Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

Dün bu adamlardan kargom geldi. İki adet iç lastik sipariş etmiştim. Kargoyu iş dolayısıyla kontrol edemedim. Baktığımda bir adet iç lastik gelmiş. Fatura vs yok. Gelen iç lastiği şişirdim sibop ağzından kaçırıyor. Eğer sağlam olsaydı diğer iç lastiği göndermesini istiyecektim. Ama durum böyle olunca iade talebi gönderdim. Kontrol edip tesbit tutanağı tutsaydın dedi. İş yerinde pompayla mı geziyorum, bozuk ürün ve eksik ürün göndermişsin dedim arızalı ürünü kesinlikle kabul etmeyip geri göndereceklerini söyledi.

N11den onlarca ürün aldım sadece bu esnaf görünümlü vampirlerde sorun yaşadım. 34 TL hiç oldu.

Gavur dersin elin Çinlisi kaç bin kmden dolandırıcılık yapmadan adam gibi ticaretini yapıyor. Bizim yerli esnafımız bizi düdüklüyor. Ha cebimden 34 liramı çalmış ha bu şekilde alışveriş yapmışız hiç farkı yok.

Edit : n11 ile görüştüm. Satıcının yaptığı ayıbı n11 kapattı. 35 TL'lik alt limitsiz kupon vereceklerini söylediler. Satıcıya tüm üye olduğum yerlere bu alışverişi anlatacağım dedim. Sizin taktiriniz dedi. Böyle adamlara para kazandırmayın arkadaşlar. 5-10 lira fazla verin adı sanı belli esnaftan alışveriş yapın. Parasında da değilim. Çürük lastiği eksik şekilde gönderip salak yerine koyuyor insanı.

Son düzenleme:
Scudo
@Heisenberq
Yazık... Esnaflık ölmüş. Aliexpressten 2 Euroluk ürün alıyorsun gelmeyince adamlar direk iade yapıyorlar. Ahlak çok farklı bir olay.

Bende bir adet iç lastik siparişi verdim . Bana da farklı marka göndermişti. Uğraşmak istemediğimden iade etmedim . Bir daha da tercih etmedim.

Ben de zefal gidon aynası sipariş etmiştim. Aradılar uykudan yeni uyanmıştım elimizde kalmamış xlc göndersek olur mu diye. O an olur dedim. Demekki taktikleri buymuş...

Türklerle iş yapılmaması gerektiğini anlatan sayısız örnekten sonuncusu :) Türk firmalardan uzak durun arkadaşlar.

@nonsteril
En azından seni arayıp sormuşlar :)

@Gökhan Akkaya
Beş parmağın beşi bir değil. Çoğu şeyi internetten alırım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Diğerlerinde sorun olsa bile güzel şekilde çözüme kavuşturmuştuk.

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
Arkadaşim 30 tl elcik siparişi verdi. Adresi yanllış verdigini farkedip. Adresi duzeltmek için aradiginda siparişi iptal edip yeniden sipariş vermeniz gerekiyor diyorlar. Siparisi iptal edip tekrar sipariş vermeye çalistiginda fiyatin 38 Tl olduğunu goruyor. Sebebini sorduğunda oromatik güncelleniyor fiyatlar diyor. Şark kurnazlari.
İnsanin kendi kendine yaptığini dünya alem bir araya gelse yapamazmıs.
Böyle esnaflık olmaz batar giderler yavaş yavaş.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Bu başlığın linkini kopyalayıp mail atsak, belki kendilerine çeki düzen verirler...

n 11 den başka bir firmadan alışveriş yaptım. bisiklet telefon tutucu. biri kırık biri bozuk geldi. bana da tutanak tuttursaydın dediler. ben iade oluşturdum. iade nedenine kırık bozuk ürün girdim. böyle girdiğim için ve tutanak olmadığı için param hiç oldu. dolandırıldım. ama eğer iade nedenine beğenmedim desem hiçbir şey yoktu. 15 gün içinde koşulsuz iade var sonuçta. yani demem o ki eğer böyle bir sahtekarla karşılaşırsanız. hiç muhatap olmadan ürünü beğenmedi deyip iade edebilirsiniz.

Bende 1-2 ay evvel bir bisiklet alacaktım bunlardan gram indirim yapmamışlardı şimdi bu yorumları okuyunca iyi ki de yapmamışlar diyorum. Fakat özceylanbisiklet ürünleri ve satıcılığı iyi olabilir ama ürünü satana kadar. Şahsi fikrim bu.

Şu ana kadar Uğur bisiklet'ten verdiğim her sipariş sorunlu oldu. Hep farklı ürün, farklı beden geldi. 4 ya da 5 siparişin hepsi aynı. Neden aynı yerden sipariş verdin derseniz fiyat avantajı, bit de şnsan bu sefer tekrar sorun olmaz diyor. Tövbe ettim.
Atak Bisiklet bir keresinde farklı ebatta lastik göndermişti, sorunu ilettiğimde ben daha ürünü kargoya vermeden doğru ürün geldi. Özceylan'la bir sorun yaşamadım, hatta bir keresinde sipariş verdiğim ürün ellerinde olmayınca, bir üst modelini gönderdiler. Fakat fiyatları genel olarak biraz yüksek gibi.

Şikayetlerin sonuç vermesi güzel. HepsiBurada bahsi geçen mağazayı bünyesinden çıkarmış. Darısı n11'e ?

@e7_

Sitelerinde ve N11'de 499 tl olan kaskı havale ile aldığım zaman 459 TL'ye indiriyor sitelerinde otomatik. Bakalım iletişime geçtim ne kadar indirim yapacaklar göreceğiz. Gerçi 2,550 TL'lik bisiklet alımında bile 50 tl indirim yapan bir firmadan indirim beklemekte benim saflığım olmalı.

Bende alışveriş yaptığımda ödemiş olduğum fiyattan daha da düşük , kalitesiz iki adet ürün gönderdi.Neyse ki iade ettim kabul ettiler bu konuda takdir ettim.Ama bir daha alışveriş yapmam sanırım.

499 tl olan kaskı havale ile 450 yaparız dediler :) Bizzat Accell bisikleti arayıp onlardan almak isteiğimi ilettim ve bir kaç gün uğraş sonucunda kaskı ACCELL BİSİKLET'ten çok iyi bir fiyata + taksitle aldım.

Hbde baradine papuc aldım en ucuz bunların magazada idi. Markasız lastik bir papuc geldi iade ettim.

Bu dükkandan bir kere gittigidiyor üzerinden ürün almak gibi bir hata yaptım. (ürünü aldıktan sonra hiçbir şekilde iletişim kuramadım).
Allah'tan ürün doğru geldi. Görüyorum ki hala sorun yaşatıyorlar millete.
Bulaşmayın daha profesyonel mağazalara bakın.

• Beğen
Tepkiler: FosforluSeccade
Hepsiburada firmayı listeden çıkarmış çıkarmış da, adamlar ne yapmış?
Artık adı Kartal Bike Shop değil. bisikletimburada olmuş firma ismi.
Bana da görseldeki üründen farklı bambaşka renkte olan bir ürün gönderdiler. Ürün tamam da renk acayip alakasız.

@Şeffaf

2 gün önce şikayet ettim incelemeye alacağız dediler bu konuyla ilgili.İki farklı satıcı ismi ile şu an hepsiburada'da satış yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: altur ve Şeffaf
Geri