Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon kaplama tekniği. Siz de yapabilirsiniz.

Bakalım güzel olucağını umuyorum bende en kısa zamanda foto koyacağımm :)

Scudo
@Eray Helvacı
Koydugunuzda goremezsem bana da mutlaka mesaj atin zahmet olmazsa ben cok ornegini bulamamistim , bende bakmak isterim=)

Acaba bisikleti parasıyla profesyonel kaplama yaptırabileceğimiz yerler var mı ? Çünkü ben maşamı kaplamayı denemişim ama beceremedim açıkçası

kaplama yapılan yerleri bilmiyorum ama kaplanmış hazır olarak satıldığını biliyorum örnek :(link) :):):)

yapımı biraz uğraştırıcı diyorlar ama zevkli bir iş ve sonundada iyiki yapmışım dediklerimizden birşey bence :)

Ben bi ara maşayı kaplayım dediğimde içimden ne sövmüştüm :D beceremedim gitti valla...

Bisikletimin maşa ve jantlarını karbon kaplamak istiyorum daha önce yapan yada yardım edebilecek olan var mı?

Daha dayanıklı çizilmelere karşı falan

@Emre.AK
Sence......

Bilgilendirebilirseniz sevinirim çoğu kişi karbon kaplama daha dayanıklı çizilmelere karşı diyo bende çizilme olasılığı yüksek yerleri kaplamayı düşündüm.

Gerçek karbonla yapamazsın. (karbon bisikletler anlamında.) Ancak motosiklet giydirme yapan yerler var. Karbon göörünümlü giydirme yapıyorlar. Uğraşırsan kendinde yapabilirsin.

(link)
(link)

@antecurs heh bundan bahsediyorudum bende karbon folyo mu ne diyorlar. Sadece çizilmeleri engellemek amacım 1-2 aya maşamı falan satıp karbon maşa alacağım için kozmetik olarak iyi durumda kalmasını istiyorum. Daha sonra kaplamayı çıkartabiliyoruz değil mi?

@Emre.AK Ben kaplatmadım hiç. Ama kaplatanların dediğine göre kolay çıkıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
Ben de sadece jantlara dusunmustum de ustunde pej durup arastirmadim bilgisi olan olursa sevinirim , kaplama normal duz bir bolgeye yapmak rahat kendimiz de yapabiliriz aslinda ama simdi jant telleri falan ince oldugu icin normal sarmak falan gozumde buyuyor beceremem heralde

@firatatalay Reklam şirketleri kaplar mı acaba? Onlarda uygun kesim yapmak için makinelerde var ya belki olabilir.

Geri