@Osman D.
KAĞIT!
Filtre kahve, Alaman bir hatunun kahveyi çocuğunun ev ödevi kağıtlarıyla süzmesiyle ortaya çıkıyor. Ya da ben öyle biliyorum.
-Frenç press, benim midemi yakıyee. Sevmiyorum. Yanlış demliyor da olabilirim.
-Festival biletleri bitmiş hakikaten. Kaçırmışım ben de.
-Avrupa yakasını bilmiyorum, fakat Kadıköy'de güzel kahve içebileceğiniz yerler Mambochino, Dört ve yeni açılan coffee manifesto. Üçünde de zaman zaman kötü kahve içtiğim oldu, onu da belirteyim. Ama benim görüşüme göre diğer mekanlardan kesinlikle daha iyiler. Mambochino'da sanırım kadro değişiyor, bir şeyler oluyor, o yüzden daha sık denk gelir oldum kötü kahveye. Dört, benim en sevdiğim yer, favori mekanım, bazen kapanır diye korkuyorum, çünkü biraz ara bir sokakta kalıyor, bu yüzden çok insan sirkülasyonu yok. tabi bu bence çok daha iyi. bir de anladığım kadarıyla iki kişi yürütüyorlar işi, ki iş yükü genelde bir kişinin üstünde. umarım çok yorulmuyordur, hayatından memnundur. haa, bide bisiklet dostu biryer olması da benim için büyük artı. cyclist dergisi satılıyor, bisikletinle uğrarsan indirim yapıyorlar, vs. coffee manifesto da ise henüz adını koyamadığım bir g*tümlük var ama dediğim gibi henüz çözemedim.
civardaki kötü kahvecileri (ya da beğenmediklerimi diyelim) de sayabilirim uzak durulması gerekenler diye ama saymasam daha iyi sanırım.