Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Prowell, Smart, Profex vb. markalar işinizi görecektir.

Scudo
Prowellin 60 tl lik kaskaları gayet yeterli ve estetikte.

Prowell kaskları istanbulda nereden bulabilirim?
delta bisikletin sitesinde bulamadım...

@psychologicalmaniac

Bu marka kullanıldığında görevini iyi yapar mı? merak ediyorum. Çünkü bende bu markayı almayı düşünüyorum. Kaskların arasındaki aşırı fiyat farkının sebebini merak ediyorum. Kalitemi yoksa markamı?

bende prowell var çok kötü düşmüştüm ve çok sert kafamı vurdum kafamda birşey yok kaskta çizik bile yok :)

Geotech markasnın kaskıda iyi ama prowell tercih ederim çünkü;
-Hafif
-Estetik
ve en önemlisi sağlam :)

Merhaba arkadaşlar Prowell F-44R Raden bu kasktan almayı düşünüyorum ama bir türlü bulamadım :S Birde kafamın çapı 61cm sanırım L olması gerekiyor değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

bugün evin oradaki yere sorayım prowell kask var mıymış...
nerde bulabiliriz kimse bilmiyor mu ya :)

Ben Delta Bisikletten LIMAR 525 BLACK GREEN KASK almıştım.İnternet üzerinden sipariş verdim ertesi gün öğlen elime ulaştı, gayet şık, ön kısmı fileli ve rahat bir kask.bildiğim kadarıylada alman firması.Eger görüntüsü işinize sinerse ben tavsiye ederim Limar 525 modellerinden birisini.

Limar ve Catlike markaları nasıl? fiyatları 100tl civarında..

Şimdi İstanbul' da nerden alıcaz bu dediğiniz kaskları?

Prowell kaskları çınar bisikletin internet sitesinde bulabilirsiniz.

çınar bisikletin sayfasında stokta yok görünüyor. olsa ordan verecektim siparişi daha ucuzdu.

Sedona'nın yeni kasklarını yakından görme fırsatım oldu, 90 liraya yakın bir fiyatları vardı, hafif ve tasarımları hoştu.

@Mehmet Ergene
ben Limar kullanıcısı olarak memnunum tavsiye ederim.Catlike konusunda fikrim yok.

Geri