Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karabük

Scudo
@Kemal Faruk Doğan

bakalım kardeşim inş bidaki tura diyelim o zamnn ama ben bu pazar gidecemm hazırlıgımı yaptım benn

Herkese merhabalar, ben karabük-safranboluda ikamet ediyorum. Karabük üniversitesinde bir kaç bisikletçi olduğunu duydum, buradan onlara seslenmek istiyorum.
İrtibat: 05343505286
Erdinç Aydın.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
1_ erdinc kardeşim gecenki toplantıya gelemedim gercek ten de ÖZR gelmek isterdimm. ama olmadıı inş bidaki seferee..
2_ bisiklet forumu hergün takip ediyorum kim var kim yok diyee karabük ten diyince seni gördümm gercek ten gurur duydum bu da beni mutlu ettii devemlı yazılar yazarsakk daha güzel olur diye düşünüyorumm
3_ ünüversiteler demiş sin güzel olur tabi önce bi toplnmamız lazımm eyer bi organinasyon yaparsanızz beni araayabilirsinn cumartesi olursa sevinirimmm.. saygılarımla ömer kabul

merhabalar bende karabük üniversitesinde okuyorum bisikletçi arkadaşları görüyorum arada geçen konuştum birisiyle bisiklet forumda pek takılmadıklarını söylediler genelde facebooktan haberleşip turları gerçekleştiriyorlarmış...

@JACK KRAUSER

mrb ark daşım ben ömer kabul hem forum dan hemde face den de konuşuyozz biyere gidecek sek muhakkak buraya veya başka yere yazarızz isterseniz bei takip edin önümde ereğli gezisi yapacam tek basımaa gelmek isteyen varsa buradan toplayalım arkları gidelimm .. siz ünüversiteyi toplayın ben bizim kileri gelen gelirr gelmeyen :) yine de ben tek giderimm saygılarım la karabük ten ömer kabull:in: :in:

teşekkür ederim ömer bey bilgilendirdiğiniz için ancak bisikletim burda değil kısmetse getirirsem buraya bende katılırım tur yaptığınız zaman saygılarımla...

Bugün havanın iyi olmasıyla Safranbolu da birini gördüm, arkasından gördüğüm için bisikletli arkadaşa yetişmek istedim, karabük den geliyordu, safranboluya gelince gözden kayboldu, bisikleti beyaz kron, amatör değildi.:)
Kimdi bu arkadaş merak ediyorum.Safranbolu bisiklete çok yabancıdır, kendisine dikkat etsin.
Eğer bu yazımı görüpte benimle irtibata geçerse memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: MuhammetÖzdemir
mrb lar forum üyelerii birgezi ile tekrar beraberiz bu sefer zonguldak a gidiyoruz gitmemizin sebepi ise gecen sene maden patlaması olmuştu zonguldakta bütün türkiye bunu duyduu bizde bizde bişler yapalım dedik. arkadaşlar la beraber katılım 3 kişi ama yinede mutlu eder sanırım. Bu patlamadaa 35 kişi şehit olmuşş şehitlerimize mekanları cennet olsun diyoruzz ve kederli ailelere sabırlır versin diliyoruz ve resimlerle baş başa bırakıyorum sizleri

Güzel bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık Karabüklü Bisikletliler ..

• Beğen
Tepkiler: omerkabul
Merhaba Ben Karabük Üniversitesi Öğrencisiyim. 3 Arkadas bisikletçiler arasına katılmayı planlıyoruz =) Karabükte böyle bir kulübün olması cok mutlu etti beni... =) Ancak arkadaşlar karabük üniversitesinde bisiklet park yeri yok bunu nasıl aşacagız?

• Beğen
Bu arada ben bisikletimi aldım arkadaşlar :) Benden önce karabüke geldi o :( ben anca 25 ağustos gibi geçeceğim :( siyah xc 250 aldım sizce nasıl bir karar olmuş?

• Beğen
@Göktuğ ÖZEL

Hayırlı olsun başlangıç için bence yeterli :) İleride yetersiz geldiği taktirde değişiklikler yaparsınız...:in: ;) :rolleyes: :cool:

• Beğen
@Serhat Aktas

Teşekkür ederim Bu aldığım ilk olumlu yanıttı.. çünkü daha bisikeltimi görmeden korkmaya basladım kron şöyle kron böyle diyenler var da :(

• Beğen
abi bende karabüklüyüm bisiklete merak sardım üniversitede deilim ama olsun :D face veya msn varsa ordan görüşeli

• Beğen
arkadaslar karabük merkezde ikamet ediyorum elimde bisanın kıytırık bi bisikleti var şimdilik simdi hedefimde salcano astra 240 veya 241 var büyük ihtimal 240 ı alcam yasım 14 forumun kücüklerindenim :D öle şehirlerarası tur fln yapamam kardeşim ben :) şehir içi ilçeden ilçeye veya hemen bizim evin onundeki CAMLIK ta bisiklet turu yapabiliriz yanımda su anda 3 arkadas var 4 oldu gibi eger 8 e tamamlarsak bi grupta biz kurarız herkese selamlar

• Beğen
ilk önce hayırlı olsun bende karabüktenim lise öğrencisiyim

karabüklü arkadaşlar siz bizim zonguldaklı arkadaşlardan daha hızlı çıktınız site yenilendiğiinden beri kontrol ediyorum ama zonguldaktan ses seda yok benim ikmetgahım şuan van olduğu için devamlılığını getiremem diye açmıyorum :)

• Beğen
Geri