ked kask hiç kullanmadım ama ağırlığı gerçekten biraz fazla görünüyor . ağır kasklar uzun binişlerde biraz sıkıntı yaratabiliyor ama buda kişiden kişiye yinede değişir kimi pek hissetmeyebilir.örneğin ben 195 gr lık bir met kask kullanıyorum ,250 gramlık bir modelide bende vardı.rahatlık konusunda hafif olanı daha iyi geldi bana .kaldıki sen 320 gr lık bir kasktan bahsediyorsun.ama dediğim gibi yinede göreceli olabilir.
Cevabınız için teşekkürler...
Bende giriş seviyesi olarak bir kask bakıyorum zaten bütçe 50 tl civarı ikinci el temiz buldum. Bu fiyata alınabilecek kaskler sanırım moon gibi markalara ait kasklar. KED in onlara oranla teknoloji konusunda daha üstün olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Bu fiyat aralığında sanırım polisport chaos gibi kasklar alınabiliyor.Hangisi daha mantıklı?
Çok eski başlık ama cevaplamakta fayda var...
Kaskın Türkiye'de satışı yok(veya ben göremedim). Yabancı sitelerde yanlış hatırlamıyorsam 45 euro civarında bir fiyata satılıyor...
Çoğunu beğenmedim açıkçası nedenini bende bilmiyorum ama Bell Delirium u gördükten sonra hiç birini gözüm görmüyor ama onuda deniyerek alma gibi bir şansım yok galiba
KED kullanıyorum. Kesinlikle önerebileciğim bir ürün. Aerodinamik yapısı çok güzel. Km.lerece yol yapıyorum kafamda olduğunu hissetmiyorum bile. Ayrıca ışıklandırması çok işe yarıyor. Diğer kasklarda pek olmayan koruyucu file de börtü böceğin kafanıza yapışmasını önlüyor. Klasmanında alınabilecek markalardan.
bende Ked marka reflektörü kask kullanıyorum kesinlikle insanın kafasına çok iyi oturuyor tek seferde max 105km kadar yol yaptım ve kaskın ne ağırlığını nede rahatsızlığını hissettim. Tavisye ederim.
Arkadaşlar şöyle 60-70 tl'ye kadar tavsiyede bulunabileceğiniz kask nedir? ayrıca istanbul içinde kask almak için sirkeciye alternatif bir yer var mı? şimdiden hepinize teşekkürler...