Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro kavraminda 2 zirve marka

Gerçekten çok güzel bisikletler topluyorsunuz. Gerek burada gerek sosyal medya aracılığı ile bir çok yerde karşılaşıyorum sizinle.
Bu yeni aldığınız YBN marka zincirin internetten yaptığım araştırma sonucunda 1000TL gibi bir fiyatı olduğunu gördüm. Bu zincirin özelliği nedir acaba böyle bir fiyatı var?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@mariokaldato
Tesekkürler Cumhur.

@Aazam
Tesekkürler

@Adı Bende Saklı

Öncelikle güzel yorumunuz icin Tesekkürler.
Zincire gelecek olursak neden okadar pahali oldugunu aciklaya bilirim.
1. Diger esdegerlerine göre en 40g daha hafif
2. Full Titanium ve Titaniyum Nitrid den üretilmis olmasi
3. %20 rubleyi ve aynakol dislilerini daha az yiprandirmasi
3. Kendinden yaglanmasi ve diger esdegerindeki zinclere karsilik 4 kat daha fazla dayanikli olmasi, cünkü esneme ve yipranma orani cok daha az.
Böyle özelliklere sahip olan zincirin fiyati tabiki de digerlerine göre 4-5kat daha fazla oluyor.

Hocam bukadar bisiklet yapıyorsunuz satıyormusnuz yoksa garajınızda falanmı saklıyorsunuz birde yurt dışındamı yaşıyorsunuz ? Türkiyede zor çünkü hep böyle bisikletle toplamak.

• Beğen
Şu konuyu gördüm hüzünlendim...Güzel olan her şey neden bu kadar phalı neden! :(

Neyse,ben toplamayacağım için sorun yok.Sakin :D

• Beğen
@DurgunDeniz
En iyi yoktur ve asla olmayacaktır. Her zaman iyinin de iyisi vardır. İnsana gereksiz harcama yaptıran da budur. Kişi için en iyisi her zaman imkanının yettiğidir. Bu yüzden fazla üzülmeyin.

Genel olarak bisiklet toplamak pahalı bir iş ve ucuza getirilemiyor.Ben bir altı yıl sonra kendi işim olunca toplamayı düşünüyorum...Yorumlarınız için teşekkürler.

• Beğen
@Cesarisback
Ben ticari olarak toplamiyorum, Bunlari kullanmak icin topluyorum ama cogunuda koleksiyon olarak. Gelcekteki emeklim bunlar benim. Ayrica türkiyede kolay olmadigi gibi yurtdisindada kolay degil bu tür bisikletleri toplamak.

@DurgunDeniz
Yasin daha kücük oldugu icin bunlarla kafani yorma, okulunu bitir iyi bir ise gir ve inan bana daha iyileri senin olacaktir.:)

@dodurgalı_06
Kesinlikle katiliyorum.:harika:

@DurgunDeniz
Bisiklet toplamak rasgele olmaz, bisiklet toplayacaksan kendine özel toplayacaksin aksi taktirde toplanmis bisikletler satiyliyor. Ben toplamis bisiklet kesinlikle almam cünkü aradigim kadro aradigim donanim kesinlikle bulunmuyor.

@Murat Cömez Hocam zaten türkiyede zor demek istememiştim türkiyede imkansız yurtdışında zor diyelim :) Çok güzel bisikletler topluyorsunuz hayırlı olsun.

" Imkansiz diye bir sey yoktur bunu böyle bilin. :)
Tesekkürler"

Hayatımızdaki bi kısım gereksiz masrafları keser ve daha sabırlı davranırsak bir hobiye yada spora kaynak bulunabiliyor arkadaşlar .

• Beğen
Tepkiler: DurgunDeniz
Aylardır bisikletten de forumdan da uzaktım. Keşke girip de bunları görmeseydim. Donanım, kalite bir yana harika görünüyorlar. Ha ri ka. Bir 3-5 ay daha uğramayayım, bakalım daha ne kadar mükemmel bir sey bulacaksın :) @Murat Cömez

@Soner Közen
Tesekkürler soner. Belki baska seylerde gelebilir ama önce bunlar bi bitsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez
Forum değil Murat hayat bitmiş....
Hiçbirşey eskisi gibi değil ve daha da kötüye gidiliyor. Hayırlısı...

Toz toprak ve bol çamur diliyorum iki bisikletinizede :)
(Böyle canavarları asfaltta gördümmü içim acıyor :) )

@Murat Cömez @BerkEvren bu aletlere bu kadar emek verip bu kadar para harcadıktan sonra nasıl dağa taşa vurulur benim de bunu aklım almıyor :):harika: "Tekerine taş değmesin!" sözünün karşılığını bulduğu aletler bunlar, yapmayın beyler, kıymayın bisikletlerinize, alın karşınıza oturun, uzun uzun bakışın, dertleşin, yazıktır, ayıptır, bizleri de düşünün :kptmya::kptmya:

Not:Bizim ülkede hayat Avrupa'ya göre biraz farklı akıyor sanırım Murat usta. Hayatın her anında, her yerde, her şeye sirayet eden bir kutuplaşma, gerginlik, mutsuzluk, bezginlik, sıkkınlık vs. gibi umut vadetmeyen haller sarıp sarmalamış durumda insanları. Bir kesim de zaten "bana dokunmayan yılan bin yaşasın!" deyip keyfine bakıyor. Forumda ilgi çeken konu başlıklarında da bu hallerin yansımasını görüyoruz sanırım? Senin gibi bisiklete dair açtığı başlıklarla "ölü toprağı"nı ara ara kaldıran birileri çıkınca bizler için keyifli olsa da bunlar anlık olmaktan öteye gitmiyor maalesef. Kusura bakma, gül gibi başlığı daha fazla kirletmeyeyim. Kazasız belasız sürüşler diyelim, merakla yollarda görmek ümidiyle, selamlar.

@Anonim 2.0 ve daha ince lastiklere taş değmesin ama eve temiz dönen dağ bisikleti veya DH ziyan edilmiş yemek gibi geliyor bana :)
Arazinin kadroda bıraktığı ezikler, çizikler bile kıymetli benim gözümde. Şu Intense'i karşına alsan dertleşsen niye dağa çıkmadık der başka birşey demez adama :)

@Murat Cömez ,

Bu zinciri çok sevdim titanyum. aynısından ben de baktım. ebay fiyatı 159 $. yani 520 TL gibi birşey yapıyor. Fiyatı bayağı uçukmuş :) New YBN SFL 209 Titanium 9 Speed Bike Chain Cycling
Saygılarımla.

@İbrahim Aslanhan
Evet bunlarin fiyatlari biraz fazla ama fiyatina degen zincirler. 9lu'su 11liye karsilik fiyatlari biraz daha ucuz oluyor. Almak istiyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim.

Geri