Scudo Sports

Kaizen

hoş alet gerçekten tabi zevk meselesi ama boğaz ters takılsa daha canavar olur gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Scudo
Kai-zen (sürekli gelişim değişim) (küçük adımlarla ufak ufak gelişien standartlar...) bisikletin çok güzel altında yatan felsefe çok çok daha güzel.

@alperen_69

Aslında zevk meselesi değil Alperen :) Ergonomi meselesi.
Ben (Sele borusunun 400 mm olmasından da anlaşılacağı üzere) boyuna göre bacakları uzun birisiyim. O nedenle boğazı ters çevirip daha uzun mesafeye eğilmek benim için uygun bir oturuş pozisyonu değil. Kontrolümü ve tırmanışlarımı güçleştiriyor.
Ama yine de fikir için teşekkürler :)

hayırlı olsun cok guzel bısıklet.gule gule kullanın.yalnız o resımı oyle nasıl cektınız nereden destek alıyor :)

allah nazardan saklasın şahane bişey iyi günlerde kullanırsın inşallah

kardeş bu manyak bii bisiklet :winkenlux ayıptır sorması bu makinayla kaç tane yarışa girdin ????

sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz :p

Halil'cim hayırlı olsun...çok "şık"

Çok güzel bisiklet hayırlı olsun halil,Allah kaza bela vermesin...

Halil abi küfreder gibi bakalım beğenecekmisiniz diosun :D beğenilmiycek gibimi, sorulcak sorumu ? :D
Allah kaza bela vermesin abi, harika olmuş, güle güle kullan, çok taş duruyo ;) :D

Hayırlı olsun Halilim,canavar güzel..

40" lık sele borusu kullanmışın..güle güle kullan kardeş..darısı bize..;)

coştur qanqa on numara olmuş :D benden sakladıın bomba buymuş demekki,nesse sen biraz kullan alcam ben senden onu.kullanmana izin veriyorum:D:D:D

Hayırlı olsun Halil. Maşallah çok güzel olmuş. :)

@HaliliOzturk

ok anlaşıldı.Benim boğazı ilk ters çevirdiğimde çok garip gelmişti hatta ergonomik olarakta olmadı gibidi ama sanki zamanla insan kendini o pozisyona alıştırıyor

Abi dehşet bir alet olmuş bu, Allah nazardan saklasın :)

Scott scale kadroyu nasıl buldunuz??? ayrı olarak hiç rastlayamadım :(

harika bi bisiklet halil abi felsefe çok hoşuma gitti:) umarım ilerde daha da iyilerini alırsın hayırlı olsun keyifli pedallamalar

Hey Maşallah bea!..

Hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız, keyifli sürüşler :)

Geri