Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karabük

Scudo
önce hayatta olup olmadığını öğrenmemiz lazım :D

@Mehmet Ümit Akgüneş@Hakan Boz@chnkrmz ben buradalardayım.Ama foruma pek takılmıyorum.Lise son sınıftayım malum lys var önümüzde.50 gün sonra tekrar yollardayım.Zaten KABİT olarak grubumuz mevcut ben orayı kontrol ediyorum.Grubun sayfası bisikletforum da.

pardon forumu kullanmayı unutmusum çoğul alıntı yapmamışım.Bildirim gitmesi için boş mesaj.

Abi sana facebook dan ulasabilirmiyim. Yada burdan soliim kron xc 150 mi btwin rockrider 340 mı yada max 900 tl bisiklet önerir misin karabukluyum o yüzde sana yazdım liseye gecicem

@Egehan Kardaş @rcp krgz @Ufuk ÇAPRAZ Arkadaşlar merhaba. Karabük veya Safranbolu da akşamları ikiz bebeklerimizle bebek koltukları ile rahat ve güvenli bir şekilde sürüş yapabileceğimiz nereler var. 20-25 günlüğüne ailemin yanına geleceğim. Ancak araca koyup bisikletleri taşımaya değer mi bilemedim. Karabükluyum ve şehrin coğrafi yapısı yaşadığım Trakya gibi duz alanlara sahip değil onu biliyorum. Ancak son olarak belki bisiklet parkuru vb. alanlar mevcut olabilir. Bilgi verirseniz memnun olurum.

Merhaba Arkadaşlar haftaya çaycuma karabük turu yapmayi planliyorum

Geri