Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@evrenolb
Bülent bey cevabınız için teşekkürler
Resimdeki ufaklık çok tatlı ben onun kaskından alsam :)

• Beğen
Tepkiler: evrenolb
Scudo
:) Teşekkür ederim. Prensesin kafasındaki kayak kaskı. Bisiklette zaten 2+2 teker maksat bisiklete kasksız binilmeyeceği kafasında yer etsin.

Bulent

benim sana önere beleceğim cat olabilir 45 ytl civarında ;) ;) bende wardı

merhaba
yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler bu gün ked marka joker model kask aldım moderatörler uygun görürlerse konuyu kilitleye bilir.

Merhaba,

Düzenli ve spor amaçlı bisiklet kullanmaya yeni başladım. Başladığım günden beri kask almam gerektiğini düşünüyorum. Ki gerekiyor. Ama bisiklet kasklarının garip tasarımları ve sınıfları kafamı karıştırdı.

Şimdi size sorumu sormadan önce, güzergah'ımı tarif edeyim. pendik - fenerbahçe arasındaki sahl yolunu kullanıyorum.Bilmeyenlere özetleyeyim; bisiklet yolu betondan yapılmış. beton dışında güzergahta mermer, çimen, tretuar, çakıl, asvalt gibi bilimum üstüne düşülebilecek veya kafa çarpılabilecek şehir-konstrüksyon objeleri vardır.

Kaskta "başlangıç seviyesi" olduğunu biyerde okudum ama bu bana tamamen anlamsız geldi. çünkü güvenliğin "başlangıç seviyesi" olacağını mantık çerçevesine oturtamıyorum.

• Benim aklımdan "giro" geçiyordu. Bu tip bir yolda mekanında siz ne tarz kask tavsiye edersiniz?
  • Bu iki tip kaskın birbirinden farkı nedir? Hangisi daha sağlam? Kullanışlı? İşe yarar vb.

http://www.atabisiklet.com/uploads/SolarBlackCarbon_1.jpg
http://www.atabisiklet.com/uploads/faction_1.jpg

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
-korhan

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Her sürüş dalının olayı farklı olduğu için, düşmeleri de farklı olacaktır..Bu yüzden her farklı alan için farklı tip kasklar vardır..
Senin fotoğrafını koyduğun ikinci kask daha çok BMX kaskı..Yani BMX de ki düşmeler hesaplanarak yapılmış bir kask..
İlk kask ise daha çok yol ve dağ bisikletleri için kullanılır, yani senin seçeceğin kask türü ilk fotoraftaki gibi kasklar olmalı..

• Beğen
Tepkiler: korhanes
Merhaba bisiklet seven dostlarım;

Benim kask almam gerekiyor ben bir seçim yaptım ama kararsız kaldım sizinde görüşlerinizi ve önerilerinizi almak istedim...

Benim seçimim şu...

GEOTECH BLUE TEAM BİSİKLET KASKI
https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,2255,DeltaBisiklet

DELTA BİSİKLET KASKI
https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,1396,DeltaBisiklet

Bütçem 50-60 lira sizin önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum...

@Görkem06

giriş seviyesi için yeterli kaskalar, ileride ihtiyacına göre daha üst bir modele geçersin.

kask dediğimiz sonuçta korumalı ve bunlarda standartlara göre üretilimiş kasklar, en azından öyle yazıyor.

tavsiyemse şu yönde, denemeden alma, kafana tak, bisiklete bin imkanın varsa, sürüş pozisyonunda çenenden geçen perlon bantlar kullanışlı mı, kafan içinde mutlu mesut mu? ;)
dene-kıyasla-seç.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
polisport chaos
65-75 lira arasında piyasa fiyatı.
Ve fiyat/konfor oranı gayet iyi.
Hava delikleri sayısı da bu fiyata kaska göre gayet iyi

• Beğen
Her kask hayat kurtarır.
Dediğiniz gibi güvenliğin başlangıç seviyesi olmaz ama konforun olur.
Fiyat arttıkça artan sağlamlık değil rahatlık ve hava alabilirliktir.
Söylendiği gibi ilk resimdeki gibi bir kask sizin için hem daha uygun hem de daha rahat olacaktır.
Resimdeki bell kask da gayet güzel kasktır.
O fiyat aralığındaki bütün kasklar hemen hemen aynıdır.
Fiyatı belirledikten sonra met, bell, limar, giro seçimi sadece zevkinize kalmış.
Giro'nun kaçkarda çok güzel ve delik deşik :D kaskları var 1-2 model ama çok pahalı.
160 £

• Beğen
Tepkiler: korhanes
ben sedona kullanıyorum ve gayet rahat hafif hem fiyatı da çok uygun... sonuçta kafamı korusun da en önemlisi o ilk başlangıçta.. daha sonra yaratıcılık, tasarım olaylarına bakmak gerekir diye düşünüyorum..

• Beğen
Her kask hayat kurtarır.
Parası olan daha rahatını, daha havadarını, daha konforlusunu alır.
Kaskın ömrü belli değildir.
Her an sert bir darbe alabilir.Görünüşte sağlam olsa da o kask ölmüştür artık.
Şahsen darbe aldığında yeni kask alacağım zaman daha ucuz bir kaska yöneleceksem ve daha düşük bir kaska geçeceksem veya bir süre iyi kask için para biriktirmeye çalışıp aynı kasktan alana kadar kasksız dolaşacaksam kendimi çok fazla ve bütçeme zor gelen kaska alıştırmam.
Kaskınızı yenilemek zorunda kaldığınızda vakit kaybetmeden alabileceğiniz kaskı tercih edin ve ona alıştırın kendinizi.
İlkine 160 € verip de kırıldığında sonrakine 25 lira verecekseniz ya da eskisi kırıldığında yenisini almak zor gelecekse hiç kıymeti yok bence.

@encralis

apocalypse modeli de var öneriyor musunuz?

gerçi hiç bulamadım satan ama siz anlıyosunuz yeterince kasktan, bir de kaskla ilgili yazılarınızı arada takip etmişliğim olduğundan fikrinizi almak istiyorum.

Sizin kaska baktım biraz bana da pahalı geldi, yoksa düşünmeden alınabilecek çok güzel kask, inceledim yani yanındaki 30liralık kask arasında çok fark var, o köpüğe daha iyi oturtulmuş plastiği, diğeri açılmak üzere yani..

istiyorum ki aldığım kask sağlam kalsın kaza olmadığı müddetçe elimde.bisiklet gibi başlangıcı amatörü olmaz bence bunun, bi kere alınmalı ve öyle kalmalı kaza falan olmadığı müddetçe, polisport apocalypse'i alabilirim.

bu arada kaskla ilgili bi anket açtım, cevabınızı da bekliyorum..

Bende yeni kask alıcam hangi kask markaları iyidir ?

benim de 40 ytl lik kaskımın arkasındaki döndürülen mekanizma kırıldı. bende söküp bantlayarak yapıştırdım. kafama takıp çıkartabiliyorum yani takınca biraz boşluk var. acaba düşme anında koruma sağlar mı?

Merhabalar arkadaşlar KED Street model bir kask almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır? Fikirleriniz neler? KED i incelediğimde alman malı ve bazı takımların aerodinamik sponsoru olduğunu gördüm. M beden almayı düşünüyorum ağırlık olarak 320 gr yazılmış,Hava deliği sayısıda 20. Giro ve Met kasklar üzerinde yüzeysel bir araştırma yaptığımda ağırlığın 260-280 gr civarında olduğunu gördüm, bu 40 gr ağırlık ne kadar rahatsız eder? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Geri