Scudo Sports

Kanal İstanbul

Muhalif delikanlılar, yazdıklarınız inanın dert değil. Fikirlere saygım var. Milletin iradesine de saygım var. Kazanırsanız, dediğiniz gibi iptal edersiniz, dediğiniz gibi paraları da ödemezsiniz. Biz üzerimize düşeni zamanı gelince yaparız, merak etmeyin, rahat olun.

Tehdit mi ediyo bu? Yoksa devran dönerse biz de döneriz demek mi istiyo?

Scudo
Demoktasiyi sandığa ve millet iradesine indirgeme durumu baymadı mı artık ? İktidar olmayı sağlayacak kadar oy almak her istediğini yapabilmek midir ? Bir tutturmuşsunuz millet iradesi millet iradesi... Milletin verdiği oy max %50 ama tüm devlet kadroları iktidar partisinden. 1 tane vali gösterin iktidar yanlısı olmayan, bir tane kaymakan gösterin iktidar yanlısı olmayan. Onu geçtim bir tane rektör gösterin muhalif olan... Okuduğum okulda öğrencilerin min %95'i muhaliftir, öğretim görevlileri yine öyledir. Ama rektörümüzü iktidar seçiyor ve seçildiği anda iktidara teşekkür etmek zorunda... Millet iradesi bu mudur yani ? Sizin için millet iradesi ve demokrasi araçtan başka bir şey değil. İktidar değişse ne olacak kanalın yeri geri mi dolacak ? Bu kadar kolay mı yani doğayı katletmek veya zarar edilen anlaşmalardan kurtulmak ? Geçen sene tohumdan ektiğim yeni dünya ağacının boyu 20 cm olmuş. İktidar değişene kadar olsa olsa 1 metre olur. Doğa iktidarlar kadar hızlı yenilenmiyor.

Tehdit mi ediyo bu? Yoksa devran dönerse biz de döneriz demek mi istiyo?

Üzerimize düşeni yaparız tercümesi;

-Demiştim ben abi, halkla inatlaşılmaz demiştim, totosuyla inatlaşan altına eder demiştim ama dinleyen kim. İlk 5 yıl ben de desteklemiştim ama sonra çok bozdu.

Muhalif delikanlılar, yazdıklarınız inanın dert değil. Fikirlere saygım var. Milletin iradesine de saygım var. Kazanırsanız, dediğiniz gibi iptal edersiniz, dediğiniz gibi paraları da ödemezsiniz. Biz üzerimize düşeni zamanı gelince yaparız, merak etmeyin, rahat olun. Kimse kimseye bir şey kabul ettirmek durumunda değil. Benden size bisikletli günler dilemek. Sizleri en kalbî duygularımla selamlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Kalın sağlıcakla.

(link)
O kadar acınacak durumdasınız ki,bir partiyi gözünüzü dış dünyaya kapatarak bağlanmışsınız,yazdığınız kelime tarzları bile aynı mesela şu ''Allah yar ve yardımcımız olsun'' biz bu kelimeyi kuzey ırakta savaşırken komutanlarımız şehit olursunuz korkmayın güç gelsin cesaret gelsin diyerek hitap sırasında söylerdi,en basitinden şu kanal muhabbetinin bile sırf rant uğruna,sırf yandaşlarınız tarafından alınan yeni yerleşim yerlerinin değerlenmesi uğruna nelerin feda edildiğinin belki farkındasınız belki değilsiniz,ama yazıktır be kardeşim bir ülkenin ayarları ancak be ancak bu kadar bozulur,ülke Cumhuriyet tarihinde böyle kıyım görmedi,bir eroin kaçakçılığının dağıtım merkezi olmadığımız kalmıştı onu bile binali cinali sayelerinde görmüş oldu bu vatan,ben hayatımda din iman sömürüsüyle bu kadar sahtekarlığın döndüğü bir ortam hatırlamıyorum,Anadolunun cahil yurdum vatandaşını bayrak inmez ezan dinmez muhabbetiyle kandırabilirler ama bizim gibi hiç olmazsa sağını solunu bilen insanları kandıramazlar,elbette gideceksiniz bir gün,sonsuza kadar ülke yönetiminde kalmayacaksınız elbette,ama işin kötüsü bıraktığınız enkazı temizlemek bu kadar rezilliğe batırmanızdan bile daha zor olacak,reisinizinde dediği gibi ödemek istemediğimiz paraları,bu kanalları yolları köprüleri yapanlar bizde maalesef söke söke alacak çünkü yapılan rezil anlaşmalar yüzünden! Bu konuya Yazılacak o kadar çok kelimem varki dimağımda,Allah'tan kanala ilk kepçeyi vurduk dedikleri ama esasında başka bir projenin köprüsünün ayağı olduğunu anladığımda şunu düşündüm yine,yine aynı kesimi vatan millet diyerek kandırıyor bu...ler...

Son düzenleme:
Üzerimize düşeni yaparız tercümesi;

-Demiştim ben abi, halkla inatlaşılmaz demiştim, totosuyla inatlaşan altına eder demiştim ama dinleyen kim. İlk 5 yıl ben de desteklemiştim ama sonra çok bozdu.

Görüyor ve arttırıyorum...

Daha dün ilkokul mezunu vaiz için salya sümük ağlayan, "bitsin bu hasret, dön artık" diye yalvaran, "ne istediniz de vermedik?" diye sitem eden, kızlarını cemaatçi damatlarla evlendirmek için kuyruğa girenler, bugün nasıl en azılı cemaat düşmanı olmuşlarsa, sümüklü vaize en galiz küfürlerle saldırıyorlarsa...

Bugün "ümmetin umudu, asrın lideri" diye yere göğe koyamadıklarına da yarın aynı muameleyi yapacaklar...

Yahu arkadaşlar
projeyi açıklamadan evvel kanalın yapılacağı araziler katarlılara ve damata ve dünüre satılıyor.
Tapu kayıtları bilgileri kamu kurumlarına (ibb) bile kapatılıyor
Muhalefet o parayı ödemeyiz deyince söke söke alırlar diyor.

firavun bu kadar şirazeden çıkmamıştır.

Allahım Kurtar bizi artık.

Devlet ve millet hakkı hukuku gözeten böyle işler yapar mı?

İhaleyi veren Türk devleti, alan Türk şirketi,
parayı ödeyecek Türk milleti
fakat anlaşmazlık olursa yetkili İngiliz mahkemesi.

Böyle hıyanet olur mu?

Milletin arazileri 3-30 paraya zorla elinden alınıyor.
Böyle namussuzluk olabilir mi?

Bu namussuzluğu savunanlarda haysiyet şeref olabilir mi?

@Kamuran Karakuş , devletimizin yayınladığı Kanal İstanbul sitesinin bağlantısını giderayak çıkarmış vurmuş masaya...

Siteyi açınca şu sloganı görüyoruz:

"Boğaz nefes alacak, Türkiye kazanacak"

Kullanılan dil tanıdık geliyor öyle değil mi? Buna benzer sloganları, 2017 başkanlık referandumundan önce de sık sık duymuştuk. Eğer başkanlık sistemine EVET dersek Türkiye uçuşa geçecek, ekonomimiz şahlanacak, ülke refah ve zenginliğe boğulacaktı. Hatta o günlerde düzenlenen bir mitingde üstüne basa basa şunları söylemişti ümmetin umudu:

"Siz hele şu kardeşinize yetkiyi verin, faizle dolarla nasıl uğraşılırmış görün!"

Peki dolarla, faizle nasıl uğraşmış bu kardeşimiz? Rakamlar yalan söylemez:

17 Nisan 2017

1 ABD Doları = 3.65 TL
MB Politika Faizi = %8

27 Haziran 2021

1 ABD Doları = 8.78 TL
MB Politika Faizi = %19

Hiçbir hesabı, hiçbir öngörüsü tutmamış, tüm vaatlerinin tam tersi gerçekleşmiş, insanların gözünün içine baka baka yalan söylemekten utanmayan, ar damarı çatlamış bir zihniyetin söylediklerine hala inanmaya gönüllü olanlar varsa, onlar için gerçekten çok ağır laflar hazırladım... En çok da Kamuran'a.

@trattataa Ülkesinden kaçan İranlı bir kadın: “Biz de sizin gibiydik. O kadarını yapamazlar diyorduk. O kadarını yapamazlar dediğimiz her şeyi yaptılar.”

@Mehmet Altuğ Ayrıca ekleyeyim; tarih 7 Mart 2015, 1 USD= 2,58 TL , Erdoğan "Doları olan yaya kalır" der ve alkışlarlar.

Bu adam neden siteden uzaklaştırılmıyor? Kanal İstanbul konusundaki fikirler subjektif değil, oldukça objektif ve bu objektifliğe rağmen başkasını provoke ederek savunma yapmaya çalışan bu kişi neden siteden uzaklaştırılmıyor? Bunlara kurallara uygun davranma gereksinimi yok kimsenin, yapıştırın banı gitsin yahu.

İngiltere'de Covid-19 aşısı 100 Pound karşılığında yapılıyor diye hiç utanmadan,sıkılmadan yalan söyleyebilen bir "adamın" söylediği kanal lehindeki herhangi bir şeye inanmak için ne olmak gerektiğini buraya yazamıyorum ,konudan yasak yiyorum sonra :)

Geri