Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

Scudo
Ben buradan daha önce 2-3 kez alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım şahsen.

1.PNG

Ben kask aynası istemiştim, geldi ama istediğim değildi geri iade ettim. Şimdi görünce kaçıyorum.:)

N11 üzerinden iç lastik aldım en uygun burasıydı umarım içinden başka bir şey çıkmaz
Abi gelmesine gelirde istediğin urun gelirmi bilinmez ( krtl shop kartal bike v.s v.s ) diye uzayip gidiyor. 5 tl fazla verip başka firmadan alırım.

Hepsiburada da satış yapan Sharp dan alışveriş yapan var mı acaba?
Sharp ve ÇınarhanMotor da ikisi de Van'da aynı soyadlı kişiler üzerinde kayıtlı gözüküyor. Sharpdan iç dış lastik takımı aldım 2 adet, birisini göndermişler diğeri yok, HB'e yazdım bakalım ne olacak.

HK Bisiklet ten "Hasan Kartal Bisiklet" sanırsam açılımı sonuçta hepsiburada daki diğer birkaç gözüken satıcı gibi kartal isimli ,konya karatayda bir firma gözüküyor. Diğer kartal ismindrki firmalarla uzaktan yakından ilgi alakaları varmı bilmiyorum ancak ben hepsiburada dan indirimdeyken bisiklet siparişinde bulundum ve sorunsuz şekilde elime ulaştı,1günde de kargolanıp 1 günde ürün bulunduğum şehire(erzuruma)ulaştı. Kendi sitelerine girince direk online soru sorma yeri çıkıyor,siparişten önce elinde ürünün olup olmadığınıteyit ederek sipariş verdim ve istediğim ürün geldi. Ben memnundum , yinede her firmada dikkat edip sipariş vermeden önce bu tarz ürünleri teyit ettirmek gerek gibi. Aşşağıya da internet sitesindeki iletişim bilgilerini paylaşıyorum.
Screenshot_20200516-002735_Chrome.jpg

Bu firma kesinlikle dolandırıcı. Hem siparişi kargoya geç veriyorlar hem de yanlış/eksik ürün gönderiyorlar. Alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sitelerde aynı kişiler farklı isimlerde mağaza açıp adlarını lekelememeye çalişiyorlar. ( Kartal Bike Shop, KRTL Bike, Bisikletim Burada, Hasan Kartal, Burhan Kartal, Mustafa Kartal) bu isimleri gördüğünüz anda o siteden uzaklaşmalısınız. Bir whatsapp numaralari var ona da cevap vermiyorlar . Profil resminde ise kolunda apple watch'ı ile bmw'sinde resim çekilmiş. Bu kadar insan dolandırarak sahip olduklarınızın hesabı sorulur merak etmeyin.

Kısacası adres bolumunde KONYA yazanlara dikkat etmek gerekli. Habire isim değiştiriyorlar çünkü, isimden daha çok adres yerine dikkat etmek lazım

Alışveriş yaparken yapılacak adımları sıralıyorum,

1. Adım: Firma Adına tıkla

228089 dosyayı görüntüle

2. Adım: Satıcı Hakkında bölümüne tıkla

228090 dosyayı görüntüle

3. Adım: Satıcı Hakkında Bölümünü kontrol et

228091 dosyayı görüntüle

4. Adım: Firma Adı kısmında "xxx Kartal" gördüğünüzde sekmeyi kapatın.

Pahalı bir şey alacağım zaman en son aşama olan Firma Adı bölümüne kadar bu işlemi yapıyorum. Firma adı "xxx Kartal" değilse google haritalarda firmayı bulup yorumlara, konuma ve mağaza içerisine bakıyorum. Aynı mağaza ile ilgili şikayetvar, ekşisözlük vs gibi yerleri de inceliyorum. Sonra uygun bir yerden sipariş veriyorum. Bu adımları yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu konuyu gormeden gecenlerde onguard u kilit siparis etmistim, dun kargoya verilmis. Kargoyu acarken tutanakli acayim bari sorun cikmasin. 200 tl bayildim kilide cok ilginc, hem urunu hemen kargoya verdiler hemde tamamen istedigim urun geldi. Tek sikinti cikaran ptt kargo oldu onun disinda gayet memnun kaldim, ilginc

cok ilginc, hem urunu hemen kargoya verdiler hemde tamamen istedigim urun geldi. Tek sikinti cikaran ptt kargo oldu onun disinda gayet memnun kaldim, ilginc
Ürünü geri gönderin bence yanlışını göndersinler. Bu kadar da olmaz! :koptum:

"Dolandırıcı" Bike Shop

• Beğen
Tepkiler: runaway60
Maalesef bu foruma başıma gelenlerden sonra, üye oldum ve size yazıyorum.

gittigidiyor sitesinde ykbisikletcom isimli kullanıcıdan KRON tx150 HD modelini almıştım. ancak bisikletin maşası 3 eksende de eğik bir şekilde geldi. 3 tane bisikletçi gezmesine rağmen maşa düzeltilemedi bende bu kadar para verip aldığım bisikletin böyle olmaması gerektiğini düşünerek hiç iletişim kurmadan iade ettim, bilgilendirme içinde satıcıya yazdım. Arkadaşlar bana "fabrika montajlı bisikleti fabrika iade kabul etmiyor" :)) diye karşılık verdiler. Gittigidiyor'a şikayet ettim duruma anında mühale ederek süreci yönetiyorlar şuan. Ardından kimin nesi bu adamlar derken bu forumu gördüm ve 11 sayfalık yorumları kanım donarak okudum. Gittigidiyor'a kullanıcı şikayetinde bulundum. Google'dan yorumlara katkıda bulundum. Elimden geldiği kadar bilgilendirme yapmaya çalışacağım. Bu insanlar dolandırıcılıkta başka bir boyut kazanmışlar.

Babada M beden yerine L beden kask gönderdiler. İadeyle uğraşaşmadım kullanıyorum öyle. Ama bir daha alışveriş yapmam

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
Ben Konya'da yaşıyorum evimin yanında Kartal Bike mağazası. Sahibi Burhan Kartal. Ben de bir bisiklet aldım malesef kendim giderek ve benim de bisikletimin garantisini erken bitirecek bir takım gereksiz hareketlerde bulundu. Hiçbir ücretsiz bakımdan yararlanamadım. İnsanlık deseniz gerçekten sıfır insanlığı sıfır olan bir şahıstan ticarette ahlaklı olmasını asla beklemeyin. Yk Bisiklet'e gitmiştim birkaç kez. Yusuf Kartal dı galiba ismi ama Kartal Bike Shop kadar ilgisiz alakasız bilgisiz cahil insanlık dışı hareketler sergilemediler hoşuma gitmişti. Hk bisiklet'e gelince hiç gitmedim daha önce fakat Kartal Bike Shop'la alakasının olduğunu düşünmüyorum. Eğer burayı açıp okursa(hiç zannetmiyorum) yüzlerce kişi bisiklet mağazası sordular ve bu Kartal Bike mağazasının kesinlikle önünden dahi geçilmeyeceğini söyledim.

Geri