Scudo Sports

Kask önerisi

tırıvırı.

Forum Bağımlısı
Tepki
596
arkadaşlar kask alıcam yeniden,hangi markayı tercih etmelyim sizce

giro
uvex
bell

specialized bu markayı sevmiyorum.

Scudo
Tasarım olarak atmos daha güzel görünüyor.Sağlamlığından şüpheniz olmasın zaten..Mutlaka forumda kullanan vardır

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
https://www.aktifpedal.com/products/medium/p19er571n11botrifc0vhdb1fln4.jpg

Su kaska bence alınmalı cunku alnım oyle bır terlıyo ki anlatamam :D Bende selev kask var.

@ElcaSeJawS hocam ben sevmiyorum herkesin zevki farklı tabiki bell kask buldum uygun fiyata rengi beyaz kırmızı siyah yada kırımızı tonları az olsa hemen alıp geçicektim yinede alsamı almasımı düşünüyorum

Giro Atmos 400 TL civarında bir kask. Vaktiyle indirimde yakalayıp sadece deneme amaçlı 1-2 kez takıp, kafamı rahatsız ettiği için iade etmiştim. Kaskın içinde yer alan padler inceydi.

Giro Savant kullandım, biraz tombul durması dışında çok memnun kaldığım bir üründü. Kask rapido'yu yakından inceledim, güzel ve kaliteli ancak büyük beden bulmak zor olabiliyor.

Aşağıdaki ürünlere göz atın derim.

(link)

(link)

(link)

(link)

@mutlu07

bike24, bike-discount gibi sitelerden alıyorsanız eğer, 20 euro kargo ücreti ile ne yazık ki pek cazip olmuyor. Tabi daha ucuza alıyorsanız ne güzel. :)

hayır hocam :) burdan alıyorum (link)

hocam kibar küçük bişey bulmaya çalışıyorum

@mutlu07

Ben de ebay.co.uk üzerinden yaklaşık 50 kez alış veriş yaptım. Aldığınız ürünler kaliteli ve orijinal ise sorun yok. Güle güle kullanın.

evet hocam kaliteli ve orjinal ve uygun şeyler düşüyor işde karar veremedim bir türlü bir kaç tane buldum seçenek çok olunca kafa gidip geliyor

Bisiklet yarışına mı katılıyor acaba arkadaşlar.

@zekizeki

Böyle düşünürsek eğer, yarışlara katılmayanlar "pahalı bisikletler almasın" gibi mantıksız bir çok örnek karşımıza çıkar. 600-700 TL kask için para harcayan insanlar var. Bütçe müsaitse kaliteli ürün kullanmayı herkes ister.

@katran bende sizin gibi yapıyorum hocam almanyada 2. el satan sitelerden tedarik etmeye çalışıyorum burda sıfır fiyatdan bile ucuza geliyor

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
Geri