Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kamp ocağı tavsiyesi

Uzun ve bilmediğim (yabancı ülke) rotalara tur planım olduğu için benzinli ocak almayı düşünüyorum. Anadolu'da küçük bir şehirde veya yabancı bir ülkede kartuş arayamam. Bikepackingci olduğumdan yanımda kartuş da taşıyamam. Benzin her yerde var sıkıntı çekmem diye düşünüyorum.

Scudo
@ziyadeniz peki Türkiye içinde iken benzin alma işi tam olarak nasıl oluyor bu tip ocaklarda ? Şundan dolayı soruyorum genelde benzin istasyonlarında plaka olmadan verilmiyordu. Tabi illa ki buna uymayan yerlerde vardır. Bu yüzden sordum yoksa dediğiniz gibi benzin temin edilmeyecek nokta yok gibi.

@MakRo

Zincir temizlemek için sürekli mazot alıyorum sıkıntı olmadı. Pompacı ne için lazım diyor bisikleti gösteriyorum zinciri temizleyeceğim diye veriyor. Ocağın deposu elinde gittikten sonra sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@ziyadeniz

Alabiliyorsun dostum yani onlarca dağcı var benzinli ocak kullanan hiç problem yaşadıklarını duymadım ama dikkat et benzinli ocak her zaman temizlmesi gereken bir ocak türüdür yakıt yüzünden çok sık tıkanma yaşanabiliyor. Hem gaz hem yakıt ile kullanılabilen ocaklar var edelrid ve msr markalarının onları da incele derim.

Bu başlığın üçüncü sayfasındaki ocağım için benzin alacağım zaman, ocak yanımda gidiyorum.
Ocağın ağzı dar olduğu için görevli önce pet şişeye dolduruyor, oradan ben ocağa aktarıyorum. Henüz sorun çıkaran olmadı.

@Özcan. aldığınız ürüne ulaşılamıyor ama aldığınız ürün bu galiba (link)
İlan zaten firmanın kendi sayfası olarak gözüküyor. Alacak olanlara faydası dokunabilir.

@MakRo evet aynısı. Tavsiye ederim, az yer kaplıyor ve kullanışlı.

Msr pocket rocket-(Bütan propan) : Deniz seviyesinden 2.000 rakımlara kadar harika! Tur bisikletçilerinin gözdesidir kendileri ...

Geri