Abdullah Ilgaz
Üye
- Tepki
- 17
Peki araştırmaya nasıl katılım saglayabiliriz?Merhabalar arkadaşlar, şu anda doğada kampçıların kullanabileceği, onlara bir çok konuda asistan olabilecek bir app üzerinde çalışıyoruz ve bunun için kampçılık deneyimi olan veya tecrübesiz ama kampçı olmak isteyen kimselerin böyle bir app'dan ne gibi beklentileri olduğunu araştırmak istiyoruz. Gerçekten kullanıcı dostu bir app tasarlamak için deneyim ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda geribildirime ihtiyaç duyuyoruz, araştırmaya katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Projeyi ben yürütüyorum, dilerseniz DM üzerinden anket ve interview sorularımı cevaplayabilirsiniz uygun olduğunuz bir zamanda, 10 dk. yı geçmez diye düşünüyorum.
Bana da soruları iletebilirsiniz. Tecrübeli bir kampçı olduğumu söyleyebilirim. Uçurum kenarı, vahşi, doğa, plaj, yasak alanlar vb... her yerde kamp yapmışlığım var. Gece jandarma tarafından karakola götürülüp ceza yemişliğim bile varMerhabalar arkadaşlar, şu anda doğada kampçıların kullanabileceği, onlara bir çok konuda asistan olabilecek bir app üzerinde çalışıyoruz ve bunun için kampçılık deneyimi olan veya tecrübesiz ama kampçı olmak isteyen kimselerin böyle bir app'dan ne gibi beklentileri olduğunu araştırmak istiyoruz. Gerçekten kullanıcı dostu bir app tasarlamak için deneyim ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda geribildirime ihtiyaç duyuyoruz, araştırmaya katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.