Scudo Sports

Kağıthane

Scudo
@Gökhan Kuş merhabalar bende zincirli kuyuda oturuyorum hafta sonu katılamam iş den dolayı ama hafta içi her gün akşam sürüşlerine katılabilirim :)

Merhaba bende emniyet evlerinde oturuyorum bende katılmak isterim hafta sonları ve aksam turlarına bi aksilik olmazsa katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Hsyn5353
Selam. Bu bölgede haftasonu turlarına bende katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: feyzun
Selam ben ayazağada oturuyorum. @Gökhan Kuş benim oturduğum yerden geçiyorsun :) Bende Salcano astro m @doganayy bak senin profil resminde olan bisikletten .Ancak gece sürüşleri için aydinlatmalar,kask vs yok yazın çalışıp para biriktirip almayı düşünüyorum. Bunları tamamlayayım. Sizlere katılmak isterim. Saygılar :))

Bi gün beraber pedallasak iyi olur aslında hafta sonu falan.Hazır havalarda iyi

Arkadaslar selam,
Terasevler tarafindayim ben de. Haftaici turlara katilabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Volks
Tam da aradığım şey :) Ortabayırda oturuyorum haberleşelim tanışalım görüşelim vs. :)

19 Mayıs günü toplanabiliriz belki ?

Selamlar. Takip edicem bu konuyu, Uygun olduğum h.içi akşam turunuz olduğunda katılıcam.
Performans yapılmayacak turlara tabi:)

bende sizi takipteyim işteki yoğunluğum biraz azalsın katılıcam bir de arkadaşım var onu da getiririm :) gültepe-harmantepe bu arada

19 Mayıs'ta Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği bir tur var. Oraya katılacak olan var mı bu civarlardan ?

@OpethiaN
Ben katılıyorum

@OpethiaN

eğer arkadaşlar birşey planlamazlarsa bende katılıcam.

Cumartesi günü bu rotada kısa bir tur yapacağım. Gelmek isteyen olursa haber verebilir

(link)

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
@OpethiaN erken bir saatte olursa ve geri döneceksek ben varım.hemen kanyon'un arka sokağındayım bende.kanyon önünde buluşabiliriz.

@Arslanturk Saat 11:00 - 12:00 civarı çıkmayı düşünüyorum ve tabii ki geri döneceğim :)

@OpethiaN valla saat 14.30'da italya bisiklet turu var onu kaçırmak istemiyorum abi :) 10.00 - 10.30 gibi çıkabilirsek çok iyi olur ama en geç 11 bana uyar.

@Arslanturk 11 gibi çıkarsak gidip gelmemiz 2 saat olsa 1 gibi dönmüş oluruz sanırım

Geri