Scudo Sports

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

Tepki
76
İsim
Baran D.
Bisiklet
Kron
Merhabalar. Kartal Bikeshop firmasından hepsiburada üzerinden farklı zamanlarda xlc kelebek gidon ve iki adet siyah renkte zefal sense matara siparişi verdim.

Kelebek gidon markasız, etiketsiz, ambalajsız stok bir gidondu.

Mataralar farklı modelde ve farklı renkteydi.

Telefonlarını açmıyorlar veya geri dönüş yapmıyorlar.

Bilginize..

Scudo
Haklısınız. Ürün teslim onayı sisteme geçince iade talebi açacağım.

Özceylan bisiklete haksızlık olur. Birçok siparişim oldu, bir kez mağdur edildiğimi hatırlamıyorum. Yardımsever, dürüst ve güvenilirler

Ulan bu konuyu görmek benim için kötü oldu be. Ben de dün kartal bike shoptan arka kasetli shimano hb-475 göbek siparişi verdim 24 vitese yükseltme için, bugün de bu konuyu gördüm.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@James Delaney
Zamanında bana küçük kadro satan bir firma..

Umarım sorununuz bir şekilde giderilmiştir. Yerli ve yabancı birçok firmadan bugüne kadar bir dünya yedek parça, aksesuar alışverişim oldu; böylesi işgüzar ve çakal olanıyla ilk kez karşılaşıyorum ne yazıktır ki.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
Ben Kendilerinden alışveriş yaptım, memnun da kaldım.

Zamanında banada yanlış ürün yollamışlardı. N11 üzerinden 2 adet iç lastik almıştım. Sibop genişliği ilandaki üründen farklıydı. İade talep etmiştim reddetmişlerdi bende buna aldırmayıp karşı ödemeli olarak yollamıştım neyseki ürünü alıp paramı iade etmişlerdi :)

@Gringo1903 Mesafeli alışverişte satıcının dikkati dışında üretici veya makine kaynaklı ürün kusuru olur, tamam Taşıma esnasında ürün hasarlanabilr, ona da tamam, Ancak satışa koyduğu üründen farklı bir ürün göndermek art niyettir.

@Hamzaaltunbas Keşke daha önce sizler bir başlık altında konu açarak magduriyetinizi paylaşsaydınız. Bu model tatlı su tüccarları deşifre edilmeli.

@kallone
Konya firması olduğunu belirttim..Bir genelleme filan yapmadım..Ben zaten Konya'lıları çok severim..Keşke herkes Konya'lı olsa:huhuu:

geçtiğimiz aylarda buradan 10 liralık yama seti almıştım bi sıkıntı çıkmamıştı :D

E-ticarette mimlenmiş bir firmadır kendileri..

@Another Day in Paradise

10 liralık yama seti alacak müşteriyi mumla arayıp bulamayacak, bulacak olursa da kurban olacak günleri görmeleri dileğiyle..

@Knight Rider
Arkadaşlar göbek dün geldi sipariş verdiğimin aynısı bir sorun yok.
Hatta yanına hediye olarak Torku marka Mevlana şekeri de koymuşlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Ben 3 kez alış veriş yaptım kendi ihtiyaçlarım ve arkadaşlarımın ihtiyaçları için her üçünde de yanlış ürün gönderdiler ama ilk 2 alış-verişimde ışık, iç lastik gibi ürünlerdi. Markalı diye aldığım ürün markasız olarak gelse de iş gördü. Üçüncü alış verişimde ise maalesef avid bb5 için mekanik disk ve Baradine 955VC 3 Renkli Fren Pabucu balata siparişi verdim 1 çift alakasız bir v fren balatası ve avid bb5 uyumlu olmayan tektro için bir mekanik disk fren balatası gönderdiler. İade hakkım vardı fakat tam o zamanda da bir mahkeme sürecim gerçekleşti yani kısa sürede avukat falan ayarlamam gerekti ilgilenemedim. Bu yüzden 3. alışverişim elimde patladı. Neden iki kere maruz kaldıktan sonra 3. kez yine alışveriş yaptınız derseniz. İlk ikisinde nerden aldığıma dikkat etmemiştim bile fakat 3. sü kuyruk acısı yapınca hepsiburadadan nerelerden aldığıma baktım hepsinin de adresi tabiki "kartal bike shop"

Konusunu açtığım ürünlerden mataraları iade ettim, teslim aldı, bakalım, son bir pislik daha çıkarmazsa iadesini onaylayacak. Bu kadar hile hurda içerisinde ticari sicili bozuk bir tüccardan herşey beklenir, potansiyeli var.

Geçen hafta 700x35/43C AV sibop iç lastik siparişi vermiştim Kartal Bike Shop'tan, FV sibop gönderdiler. HepsiBurada'ya şikayeti ilettim geri iade talebi oluşturmamı söylediler ve iç lastiği geri gönderdim.

Herhalde bu bir kere olur diye (diğer satıcılara göre daha hızlı gönderim yaptığı için de) yine Kartal Bike Shop'tan Shimano zincir yağı siparişi geçtim. Az önce kargo geldi. Ne olsa beğenirsiniz? Bu sefer de Zefal zincir yağı göndermişler. Bu ürünü yine geri iade edeceğim ama HepsiBurada'nın bu satıcı hakkında işlem yapması gerekiyor. Bunlar bildiğin sertifikalı dolandırıcı...

Bu tür konuları forumun bir köşesine sabitlemek gerekiyor. 2. kez mağdur olduktan sonra bilgilendirmek için konu açayım dedim. Meğer sadece bana göndermemişler farklı ürünleri. Hepsiburada sitesinde 9.2 gözüküyor puanı. Acaba ''bazı'' puanlamaları/yorumları siliyorlar mı?

• Beğen
Tepkiler: Hamzaaltunbas
Geri