Scudo Sports

Kartal

Scudo
Merhaba,

Gündeme tatsız bir konu eklediğim için beni affedin. 20 şubat saat 6:00 - 6:30 aralığında, Kartal sahilde tesadüf ve yakamoz kafeler bölgesinde, bir taksi şöförü kontrolünü kaybederek kaza yaptı ve yolcusu olan bir arkadaşımız vefat etti.
Kaza sabahının yağmurlu olduğu biliniyor ve şöförün hız yaptığından şüpheleniyoruz. Avukat olan ve olayı takip eden bir arkadaşımın aktardığına göre, kayıtlarda şöförün 50km/h hızla seyrediyordum dediği geçiyor. Bunun gerçek olması pek mantıklı değil ama ne yazık ki görgü tanığı yok.
O sabah o saatlerde spor yapan birisi belki bu forumda bu satırlara denk gelir diye umarak olayı paylaşmak istedim. Eğer denk gelirde olaya tanık olan varsa buradan haberleşirsek çok sevinirim.

Herkese teşekkürler.

Allah rahmet eylesin.

Şimdi bana kızacak olanlar olabilir ama umarım hatalı olan şöför de ölmüştür. Ölmediyse de akıllanmıştır umarım. Başkalarının canını yakmasın ilerde.

Hatalıda olsa birisine olum dileğinde bulunmak ne büyük cahillik ! Allah katında o insandan ne farkın var.
Umarım hakkınızı ararken doğru kişilerle karşılaşırsınız

bisiklet forumda anadolu yakada yarışlara hazırlananlar kimler ?(tekirdağ -şarköy yarışı 23 nisan )
önce idman nedir bu soruyada cevap verelim,

1- 30 km düz yolda durmadan basmak demektir ,saat tutarsın ya da starava,
2- 30 km eğimli arazide durmadan basmak demektir,

idmandan kasıt aynen budur ,diğer idman adında yapılanlar kendini aldatmaktan öteye geçemez,
geçen ct bahtiyar ile göçbeyli tabela ve bıçkıdere tabela arasında 8 km durmadan bastık burada eğimler söz konusudur,5 dakika mola yaptık aynı yeri tersten aldık ,bilen bilir taşdelen eğiminde asla durmadan bastık (aşağıda resmi var ) toplam 16 km sert eğimli güzergahta idman yapıldı ,bahtiyar 40 dakikada aldı ben 41 dakika ,
kısa mesafe eğim idmanında kaslarınız aynen gelişir ,tabi asla durmayacaksınız

aynı etapta adem dualı ile yaptığımız idman sonuçları ise 14 km durmadan basarak 41 dakika yaptım bura göçbeyli tabela ile şile tabela arasıdır ,dönüş aynı yerden olmuş idi,46 dakikada döndüm
idman burada yapılır eğerki niyetiniz sert eğimlerde durmadan basmak ise ,en ideal etap göçbeyli-bıçkıdere -göçbeyli etaptır ,burada araç fazla yoktur,nitekim geçen ct araç fazla yok idi

bu etapta geçen ct bir tane bile yol bisikletçisi yok idi,üsküdarda bahtiyar ile buluşmaya gittiğimde malum bir sürü yolcu beykoza doğru gidiyor idi,bu sahil yollarında yapılan idmanlar benim nezdimde geçersizdir ,idmanlar yüksek rakımlarda yapılır ,bol karbonmonoksitli etaplarda değil,

meşhur taşdelen eğimi ,sonda anlık 21 eğimi görürsünüz,,

malum tekirdağ -şarköy yarışına bir şey kalmadı ,
73 .8 km lik etapta 14 eğimleri göreceğiz ,50 yaş üstü 28 katılımcı gözükmekte hedef ilk 10 olacak
bundan sonra yapılacak yarışlara hazırlanılacak olan etap aynen göçbeyli bıçkıdere göçbeyli etaptır,
anadolu yakadan tekirdağ- şarköy yarışına katılacak var ise buradan haberleşelim..
son 5 gün ,,,,

Merhaba,

Kartal'da oturuyorum. Bisikleti gezi ve kardiyo amaçlı kullanıyorum. Herhangi bir yarışa vs hazırlanmadığım için normal hızlarda kullanıyorum. Her an farklı bir yere gitme düşüncesi olduğundan mtb kullanıyorum.

Genelde adalar manzarasında huzur bulduğumdan dolayı kadıköye kadar gidip gelsem de bazen delileri ziyaret edesim geliyor bakırköye, bazen canım börek çekiyor sarıyere, bazen de sadece oksijene ihtiyacım olduğunu hissediyorum aydosa belgrada gidiyorum.

Şu ana kadar en uzun gittiğim yer yalova/çınarcık ama dönüşte iflahım kesildiğinden ido ya bindim :D

Sürerken müzik dinliyorum ama günün menüsüne göre ton balığımı ya da altınbaşak bisküvimi yerken 2 3 arkadaş geçerken kendime bakıyorum yalnızlık koyuyor yahu, yani birlik beraberlik güzel geliyor gözüme. Mahallede binen kimse yok o yüzden yan mahallede veya ilçelerde varsa diye yazayım dedim.

Kardeş, akran, abi/abla fark etmez aynı kafada ve yeni yerleri keşfetmeye meraklı herkes pm den ulaşabilir ;)

Sabahları sahilyolundan Erenköy-Pendik pedallıyorum.Yol bisikletim var katılmak isteyenlere kapım herzaman açık.32 yaşındayım hızım ortalama saatte 25km özel nesaj atabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pendik teyim mtb sürüyorum yol lastikli 1.50,isteyen olursa beraber takılırız

İstanbul Pendik merkez yaş 30 gezilere katılabilirim

İstanbul Kurtköyde oturuyorum. yaş 16.Eğer yaş farketmez diyorsanız katılmak istiyorum. Salcano NG650 kullanıyorum.

Genç dediniz tereddütte kaldım sonunda ben de geliyorum diyemedim :(

Merhaba forum a yeni katıldım. İlk etapta müsait oldukça Kartal Kadıköy turu yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Merhaba,

Foruma geçen sene kayıt olmuştum. Pedallamaya geçen sene başlarında başladım. Scott Scale 970 ve Scott Speedster 40 bisikletlerim var. Çevremdeki etkinliklerden haberim oldukça katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
pendik kadıköy arası turlar olursa katılmak isterim haftasonları cumatesi ve pazar günleri sabahları çıkıyorum isteyen olursa eşilk etmek isterim :)

Ben de Pendikte oturuyorum . Kadıköy yönüne pedallıyorum .Katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Laistrogon
Cumartesi - Pazar günleri pedallıyorum Kartal'dan Moda-Üsküdar'a kadar.

Selamlar Değerli Dostlar;

Rastgele öyle nette bisikletle ilgili araştırmalar yapiyordum bu sitenizi gördüm ve çok begendim emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Kartalda oturuyorum bendeki bisiklet profil resmimdeki yadea elektirikli turlara katilabilirim can sıkıntısından kartal kadıköy geziyorum 4 kisilik bir grubumuz var katılmak isteyen buyursun beklerim

saygılarımla

Selamlar Değerli Dostlar;

Rastgele öyle nette bisikletle ilgili araştırmalar yapiyordum bu sitenizi gördüm ve çok begendim emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Kartalda oturuyorum bendeki bisiklet profil resmimdeki yadea elektirikli turlara katilabilirim can sıkıntısından kartal kadıköy geziyorum 4 kisilik bir grubumuz var katılmak isteyen buyursun beklerim

saygılarımla

Geri