Scudo Sports

Kask önerisi

Merhaba,

Şehir/tur bisikleti için kask önerisi alabilir miyim, ben giro revel'e baya niyetlendim ama tecrübesizim bu konuda. 300-350 lirayı gözden çıkardım, bir yeşillendirelim konuyu :)

Scudo
Kask karşılaştırma olmasa da ilgili videoyu kanalıma koydum 03:20 dakika/saniyede kaskı görebilirsiniz. =>
Güzelmiş kafa da küçük olunca yakışmış :) Ben de prowell f44 aldım. Forumda herkes kaba görünüyor yazmış ama 60'lık kafam olmasına rağmen tam istediğim gibi olmuş. Herkese tgvsiye ederim :)
Merhaba,

Şehir/tur bisikleti için kask önerisi alabilir miyim, ben giro revel'e baya niyetlendim ama tecrübesizim bu konuda. 300-350 lirayı gözden çıkardım, bir yeşillendirelim konuyu :)
Kardeşim düşünmeden prowell f44 al. Ben çok memnun kaldım
Fotoğrafları kaldırabilirim, fikir sahibi olması açısından. Kafam 60 cm. Prowell F44 modeli, siperliğini takmadım. L beden. 64 cm'e kadar ayarlanabiliyor. Rahatlıkla da kafama oluyor. Şu an bisiklet kıyafetim yok o yüzden tuhaf görünebilir. Yol bisikleti kullanıyorum. Fotoğraf çekerken de kaskı tam ayarlayıp çekmedim. Işık fazla olduğu için bir de yakın çekimlerden dolayı haliyle kafam ve kask büyük görünebilir. Umarım faydalı olur.

Dosyalar

• kaskkkk1.jpg
    kaskkkk1.jpg
    142,9 KB · Okunma: 99
  • kask2.jpg
    kask2.jpg
    283,9 KB · Okunma: 102
  • kask3.jpg
    kask3.jpg
    134,1 KB · Okunma: 99
  • kask 4.jpg
    kask 4.jpg
    138,3 KB · Okunma: 94
  • kask5.jpg
    kask5.jpg
    190,2 KB · Okunma: 92
  • kask6.jpg
    kask6.jpg
    218,4 KB · Okunma: 86
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
@demir77 hocam merhaba acaba hala aktif misiniz :)

Foruma geçen sene üye olup pek kullanamamıştım. Dün kask almaya karar verip Kask Infinity modelini buldum Merlincycles'dan sipariş etmek istiyorum. Ben Ingiltere'de yaşıyorum. Bu forum aklıma geldi, burada bir sormak istedim, iyi veya kötü yorumu olan varsa yazabilirse sevinirim. Sonucta aynı ürūn Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet'de satılıyor Webde. Birileri mutlaka kullanmış olmalı. Özellikle kilitleme klipsi falan düzgün çalışıyor mu? atma veya gevşeme falan yapıyor mu onu sormak isterim. Bir de üst kabuk cabuk ezilen bir yapıda mı veya sizce yeterince sağlam mı? Bazı kasklarda dolaba koyarken dahi ezikler çatlaklar oluşuyor. Havalandırma kısmı falan çok önemli değil zira burada hava çok sıcak olmuyor. Teşekkürler.

MIPS kask kullanan var mı? Önerir mi?

Foruma geçen sene üye olup pek kullanamamıştım. Dün kask almaya karar verip Kask Infinity modelini buldum Merlincycles'dan sipariş etmek istiyorum. Ben Ingiltere'de yaşıyorum. Bu forum aklıma geldi, burada bir sormak istedim, iyi veya kötü yorumu olan varsa yazabilirse sevinirim. Sonucta aynı ürūn Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet'de satılıyor Webde. Birileri mutlaka kullanmış olmalı. Özellikle kilitleme klipsi falan düzgün çalışıyor mu? atma veya gevşeme falan yapıyor mu onu sormak isterim. Bir de üst kabuk cabuk ezilen bir yapıda mı veya sizce yeterince sağlam mı? Bazı kasklarda dolaba koyarken dahi ezikler çatlaklar oluşuyor. Havalandırma kısmı falan çok önemli değil zira burada hava çok sıcak olmuyor. Teşekkürler.
beni ingiltereye alırsanız tecrübelerimi yüz yüze aktarmak isterim iyi forumlar

Arkadaşlar decathlon da rockraider xc kask ve van rysel 900 kask indirime girdi aralarında 10 lira fark var ikisininde gorunusu tıpa tıp aynı hangisini alayım bi fikir verirmisiniz?

@Harun.m mtbciyseniz xc olanı, yol bisikletcisi ise vr 900 olanı.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@amasseia ya açıkçası mtb kullanıyorum ama şehir içi yani mtb yoluna girmiyorum pek

Geri