Scudo Sports

Kaizen

halilcim hayirli olsun. masallah masallah cok guzel duruyor gercekten, kazasiz belasiz bol kazanmali yarislar dilerim :)
gercekten tatli duruyor ;)
tekrardan hayirli olsun, gorusmek dilegi ile ufaklikla :)

Scudo
Halil'ciim çok güzel bi bisikletin olmuş. hayırlı olsun.
sen daha iyilerine layıksın

Tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar.

Alican sen kontrolü zor bir adamsın zaten sana söylenecek laf yok :D.

Sevgili Otec, daha iyisini istersem adama gözün doysun derler :)

iki harf eksik olmuş :( anlam değişmiş. öyle demek istememiştim
daha iyilerinede layıksın ;) olacaktı.
çok değerli bir arkadaşımızsın. herşey gönlünce olsun. :)

halilcim mükemmel bir makine toplamışın artık darısı benim başıma diyelim bir scoot modası var gidiyor güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin

Darısı başına İlker'cim :). Scott marka bir bisiklete binmek benim 1993 senesinden kalma bir hayalimdi. Sonunda gerçek oldu. Evde hala saklarım '93 senesinin Scott kataloğunu :)

Aslında bu kadro değişimi biraz da zorunluluktan oldu. Çağrı'ya amortisörleri takas ettik, ben Sid WC'yi ona verdim, ondan F100 X'i aldım. Ama şaft borusu çok kısaydı. Kron kadroma yaklaşık 1 cm kadar kısa geldi. Gidon boğazını takabiliyordum ancak yeteri kadar güven vermiyordu. Ben de fırsattan istifade böyle bir değişiklik yaptım. O gazı alınca bir de gidip jant seti yaptım. Eh maşa zaten değişmişti :) Bir anda yeni bir bisiklet oluverdi :):).

İyi dileklerin için teşekkürler Nuri Abi.

Yav ben konunun hangi bölüme açıldığına dikkat etmemişim :) yeni gördüm.
Maşallah kardeşimin yeni bisikletine.İyi günlerde kullanman dileğimle.
Parçalar özenle seçilmiş ve bir yönetici bisikletine yaraşır cinsten :) tecrübeyle toplanmış.
Teker setini çok beğendim, eğer Ekim'e kadar terfiye gidersen haberim olsun :)
Tekrar hayırlısı olsun.

Sağolasın Fatih'cim :)
Darısı senin de başına. Ancak jant setini uzuuuun bir süre değiştirmem sanırım ;)

halil güle güle kullan parçaları güzel seçmişsin (özellikle kadro :) yarışlara gelmek kaldı artık geriye :)

Sağolasın İbo'cum :)
Aslında haklısın ama şu yarış konusunda herhalde en talihsiz adamımdır :( Başıma gelmeyen kalmadı. Ancak İzmir için bileniyorum. Kısmetse bir ay sonra ;)

Galiba fena olmamış bu bisiklet:) Şaka bir yana kazasız belasız sürüşler Halil.

Buarada kadro kaç inch? Baktım ama goremedım:eek:

04.07.2007 Cumartesi sabah bizzat yakından gördüm, tartarken yanında olma fırsatım oldu. Süper bir bisiklet. Allah kazasız belalız sürüşler nasip etsin Halilcim. Ayrıca sabah kahvaltısı için tekrar teşekkürler :) bir dahaki sefere benden.

Kadro "Small", yani 16" :)

@soneryen

Hehe :) Gerçekten öyle keyifli bir tesadüftü. Senin de bisikletin hayırlı olsun Soneryen. Kahvaltı için de rica ederim ;) Afiyet olsun :)

Bisiklette ayaklık yoktu. Boğaza karşı dimdik ayakta nasıl duruyor bisikletin :)

@soneryen

@HaliliOzturk
:) Hehe öyle bu bisiklet kendi duruyor ayakta... Zaten lock out'u da kendi açıp kapatıyor :D

Şaka bir yana, Hakan Abi bisikleti tutuyordu. "Abi kaç" dedim, bırakıp kaçtı. Fotoğrafı çektim ve anında yakaladı :) Bir kaç saniyelik bir durum yani.

Amma çok soruldu bu soru yahu :) Hehe

O ne kadar hızlı bir fotoğraf makinesi benim ki olsa bisiklet yeri boylamıştı ve o senin kadro bende olsa bisiklet yere düşeceğini fotoğraf makinem düşse daha az üzülürdüm. :)

Geri