoney1str
Bence pek gerek yok yani çok rahatsız değilsen sana kalmış uğraşmak da istemiyosun zaten :) rahat mı bari :)

@Emrky2003
Boy :1.75 Kilo 60 Dağ bisikletinde kadro kaç '' olmalı sizce ?

@hicazzz
Kaç amortisörlü merak ettim :)

@Emrky2003
Bısıklet alma surecındeyımde araştırıyorum yavaşdan acele etmıyorum :) Dag bısıkletı dusunuyorum Sade ön amartisörlü.

@Emrky2003
Hayırlısı ınsallah: ) Kadro boyu onemlı.ben 16-18 ınc arasında oldugunu bılıyorumda net olarak hangısı uygun onu belırlemeye calısdım.16.5-16.9 Ve 17.-17.4 galıba uygundur konuya göre yorumlarsak .Faydalı yazı olmus .Merak edenlere duyrulur :)

@mrjoney1str
(link)
Bu en ucuzudur Hocam

@hicazzz 46cm Size uygun olan kadro boyudur ama isterseniz 51 cm de alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: hicazzz
Geri