Scudo Sports

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Genelde, yol bisikletli formalı böyle Spd ayakkabılı tipler selam vermiyolar gördüğüm kadarıyla şimdiye dek.Ben de Kron vardı bi kez bi abiye selam vermiştim, yanımdan geçip gitmiş sonra hızla gelmişti selamı verdiğini gördüm bakamadım demek için bisiklet Look markaydı :eek: adam sırf konuşmak için peşimden gelmişti çok mutlu olmuştum :D Ben selam veririm genelde ama hiç alan olmaz :( :( bi o abi almıştı sanırsam :D

Scudo
Bisikletlinin bisikletliye selam vermesi kişisel olarak her zaman hoşuma giden birşeydir ve şahsım olarak da buna gerekli önemi yol ve trafik şartları müsaitse gösteriyorum bana selam veren de var vermeyen de hepsinin canı sağolsun ben sonuca göre değerlendirme yapıyorum yani ulaşım da tercih ettiği araç bisiklet ise zaten gönlümü kazanmıştır o kişi selam vermesin ben selamlarım kendisini :) Yani burada mesele bisikletin materyali ya da türü değil kişinin içsel tavrıdır

Arkadaşlar karbonla ilgili konu açılmış yine, yapmayın gözünüzü seveyim. Daha bugun karbon bısıkletım çatladı, duygusallaşıyorum...:agla:

@bora kaya Lüks arabası olan havalı oluyo, bisiklet için de aynı şey geçerliymiş bunu öğrenmiş oldum -_-

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@akgulcemal
evet insan çekinebiliyor o yüzden :harika::harika: birşey söylemeden yaptığımda oluyor.

@bora kaya onlarda, bozuk ve dağ yollarında seninle baş edemezler :)

@muratto
Nazardandır o nazardan gidona dev gibi nazar boncu tak hiç bişey Olmaz [emoji1]

genelde sabahları işe giderken gördüğüm bikaç kişi oluyor selam veriyorum.alanda oluyor almayanda..en son eminönüne giderken halic kıyısından.3kere yol bisikletliye denk geldim mayolu kasklı filan.süratli olsalarda selam verdiler.hatta bir tanesi.geri dönüp beni yakaladı.selamını gördüm kusura bakma hızlıydım işaret edemedim dedi.sonra gitti :)

bana zille veriyolar genelde bende zili bulanakadar geciyolar baktım olmuyo kafa sallıyorum bende:)

@Uptown Cyclist

Demek ki yapacak işi olmayan çok :)

İnsanlık gerekli birazda. İnsanların Hakir görmek hastalığı olanlar var.

Başka sorunumuz yok da bu eksik kalsın.

Geri