Scudo Sports

Kara Mambanın Dirilişi Yakında Sinemalarda

Cansın CANDAŞ

Aktif Üye
Tepki
369
Herkese selam ,

uzun süredir araştırmasını yapmış olduğum kadroya nihayet kavuştum.

Biraz zor oldu ama olsun o kadar :). Daha önce cannondale supersix evo kullanıyordum kadro boyu büyüktü satıp Ceepo mamba aldım.

Bisikletin parçaları yolda geliyor. Her aşamada buraya fotoğraf yükleyeceğim. Sizlerde birlikte Kara Mamba'nın dirilişine tanıklık edeceğiz :).

Takipte kalınız.

kbQgnA.jpg

Scudo
Güzel kadro . Hayırlı olsun ;)

@Cansın CANDAŞ Kelimeler kifayetsiz... İstediğinize kavuşmanız çok güzel bir durum, toplaması da ayrı bir zevktir kesinlikle.Bu süreci bizimle paylaşacağınız için teşekkürler.Merak ettiğim, şu sele borusu üst borudan mı sabitleniyordu :)

Kolay gelsin takipteyiz [emoji4]

Bu ne ya... söyleyecek kelime bulamıyorum işte buna kadro denir. acaba hangi grupset kullanacaksınız?

@emre önen Harbiden adam kadroya küçük Emrah gibi bakıyor :komik::komik:
Maaşallah bu arada. Bence de mutlaka kaplatın. Konuyu takipteyim.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@Ceyhun Özkan

Evet kadro kelepçesi üst boruda yer alıyor.

@Melih Çolak

Fiyat kısmına girmesek daha iyi olur :) Kaplama konusunda aklımda birkaç birşey var bakalım.

@emre önen

Bakış denk geldi :)

@serdalapardim

Ultegra 6800 set kullanıcam bi aksilik olmassa.

@Cansın CANDAŞ
Kardeş hayırlı olsun
Resimdeki bisikleti tanıyor olabilirmisin
:)IMG_4369.PNG

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
Ohhooho bu ne canım? Hayırlı olsun. Çok güzel. Merakla takipteyiz. Yapım aşamasında videoda koyarsanız çok hoş olur. Kolay gelsin.

Hocam suluk delikleri neden fazla? Bilmediğimden soruyorum.
Altta 2 dikeyde 2 çaprazda 3 delik var

konuyu takibe aldım. umarım güncel tutmayı ihmal etmezsiniz. :harika:

Hayırlı olsun, kadro adının hakkını verir şekilde "yılan gibi" :)

Supersix'ten sonra radikal bir değişiklik olmuş, tamamlandığında sürüş deneyimlerinizi de paylaşmanızı isterim.

Suluk delikleri gerçekten dikkat çekici, ilave olarak kadronun altında da delikler görülüyor. Başta suluk deliği zannedip yok artık dedim ama küçük oldukları farkediliyor. Acaba Di2 sistem ile mi alakalı :rolleyes:

binmeye kıyabilirsen kazasız belasız sürüşler diyelim tablo gibi kadro hayırlı olsun

Kadro sanki doğacağı günü bekliyor gibi. Ben masaüstünde durmak için yapılmadım diyor adeta :harika::)

@Cansın CANDAŞ
Kadro çok süper gerçekten:harika: Üzerinde ki ipeksi doku çok hoş duruyor:asik::asik:
Güle güle kullanın-Hayırlı olsun şimdiden:harika::harika:

Teşekkür ederim ,

Alttaki vidalar Dİ2 için üstteki 1 adet ekstra vide ne için çözemedim :) Takipte kalınız.

Geri