Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

giro'nun pahalı modelleri de var daha hesaplı modelleri de. ama hepsi kaliteli tabii. giro sonuçta.

bir de kafada çok kalın durmayan daha ince daha güzel duran kasklar var bunlar hakkında bir kaç link verebilir misiniz? bu sitede bir arkadaşımızın avatarında vardı giyiyordu kendisi ama şimdi kim anımsayamadım.:)

Scudo
kasta kafaya uyması, hafifliği delik sayısı we görünüşü önemlidir. markası bence çok farketmiyor hepsi aynı malzemeden yapılıyor. tabi çok yüksek bedel öderseniz onun malzemesi farklı olabilir

kalın durmayan met ultımate kaos modeli var yaklaşık 175 eu

• Beğen
Tepkiler: bahadır76
teşekkürler. evet dediğim modellerden birisi de buydu. delta, erdoğanlar bisiklet gibi yerlerde bulabiliriz sanırım. ben bir bakayım en iyisi.:)

yol kaskları ile arazi kaskları farklı. arazi kasklarının önünde kasket siperliği gibi bir parça olur. bunu isterseninz kolayca çıkarıp takabilirsiniz. çıkarınca bariz yol kaskı olur. bu siperlik, dağda ormanda giderken bilhassa yüzünüzü görmediğiniz dal parçalarından korur. bazen de belli açıda gelen güneşi keser. bir kask siperliği (vizör) var diye alınmaz. havalandırmadı ideal olmayan kask aldığınızda, başınızın sıcaklığı 65-70 derecelere yaklaşır.

bol havalandırmalı, ihtiyaca uygun bir kask işinizi görür. fiyat her zaman kalite demek gibiyse de, fiyat/kalite uygunluğunda o dediğiniz fiyata bell, giro, delta, kasklar mevcuttur.

bence önce eldiven ve kask almalı, bisiklet sonra alınmalıdır. bence tabii.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
ben kask olarak moon kullanıyorum 45 tlye almıştım 1 kez kaza yaptım hiçbirşey olmadı salam kask... Öneririm

@Yiğit Kirazpınar

Aslına bakarsan bir şey olması lazım :) Bisiklet kaskları darbeyi emici özelliğe sahiptir, bu da bir darbe aldığınızda kaskınızın kırılmasıyla olur. Hatta giroların bazı kullanma kılavuzlarında tek kullanımlık yazıyor diye biliyorum. Tabi küçük bir kaza geçirdiyseniz zarar görmemiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
arka diskim kitlenmişti hızlı giderken kayarak bi arabaya çarptım kafamıda bi ağaca çarptım sadece kaskın üzerinde ufak çizikler oldu... ama daha önce kaykay yaparken skateparkta düşmüştüm ve baya büyük bir düşüştü protech kask kırılmıştı 170 tl vermiştim ama daha sonra öğrendimki aynen sizin dediğiniz gibi kırılması orada oluşan şok ve titreşimleri emmesindenmiş. o kazada eğer kafamda kask olmasaymış travma geçirebilirmişim... Buyüzden arkadaşlar çok kısa bir yere giderken bile kaskımızı eldivenimizi takalım...

kaskın parçalananı ama aynı anda içindekini de koruyanı makbuldur.

eğer malzeme olarak çok farketmiyorsa kadro'nun renklerine uyan bir kask al derim.

Dediklerinizi dikkate alarak, renk uyumu ve ısınma açısından bakınca beyaz ideal bir renk gibi geliyor. Bu renkte belirgin bir olumsuz yan var mı?

Arkadaşlar bu kadar fiyat farkı nasıl olabiliyor birisi bana açıklayabilir mi?

(link)

(link)

Birisi 88 lira birisi 199 lira. İşin kötü yanı ben 3 ay önce deltadan almıştım bu kaskı...

@Enes Topçu

Delta Bisiklet ile konuştum, hepsiburada.com euro fiyatları TL olarak girince ortaya inanılmaz bir fiyat farkı çıkmış.

Bilginize.

arkadaşlar bisikletimi aldıktan sonra kadroma uygun kask aramaya başladım kaskı haziranda almayı düşünüyorum çünkü bisikletimi 5km sürdüm sonra memlekette bıraktım ve ünime geri geldim :D ilk önce merida kask alayım dedim ama buralarda bulamayınca ve deneyim almak istiyorum bu tür giyim şeylerini ve sonuç olarak bunu begendim görsellik açısından (link) deltanın adanadaki bayisi Dağ Bisiklet benim bisikletimi aldığım yer.Ben oraya gidip deltada bunu gördüm getirtebilirmisiniz denemek istiyorum mu diyeceğim yada ne ne yapacam :D yoksa internet üstünden alırsam eger kafama uygun olmazsa geri gönderim bedenini değiştirme hakkım oluyor mu?Ayrıca begendim model nasıl teknik açıdan? malum adanada yazlar pek sıcak :D 15 delik yazıyor bu yeterlimi? buda var ama bana pahalı geliyor değermi bu fiyata 22 delikten başka ne özlliği var anlayamadım (link)

merhaba arkadaslar,

sehir bisikleti surerken ne tip kask onerirsiniz?

tesekkurler.

aslin bakarsaniz ben kask in bisiklet surmenin en onemli unsuru oldugunu goz onunde bulundurarak. 100 tl yi gecmeyi dusunuyorum. mtb ve yol kaski almanin bir farki olur mu?

Mtb veya yol bisikleti kaskı diye ayrım yapmaya gerek yok bence. Görsel olarak hoşuna gideni ve mümkün olduğunca hava deliği olan bi kask alman daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Rüzgar Yolgezer
evet hafif kask daha iyidir, ilk önce 100 tl yi geçmicek bişiler alabilirsin mesela daha sonra zaten bisiklet parçaları oldugu gibi ilerdede oda değişiyor :) İllaki yenisini istiyo insan

• Beğen
Tepkiler: Rüzgar Yolgezer
merhaba arkadaşlar,

uygun fiyatlı bir kask almak istiyorum. 100tl yi pek geçmesin, daha ucuza olursa da ne ala..
önerebileceğiniz marka-modeller var mı?

Geri