Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaliteli Gidon Bandı

Brooks deri mi cambium mu yoksa fizik mi tercih etmeliyim, avuç içlerim uyuşuyor drop barda goat 2.0 üstünde gelen band felaket sert... Şöyle pamuk kıvamında band tavsiye edebilecek tecrübeli arkadaşlar var mı ? Bir de 2mm 3mm arasındaki tercih ne olmalı , yumuşak istediğim için muhtemelen 3mm olmalı sanırım...
Brooks deri gidon bandı kullanmanı tavsiye etmem eğer rahatlık istiyorsan. Rahatlık için farklı gidon bandına bak derim ya da sünger gidon bandını sar üzerine deri gidon bandı sar o zaman rahat ve şık bir görüntü elde etmiş olursun.

• Beğen
Tepkiler: Neojess
Scudo
IMG_20200924_134353.jpg
Geldi yakışıklım... Bakalım becerebilecek miyim 😁

• Beğen
Tepkiler: enzo
Hocam sadece izlediginiz veya gordugunuz kadar kolay is degil bilginize (eger daha once yaptiysaniz ayri). Ugrastiriyor tam istedigimiz gibi olmasi. En iyi anlatilan videoyu birakiyorum, yardimi olursa:
Ben de korkuyorum valla izlerken basit ama daha önce sarmadım , bakalım neler yapacağım...

@Neojess eski bir ic lastigi ortadan kesip onu gidona sararak tecrube kazanabilirsiniz. Fizik heba olmasin denemelerde.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Arkadaşlar yalan yok arkamdaki sevgili "dostum" yemedi😂 götürdüm tandem bisiklete gürkan abi sardı... Adam belki 10000 kez sarmıştır ben ilk defa saracaktım. Kesin heba ederdim ki sararken bu konuda ustanın ustalığını gör sevgili "dostum" dedim:) bu sti kol kılıfının yeşilini bulabileceğim bir yer, site , link biliyor musunuz ? Onları değiştirmem gerek...

IMG_20200924_161932.jpgIMG_20200924_161921.jpgIMG_20200924_161902.jpgIMG_20200924_161847.jpg

(link)
Kollarınız hangi model bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Bundan derken bu desenden mi bu model tutucudan mı demek istediniz.

@PianoMan
TRY 155.20 35% İndirim | Karbon Fiber bisiklet bilgisayar dağı Garmin Cateye Bryton için kenar kök ön dağı bisiklet bisiklet bilgisayarları gidon tutucu
(link)

@PianoMan
TRY 155.20 35% İndirim | Karbon Fiber bisiklet bilgisayar dağı Garmin Cateye Bryton için kenar kök ön dağı bisiklet bisiklet bilgisayarları gidon tutucu
(link)
Olmuyor maalesef :( vidalar 90 derece ile alta takılıyor maalesef 3D printer olmadan bi alternatif bulamadım
Abi takıldım size teşekkürler

Olmuyor maalesef :( vidalar 90 derece ile alta takılıyor maalesef 3D printer olmadan bi alternatif bulamadım
Abi takıldım size teşekkürler
Böyle bişey mi aradığın , ben bundan sipariş verdim

Screenshot_2020-09-25-19-57-43-420_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-09-25-19-57-23-668_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
@BerkEvren cevabınız için teşekkür ederim. Deri olan ile rubber olanın arasında 50-60 TL bir fark var. Bu koşulda deri almak mantıklı mı? Brooks seleye yapılan yağ bakımı gibi yağlamak gerekli midir deri olanı? Ya da el terlemesi yağmur gibi durumlarda rubber mi yoksa deri olan mı daha makbuldür? Mikrofiberden ziyade deri ile rubber olanların arasında kaldım. Renk olarak koyu kahve rengi düşünüyorum 2 seçenekte de.
Slm kardeşim. Bende brooks deri gidon bandi almayı dusunuyorum. Microfiber bulamadım zaten kimsede kalmamış. Rubber ve deri aradinda kaldim.
Sen hangi tercihte bulundun?

Slm kardeşim. Bende brooks deri gidon bandi almayı dusunuyorum. Microfiber bulamadım zaten kimsede kalmamış. Rubber ve deri aradinda kaldim.
Sen hangi tercihte bulundun?
Ben henüz değiştirmedim ama deri olandan ziyade rubber olana daha yakınım. Derinin görüntüsü hoş olsa da bakımı zor ve benim kullanım şartlarıma daha az uygun gibi.

Brooks alınacaksa ya deri ya mikrofiber. Cambium'un yüzeyi nokta nokta pürüzlü, bu nedenle önermem.

Ben deriden yanayım. Bakımı sadece yağı diye biliyorum. Bilmediğim bir bakım var mı? Sonuçta ben deri ayakkabılarımıda yağliyorum. Ama sonunda yaşanmışlık hissi inanılmaz görünür

Bianchi carbon nastro kullanan var mı acaba ucuz olmasına karşın marka ve dokusu cezbetti

Bianchi carbon nastro kullanan var mı acaba ucuz olmasına karşın marka ve dokusu cezbetti

Geçenlerde aldım, sizin mesajı okuyunca da sarasım geldi gece gece :)

Bendeki mevcut gidon bandı (mavi renkteki) oldukça inceydi. Bianchi Carbon Nastro da hafif ince gibi gözüktü, ben de direkt eskisinin üzerine sardım. Görsellikten ziyade rahatlık istedim ama görsel olarak da beklediğimden çok daha iyi oldu. Bir tarafı sardıktan sonraki fotoğraf da şu şekilde;

bianchi2.jpeg

Bu arada şu videoda da çift sargının güzel bir örneği var:

Son düzenleme:
Geri