halilcim hayirli olsun. masallah masallah cok guzel duruyor gercekten, kazasiz belasiz bol kazanmali yarislar dilerim
gercekten tatli duruyor
tekrardan hayirli olsun, gorusmek dilegi ile ufaklikla
iki harf eksik olmuş anlam değişmiş. öyle demek istememiştim
daha iyilerinede layıksın olacaktı.
çok değerli bir arkadaşımızsın. herşey gönlünce olsun.
halilcim mükemmel bir makine toplamışın artık darısı benim başıma diyelim bir scoot modası var gidiyor güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin
Darısı başına İlker'cim . Scott marka bir bisiklete binmek benim 1993 senesinden kalma bir hayalimdi. Sonunda gerçek oldu. Evde hala saklarım '93 senesinin Scott kataloğunu
Aslında bu kadro değişimi biraz da zorunluluktan oldu. Çağrı'ya amortisörleri takas ettik, ben Sid WC'yi ona verdim, ondan F100 X'i aldım. Ama şaft borusu çok kısaydı. Kron kadroma yaklaşık 1 cm kadar kısa geldi. Gidon boğazını takabiliyordum ancak yeteri kadar güven vermiyordu. Ben de fırsattan istifade böyle bir değişiklik yaptım. O gazı alınca bir de gidip jant seti yaptım. Eh maşa zaten değişmişti Bir anda yeni bir bisiklet oluverdi .
Yav ben konunun hangi bölüme açıldığına dikkat etmemişim yeni gördüm.
Maşallah kardeşimin yeni bisikletine.İyi günlerde kullanman dileğimle.
Parçalar özenle seçilmiş ve bir yönetici bisikletine yaraşır cinsten tecrübeyle toplanmış.
Teker setini çok beğendim, eğer Ekim'e kadar terfiye gidersen haberim olsun
Tekrar hayırlısı olsun.
Sağolasın İbo'cum
Aslında haklısın ama şu yarış konusunda herhalde en talihsiz adamımdır Başıma gelmeyen kalmadı. Ancak İzmir için bileniyorum. Kısmetse bir ay sonra
04.07.2007 Cumartesi sabah bizzat yakından gördüm, tartarken yanında olma fırsatım oldu. Süper bir bisiklet. Allah kazasız belalız sürüşler nasip etsin Halilcim. Ayrıca sabah kahvaltısı için tekrar teşekkürler bir dahaki sefere benden.
O ne kadar hızlı bir fotoğraf makinesi benim ki olsa bisiklet yeri boylamıştı ve o senin kadro bende olsa bisiklet yere düşeceğini fotoğraf makinem düşse daha az üzülürdüm.