Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaliteli Gidon Bandı

Arkadaşlar, (link) bu gidon bandını almayı düşünüyorum. Özelden @Muhammet Ağrı 'ya sordum. Sağ olsun cevap verdi ve çok memnunmuş ama başka birisi de çabuk soyuluyor dedi. amazon yorumlarında da çabuk çözülüyor diyenler var.
Bir diğer seçenek de (link) bu Brooks. Fiyatı göz önüne almadan düşünerek;sizin fikir ve deneyimleriniz nedir?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
Üst üste sarsak ne olur?

lizard skins 3.2mm kullanmış birisi olarak bi daha asla almamayı düşünüyorum ne lekesi çıkıyor ne de dayanıklı amma velakin dokunma tutmA hissiyatı çok güzel

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
lizard skins 3.2mm kullanmış birisi olarak bi daha asla almamayı düşünüyorum ne lekesi çıkıyor ne de dayanıklı amma velakin dokunma tutmA hissiyatı çok güzel
Ne kadar dayanıklı değil? 3-5 ayda pert olur mu mesela :)

• Beğen
Tepkiler: Fys
Ne kadar dayanıklı değil? 3-5 ayda pert olur mu mesela :)
o kadarını bilemem kullanma oranına göre değişir ben hergün o bisikleti kullanan birisi olmadığım halde beklediğimden evvel mahvoldu 1.5 sene oldu alalı toplamda toplasan 30 40 defa anca binmişimdir bisiklete

o kadarını bilemem kullanma oranına göre değişir ben hergün o bisikleti kullanan birisi olmadığım halde beklediğimden evvel mahvoldu 1.5 sene oldu alalı toplamda toplasan 30 40 defa anca binmişimdir bisiklete
Benim günlük ortalama 30-40 km sürdüğümü düşünürsek,1 aya pert olur bende ..
Bir seçenek de bu (link)

Benim günlük ortalama 30-40 km sürdüğümü düşünürsek,1 aya pert olur bende ..
belki de bendeki fabrika hatasıdır bilemem benim şansıma öyle denk gelmiştir fiyat performans olarak beğenmedim gidon tıpaları bile çok daha evvelden çıktı fiyat performans olarak bence parasını haketmiyor 300 tl olmamalı

belki de bendeki fabrika hatasıdır bilemem benim şansıma öyle denk gelmiştir fiyat performans olarak beğenmedim gidon tıpaları bile çok daha evvelden çıktı fiyat performans olarak bence parasını haketmiyor 300 tl olmamalı
Başkası da aynı şeyi söyledi.

xlc öneririm 2.5mm daha evvel kullanmış birisi olarak ondan hem dayanıklılık hemde hissiyat olarak memnun kalmıştım internette bulabilirsen almanı tavsiye ederim bbb marka gidon bandı aldım en son onu da kullandığımda fikrimi yazacağım 9-10 dolar bişeydi wiggle de
buarada çabuk çözülme olayı da oldu hatta elektrik bandıyla kendim sardım tekrardan mecburiyetten
ve yine hatta istersen elektrik bandıyla sarılmış halinin fotoğrafı da mevcut onu da yollayabilirim

Arkadaşlar, Lizard Skins Gidon Bandı DSP V2 3.2mm Siyah: Amazon.com.tr bu gidon bandını almayı düşünüyorum. Özelden @Muhammet Ağrı 'ya sordum. Sağ olsun cevap verdi ve çok memnunmuş ama başka birisi de çabuk soyuluyor dedi. amazon yorumlarında da çabuk çözülüyor diyenler var.

Bir diğer seçenek de Brooks Gidon Bantı Sargısı Cambium Rubber Siyah A06100 bu Brooks. Fiyatı göz önüne almadan düşünerek;sizin fikir ve deneyimleriniz nedir?

Cambium nokta nokta yapısıyla ele batacaktır, bu nedenle Brooke mikro fiber veya Brooke deri almanızı önermekle beraber... Az el beceriniz varsa hoşunuza giden bir deri satın alıp, kendinizin gidon bandı yapmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
xlc öneririm 2.5mm daha evvel kullanmış birisi olarak ondan hem dayanıklılık hemde hissiyat olarak memnun kalmıştım internette bulabilirsen almanı tavsiye ederim bbb marka gidon bandı aldım en son onu da kullandığımda fikrimi yazacağım 9-10 dolar bişeydi wiggle de
buarada çabuk çözülme olayı da oldu hatta elektrik bandıyla kendim sardım tekrardan mecburiyetten
ve yine hatta istersen elektrik bandıyla sarılmış halinin fotoğrafı da mevcut onu da yollayabilirim
Benim onu görüp almam lazım. Yakın civarda da bulamam sanırım.
Cambium nokta nokta yapısıyla ele batacaktır, bu nedenle Brooke mikro fiber veya Brooke deri almanızı önermekle beraber... Az el beceriniz varsa hoşunuza giden bir deri satın alıp, kendinizin gidon bandı yapmanızı tavsiye ederim.
El becerim var ama o deriyi temin etmek vs gibi vaktim pek yok.

(link)
Burada A4 ve A3 boyutlu parçalar şeklinde satılıyor(link)

• Beğen
Kullanım tarzınız nasıl bilmiyorum ben 8 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Her gün işe bisikletle gidiyorum onun haricinde eskisi kadar bisiklete binmiyorum. (Kaza sonrası soğukluk olabilir) ancak çok güzel ve kaliteli bir Gidon bandı Lizardskins. soyulma da olmadı.IMG_20210527_131020.jpgIMG_20210527_131118.jpg

arkadaşlar bisikletimin üstünde gelen gidon bandım yırtıldı. Şöyle uygun fiyatlı kırmızı sağlam bir gidon bandı arıyorum. fiyat 100-120 aralığında öneri yapabilirmisiniz.

arkadaşlar bisikletimin üstünde gelen gidon bandım yırtıldı. Şöyle uygun fiyatlı kırmızı sağlam bir gidon bandı arıyorum. fiyat 100-120 aralığında öneri yapabilirmisiniz.
Ben bunu kullanıyorum. çok memnunum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ucuz ne kaldı ki gönlümüzce yaşayamadık şu ülkede 10 lira etmicek hersey 300 den basliyor beş para etmez gidon sargilari don lastiği ya hepsi ama fiyatlara bak germany bizi kıskanıyor uzaya çıkıyoruz ama yangın hepimizi yaktı başta cüzdanları 😡

Ucuz ne kaldı ki gönlümüzce yaşayamadık şu ülkede 10 lira etmicek hersey 300 den basliyor beş para etmez gidon sargilari don lastiği ya hepsi ama fiyatlara bak germany bizi kıskanıyor uzaya çıkıyoruz ama yangın hepimizi yaktı başta cüzdanları 😡
Afganlar yolda oy için gelirken oralardan gidon bandı getirseler bari ucuzdur :ytrya:

Benim de kelebek gidonun üzerindeki kendi süngeri bir yerden deforme oldu. Ben de 100 tl civarı gidon bandı arıyorum ama umudum pek yok...:(

Geri