Road clicnher + Tubeless al bence. İleride fikrin değişirse tubeless olarakta kullanabilirsin.217152 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar aliexpres de jant çemberi bakıyordum. Road clincher only ve road tubular seçeneği çıktı. Hangisi normal lastik ve şambrel için uygun. Tubeless seçeneğini kafadan eledim.
@Pisiklet Süren Adam
clincher: normal iç lastikli model.
Tubular: iç lastiksiz dış lastiğin komple özel yapıştırıcısıyla janta yapıştırıldığı model.
clincher + tubeless: Hem iç lastiksiz (tubeless) hem de iç lastikli kullanılabilen model.
Yani üstteki iki jantı da iç lastikle kullanabilirsiniz.
Hızlı cevaplar için teşekkürler.Road clicnher + Tubeless al bence. İleride fikrin değişirse tubeless olarakta kullanabilirsin.
Linkte verdiğin tubular jant, sen normal clincher bakmıyormuydun ?Hızlı cevaplar için teşekkürler.
(link)
Bu adresteki yol jantları 25 mm yazıyor. 25 mm beğenmezsem geri dönüş yok gibi. 700x35 kullanmaya alıştım. Ama ağır geliyor artık. 700x28 kullanayım diyorum. Ama 700x25 ide denemek istiyorum. Forumda patlak ve komfor yüzünden yazılarda var.217153 dosyayı görüntüle
Pişmanda olmak istemiyorum bilen arkadaşlara danışmak en iyisi. Ortalık bisiklet çorbası gibi oldu