@observer
Ben yıllarca tchibo kapsül kahve kullandım, tchibo ve starbucks dan çektirdiğim kahveleri kapsüle doldurarak da kullanıyordum arada, 1 senedir taze kavrulmuş çekirdek alarak kendim öğütüp demliyorum kahvemi, aralarında çok fark var. Yalnız tavsiye ettiğiniz firmaların fiyatları bence abartılı, daha önce benzer firmalardan da çekirdek aldım sanalbaharat'tan aldığımın 3-4 katı para verdim ama aralarında çok da fark göremedim (belki de çok tecrübem olmamasındandır), sanalbaharat'ın ilk satış yaptığı zamanlara göre kavurma kalitesinin vs. baya düzeldiğini söylüyorlar, ben de bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar, iş yerimde arkadaşlara da tavsiye etmiştim onlar da çok memnun kaldı sürekli sipariş veriyoruz, devamlı kahve tüketen arkadaşların en azından karşılaştırma amaçlı denemesini tavsiye ederim.
@alper 76
Karakteri: Taze öğütüldüğünde Yaban Mersini, Fındık, Kakao aromaları barındıran, dengeli bir kahvedir. Filtre kahvede dahi karakteristik yoğun aromasını hissedebilirsiniz.
Ben ekşi tad bırakan değil de kakao aroması barındıran kahveleri seviyorum, o yüzden Colombia Supremo tam bana hitap ediyor, taze kavrulmuş kahve çekirdeği almaya başladıktan sonra elimdeki Tchibo çekirdeklerini boşa gitmesin diye istemeye istemeye tükettim resmen. Siz Guetamala yı beğendiyseniz Supremo da size hitap edecektir diye düşünüyorum.
@kuranov
Starbucks'ın kahveleri arasında en çok beğenilen kahvedir belkide.