Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kan aranıyor duyuruları

düşünmeniz yeterliydi sayın --erkan- ..:)

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
Scudo
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Bu tür mailleri biliyorsunuz biri başlatıyor belki senelerce sürebiliyor. Umarım kan arayan kişi sağlığına kavuşmuştur.

Burada olsa vede daha iki hafta önce vermemiş olsam düşünmem ama.. konu güncel olsun madem...

(link)

(link)

bu iki linki öneririm , hatta tüm arkadaşlarımızın bu linklere uğrayıp birer kere kayıt yaptırmalarını . Çok etkili oluyor , ben daha önce oldukça faydalandım ve kendimi de kayıt ettim.

Meğer bana haber veren arkadaşımın dedesi ameliyattaymış midesindeki damarlardan biri patlamış :(

verebilecek olan varsa buradan ulaşabilir 05337448311

Keşke İzmir'de olsaydım seve seve yardımcı olurdum :( Acıl sıfalar.

Selam arkadaşlar, bir arkadaşım için trombosit ihtiyacı var. İlgilenenler olursa 0554 309 95 61 den bana ulaşabilirler..
Görüşmek üzere..

Büyük geçmiş olsun dostum, yardım etmek isterdim ama kan grubum Ab - .Ama yaygın bir kan grubu,inşallah kolayca temin edebilirsiniz...Tekrar geçmiş olsun.

Selamlar ben yardımcı olmak isterim, ama bu arkadaş Ankara'da mı acaba?

okmeydanı memorial hastasınde yatmakta olan bir hastamıza acil O rh (+) kana ihtiyaç vardır. Cuma günü kızı tarafından babasına karaciger nakli yapılacaktır. Kıza kan gerekebilir. istanbul ve çevresinde oturan pedal sever arkadaşlarımıza duyurulur. Salı günü saat 2 ye kadar kanın bulunması gerekiyor.

irtibat tel: 0537 504 39 82 ve 0541 482 38 80 ( Erdal Mişe )

cok gecmıs olsun bende ıstanbulda oturmuyorum kı :( ama cok bulunan bır kan grubu bulunamazsa mesaj atın atlayıp gelıyım....

Merhaba Arkadaşlar. Çağatayın söylediği kişi benim dayım. Kızından ( 21 yaşında ) Karaciğer nakli yapılıyor. Kızının ve dayımın da taze kana cok ihtiyacı olacağı söylendi. 10 kişi bulundu ama söylenen daha fazla olması gerektiği. Ne olursunuz eğer varsa 0 RH + kan grubunda olan yardımcı olsun :( Perşembe günü ameliyat olacak

Ameliyat olduğu yer : İstanbul Memorial Hastanesi

Hastanenin Adresi: Piyalepaşa Bulvarı 34385 Okmeydanı / İstanbul

Hastaneye gittiğinizde BURHAN YONGACI için kan vermek istiyorum dediğinizde sizinle ilgilenilecektir. Ayrıca ameliyat esnasında taze kana da ihtiyacımız vardır. Ameliyat olmadan yani çarşamba günü kan tahlillerini yaparsanız daha iyi olur.

Benimki Arh(-)..
0rh(-)kan grubu 0rh(+) kan grubuna kan verebilir. Bilginize.

(link)

Celasin Telli. Normal durumlarda evet kan verebiliyor ancak bu ameliyat karaciger nakli olacağı için sadece 0 RH + gerekiyor. Karaciğer kanı kabul etmesi gerekiyor.

Teşekkür ederim ilginize.

Geri