trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.356
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Fiti benden@BirLebowski Boy olmaz Muhammed Hocama.
Onun dıșında kesilmemiș kabloların ağırlığını hesaplamak ve fren-vites kabloları arasındaki gram farkını hesaplamak goygoy mu? 🙂
Geçen sene dağ bisikleti toplayayım dedim, daha sonra hazır alma fikri kafama yattı bir ara. Herneyse bisikletlere bakmaya bașladım ama hemen hemen her firma aynakol dan kısmıștı ki ben sıfır bisiklet aldığımda yine en kötü ihtimalle seleyi, göbekleri ve lastikleri değiștirmek zorunda kalacaktım. Șahsi görüșüm bisiklet toplamak zahmetli ve eğlenceli bir iș. 😜Goygoy yok hocam hepsi gerçek
O bilgi toplam ağırlığa etkisi için değil ama kabloların toplam ne kadar ağırlığa sahip olabileceği bilgisini paylaşmak için.
@SpirituaL çok keyifli bir uğraşa girişmişsiniz. Tebrikler sonucu merakla bekliyorum.
Ben de kadro set ile bisiklet toplayanlardanım hepinizin bildiği üzere.
Montello FM1 pert şuan. Yeni kadro ne olur bilemedim yoksa scultura 300 ile devam mı edeyim kafam karışık. Bira zaman geçsin hele.
Bisikletiniz yeni konuyu hak eder burda daha paylaşmayın ama 😬
Elimdeki komponentlere göre endurance bir bisiklet tercih edeceğim çünkü aerodan hevesimi aldım sonuçta ben her ne kadar 41 yaşında olsam da yeni bir yol bisikletçisiyim ve acemi sayılırım. Endurance sürüşleri çok seviyorum scultura da bu ihtiyacımı karşılıyor ancak geçtiğimiz süreçte karbon bisikletin daha rijit bu nedenle güç israfının daha az olduğunu yaşayarak gördüm. Tabi şuan Montello FM1 in esnemezliğini hangi endurance kadroda bulabilirim o da ayrı bir problem olarak karşımda çünkü endurance bisikletlerin konfor açısından rijitlikten ödün verdikleri söyleniyor. Tüm bunları değerlendirerek kendime bir endurance kadro edinmeye çalışacağım. Nasip bakalım.@Muhammet Ağrı Bence yeni proje eğer olacaksa gravel olmalı
Çok teşekkür ederim. Şükür ki ciddi bir şeyim yok. Sol kaval kemiği çevresinde morluklar var ve hafif Ağrı var dinlenme fırsatı bulamadığım için süreç uzamış olabilir onun haricinde iyiyim.@Muhammet Ağrı bey, çok geçmiş olsun.
Kaza haberinizi yeni duydum.